Regisztráció  Belépés
A zsarolóvírusok áldozatait segítő nemzetközi projekthez csatlakozott a magyar rendőrség
... elleni európai központja, a holland rendőrség és tov...
2018-01-23 15:03:17
Csatlakozott a gyulai Food Analytica Kft. az Eurofins élelmiszeranalitikai csoporthoz
...
Kishonti Alex, az Eurofins Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, jogilag felvásárlás történt január 11-én, ám az Eurofins csoport esetén ez nem beolvasztást jelent, egy decentralizált szervezet jön létre, a gyulai cégnek megmarad a helyi vezetése, azzal közösen dolgozzák ki a jövőbeni növekedési terveket.
Kifejtette, az Eurofins három éve az osztrák cég fióktelepén kereszt...
2018-01-23 13:12:14
Változik a vámügyintézés pénteken
... székhelyű Vám Világszervezet 1953. január 26-i első ülésnapjára emlékezve. Magyarország 1968 óta tagja a szervezetnek, a magyar kormányzat pedig egy 1992-ben kiadott kormányrendelettel csatlakozott a világszervezet vámnapról szóló határozatához.
A NAV hivatásos állományú tagjainak a Nemzetközi vámnap munkaszüneti nap, így a megyei adó- és vámigazgatóságok vám- és pénzügyőri t...
2018-01-23 09:21:37
Terrorizmussal vádolt meg a cseh rendőrség három cseh állampolgárt
... Shehadeh fivérek palesztin származásúak, de mindketten Prágában születtek.
A cseh titkosszolgálat fényt derített arra, hogy Omar Shehadeh 2016 októberében Szíriába utazott, ahol csatlakozott az al-Kaida terrorhálózat ottani ágához, a korábban an-Nuszra Frontként, manapság pedig a Dzsabhat Fatah es-Sámként ismert szélsőséges szervezethez.
Követte őt Szíriába a felesége, F...
2018-01-23 07:04:13
Elindul a biztonságos étrend-kiegészítő program
... mellett döntöttek az érintettek - mondta Hankó Zoltán.
A logót - zöld körben egy fehér háromszög, amelynek közepén egy zöld "É" betű látható - ellátott patikák, és a programhoz csatlakozott gyártók és forgalmazók garantálják, hogy az általuk gyártott és forgalmazott étrend-kiegészítők minőségileg garantált, biztonságos készítmények.
Bérci István, a Magyar Étrend-kiegész...
2018-01-22 16:04:11
Január 22. - A magyar kultúra napja
...
emléknap megrendezésére.

Először 1989. január 22-én tartották meg a magyar kultúra napját, és azóta minden évben
sor kerül rá ezen a napon. Mára több hagyomány is csatlakozott hozzá, ilyenkor országszerte
számos kulturális és művészeti rendezvényt tartanak, valamint e naphoz kapcsolódva adják át
a magyar kultúrával, 1933 óta pedig az oktatással, ...
2018-01-22 14:05:16
A Liberálisok "Stop Orbán" kampányt indítanak
... Ezért Fodor Gábor személyes találkozót kezdeményez Domokos László ÁSZ-elnökkel, valamint az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordul az ügyben.

A Liberálisok kampányához csatlakozott a Lendülettel Magyarországért is, amelynek társelnöke, Lévai Katalin azt mondta: az Orbán-kormány hamis propagandát folytat menekültügyben, mert úgy tünteti fel Magyarországot, mintha célors...
2018-01-22 13:42:54
Lépten-nyomon volt titkosszolgákba és rendőrökbe lehet botl
... feladata is volt Göbölösnek, mint hogy a közterület-fenntartó cég ügyeivel piszmogjon. 2015-ig az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatójaként működött, majd a Magyar Nemzeti Bankhoz csatlakozott. Matolcsy György elnöki kinevezése után ugyanis TEK-esek (a Terrorelhárítási Központ munkatársai) és titkosszolgálati emberek özönlötték el a jegybankot. Az MNB-Biztonsági Zrt. élére Marosán...
2018-01-21 18:48:21
Asztalitenisz World Tour - Négy magyar duó a főtáblán párosban
... - a tavalyi, budapesti WT-viadal ezüstérmesei -, valamint Madarász Dóra és Pergel Szandra, a férfiaknál pedig Ecseki Nándor és Szudi Ádám alanyi jogon főtáblás, hozzájuk egy kettős csatlakozott a szerdán lebonyolított selejtezőből.
A hazai próbálkozók közül Szita Márton és a dán Tobias Rasmussen jutott a legtovább, két győzelemmel bekerültek az elitmezőnybe.
Ambrus Kris...
2018-01-17 21:55:23
Asztalitenisz World Tour - Madarász Dóra is a főtáblán
... begyűjtött két "skalppal".
Magyar részről Póta Georgina és Pergel Szandra, illetve Lakatos Tamás kiemeltként főtáblás. A verseny első szakaszából férfi és női egyesben is 16 játékos csatlakozott a főtáblán kezdő 16 kiemelthez.
Az idei, budapesti mezőny jóval erősebb, mint a tavalyi, a sportág nagyhatalmának számító Kína mellett Hongkong, a Koreai Köztársaság, Tajvan és S...
2018-01-17 19:25:13
1 2 3 ....................498 499 ...........748 749 ..........996 997 998 
Címkék: Food Analytica Kft, Stop Orbán, Asztalitenisz World Tour, Madarász Dóra, Kishonti Alex, Eurofins Kft, Omar Shehadeh, Dzsabhat Fatah, Hankó Zoltán, Bérci István, Magyar Étrend-kiegész, Ezért Fodor Gábor, Domokos László ÁSZ-elnökkel, Emberi Jogok Európai Bíróságához, Lendülettel Magyarországért, Lévai Katalin, Alkotmányvédelmi Hivatal, Magyar Nemzeti Bankhoz, Matolcsy György, Terrorelhárítási Központ, MNB-Biztonsági Zrt, Pergel Szandra, Ecseki Nándor, Szudi Ádám, Szita Márton, Tobias Rasmussen, Ambrus Kris, Póta Georgina, Lakatos Tamás, Koreai Köztársaság, zsarolóvírusok áldozatait, magyar rendőrség, gyulai Food, vámügyintézés pénteken, cseh rendőrség, biztonságos étrend-kiegészítő, magyar kultúra, főtáblán párosban, holland rendőrség, decentralizált szervezet, gyulai cégnek, helyi vezetése, jövőbeni növekedési, magyar kormányzat, 1992-ben kiadott, világszervezet vámnapról, megyei adó-, cseh titkosszolgálat, al-Kaida terrorhálózat, korábban an-Nuszra, fehér háromszög, programhoz csatlakozott,
© 2013 TVN.HU Kft.