Regisztráció  Belépés
Csepp a tengerben – ételosztás Debrecenben
... Kurír
2018-04-30 15:55

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon facebook csoport vasárnap ismét vendégségbe hívta a nehéz sorsú debrecenieket. Az ingyenes ételosztás szervezői egy tál meleg ebéddel vártak minden rászorulót a Petőfi téren.
Tudjuk, nem pótolhatjuk az otthon melegét, nem tudjuk megszüntetni a szegénységet, ...
2018-05-02 18:11:12
Távozik a debreceni női kézilabdacsapat éléről Anton Tiselj
... utánpótlásban dolgozó Vida Gergő irányítja a csapatot.
A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Tiselj - aki további két alkalommal BL-döntőt játszott - két év és egy hónap után hagyja el a debrecenieket. A szlovén szakember irányításával a DVSC 2016-ban negyedik, 2015-ben és 2017-ben pedig hetedik helyen zárt a bajnokságban. A Magyar Kupában tavaly harmadik lett.
Az EHF Kupa...
2018-01-04 21:26:44
Megkezdődött a magyar baptisták világtalálkozója Debrecenben
... Mabavisz elnöke hozzátette: a debreceni világtalálkozó mottója - "Valami új született" - jegyében csomaggal ajándékozzák meg a városban a héten született gyermekek szüleit. Az elnök a debrecenieket is meghívta a találkozó szombat esti nyilvános istentiszteletére a helyi Főnix csarnokba, ahol Paul Msiza hirdet igét.
Komolay Szabolcs, Debrecen alpolgármestere arra emlékeztetett...
2017-08-04 15:54:37
Labdarúgó NB I - Herczeg András maradt a Debrecen edzője
... c...
2017-06-08 14:53:17
Labdarúgó NB I - A Debrecen ellen megszakadt a Haladás rossz sorozata
... kiegyenlítettebb lett a játék. A szünetig nem esett gól.
A fordulás után a Haladás egy szögletet követően, a holland Sjoerd Ars fejesével megszerezte a vezetést. A gól kissé megfogta a debrecenieket, akik azonban néhány perc után "magukhoz tértek", és sorra dolgozták ki a helyzeteket. A hajrához közeledve kapufát is lőttek a vendégek, a gól azonban nagy fölényük ellenére nem ...
2016-11-26 17:42:19
Európa Liga - Hazai pályán kapott ki és került hátrányba a DVSC
... vezetést. Az első játékrész folytatásában két hatalmas helyzete is volt a hazai csapatnak, gólt mégis a vendégek rúgtak a félidő közepén. A fehérorosz kupagyőztes találata "megfogta" a debrecenieket, akik újabb komoly helyzetet már nem tudtak kialakítani a szünetig.
A második félidőben aztán jóval kiegyenlítettebb játékot láthatott a közönség, sőt az igazi veszélyt a vendégek...
2016-07-14 20:54:50
Papp László: kiemelkedő évet zárt Debrecen a vendégéjszakákat illetően
... Debrecenben.
Érdekességként említette, hogy Székesfehérvár óriásbáb kísérettel érkezett a cívisvárosba: a 4 méter magas és 2,5 méter széles figurákkal arra szeretnék ösztönözni a debrecenieket, hogy kedvet kapjanak egy székesfehérvári látogatásra.
A március 20-ig tartó utazási vásáron a Nagyerdei Stadion Halljában 45 standon 13 utazási iroda és 14 TDM-szervezet (TDM - tu...
2016-03-18 11:31:36
Szmogriadó Debrecenben
... útkereszteződésekben pedig, ahol a forgalomirányító jelzőlámpákon visszaszámláló van, a zöld jelzésig várakozva állítsák le a gépjárművek motorját.
Az önko...
2016-01-24 12:35:46
Illegális bevándorlás - Debreceni polgármester: térfigyelő kamerák a tábornál
... MSZP-SZDSZ városvezetés hozzájárult a debreceni menekülttábor létesítéséhez. Ez a tábor nem megfelelő helyen van" - nyomatékosította Papp László.
A városvezető utalt rá, hogy a debrecenieket nem jellemzi az idegenekkel szembeni ellenérzés, gyűlölködés, a városban több ezer külföldi diák tanul az egyetemen, sokan olyan országokból jöttek, mint a migránsok.
A város számára...
2015-07-01 16:33:24
Korán és euro
... hétfő délután történt incidens miatt ideiglenesen lezárták a befogadóállomást. A táborlakók bemehetnek oda, de kifelé csak alapos indokkal engednek bárkit is. Az eddigi intézkedések a debrecenieket nem igazán nyugtatta meg. Félnek!
Érdemes elgondolkodni az események folyásán. Néhány nappal azt követően, hogy tiltakozó demonstráció volt Demrecenben a táborhely előtt, és a déli...
2015-06-30 10:18:59
1 2 3 4 
Címkék: Anton Tiselj, Labdarúgó NB, Herczeg András, Európa Liga, Papp László, Szmogriadó Debrecenben, Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete, Vida Gergő, Bajnokok Ligája-győztes Tiselj, Magyar Kupában, Paul Msiza, Komolay Szabolcs, Sjoerd Ars, Nagyerdei Stadion Halljában, tengerben &#8211, magyar baptisták, vendégéjszakákat illetően, rászorulókon facebook, nehéz sorsú, ingyenes ételosztás, otthon melegét, kétszeres Bajnokok, hónap után, szlovén szakember, debreceni világtalálkozó, héten született, találkozó szombat, helyi Főnix, fordulás után, szögletet követően, holland Sjoerd, hajrához közeledve, első játékrész, hazai csapatnak, vendégek rúgtak, félidő közepén, fehérorosz kupagyőztes, második félidőben, igazi veszélyt, székesfehérvári látogatásra, március 20-ig, forgalomirányító jelzőlámpákon, zöld jelzésig, gépjárművek motorját, debreceni menekülttábor, városvezető utalt, idegenekkel szembeni, városban több, város számára, táborlakók bemehetnek, eddigi intézkedések, események folyásán,
© 2013 TVN.HU Kft.