Regisztráció  Belépés
Szkripal-ügy - A lengyel elnök nem vesz részt az oroszországi labdarúgó-vb megnyitóján
...
Szczerskitől az RMF FM lengyel kereskedelmi rádió egyik reggeli műsorában megkérdezték, a lengyel elnök gratulált-e Vlagyimir Putyin orosz elnök újbóli megválasztásához. "Az elnök úr nem küld gratulációt Putyin elnök úrnak az Oroszországban megtartott szavazás kapcsán" - válaszolt Szczerski, hozzáfűzve: a hivatalos eredmény még nem ismert.
Nem zárta ki ugyanakkor, hogy D...
2018-03-20 10:45:18
Miért olyan egészséges a kefir?
... tartalmaz. Ezért gyakran része a diétának, pépesített zöldségekkel és gyümölcsökkel összeturmixolva. Valóban segít a fogyásban, jó hatással van az anyagcserére.

a kefir a szép bőr egyik kulcsa, ugyanis a bélflórára kifejtett jótékony hatása megakadályozza a pattanások kialakulását. Ezért kozmetikákban arctisztításhoz is használják, hidratáló maszkként.

A hagy...
2018-03-20 10:05:55
Misztikus csoda a Magyar kastély kertjében
Pókháló, mely a világ egyik legerősebb és legstrapabíróbb anyaga
Cikk itt olvasható ...
2018-03-20 09:52:36
BOCSKOR ANDREA: ÚJABB POLITIkAI TÁMADÁS KÉSZÜL
... oktatásban történő szegregációját, illetve a médiaszabadság helyzetét helyteleníti. Jelzésértékű, hogy a legfőbb problémát még mindig a Népszabadság című napilap bezárása jelenti és az, hogy az egyik magyar napilap Soros Györgyhöz kötődő újságírókat listázta.

A Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselő a jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló különjelentésé...
2018-03-20 09:43:48
Emlékszel az utóbbi negyven évre?
Rigel írta:
Baksay-Róka Béla írta:
Ha valaki annyira sötét, mint ,,gel", hogy van bátorsága az égbolt egyik legfényesebb objektumának nevét - akár csak egy nick erejéig - ELOROZNI!


Még szerencse, hogy nem te mondod meg a minket olvasó harmadik fél számára, hogy ki a sötét és ki az "intelligens fazon". Az olvasók ezt maguk eldöntik. ...
2018-03-20 07:46:07
Garvisor: az autószervizeknek csak a fele végez szerviztevékenységet
... idejére csereautót vagy non-stop gépkocsi-átvételt. A non-stop javítási szolgáltatásokat vállaló szolgáltatók aránya még ennél is alacsonyabb, 7 százalékos.
A Bárdi Autó Zrt. Magyarország egyik legnagyobb autóalkatrész-kereskedelmi vállalata. A cég 3000 főt foglalkoztat, Magyarországon, Szlovákiában és Romániában 135 üzlettel van jelen. A Bárdi-testvérek által irányított cég ...
2018-03-20 07:04:40
Tallóztam
... Előflórás joghurtot fogyasszunk.

Édeskömény

A hasfájós babák szülei nagyon jól ismerik az édesköményt, pontosabban a magjából készült teát, mely a gyomor- és bélbántalmak egyik legjobb ellenszere. Az édeskömény enyhíti a puffadást és a gázképződést, javítja az emésztést, csökkenti az irritábilis bél szindrómatüneteit, emellett pedig a székrekedést is. Az édes...
2018-03-20 06:25:42
Lokálpatrióta könyvesbolt
... mint a könyvtáré, hiszen a lokálpatrióta könyvesboltban ízig-vérig győri kiadványok találhatók.

A polgármester kiemelte a Könyvszalon sikerét is, amely a város kulturális életének egyik kiemelkedő eseménye. Emlékeztetett arra, hogy a győri szerzők ezen a könyvünnepen is évről-évre megmutatják, hogy a város közössége nem csak élvezője, de alkotója is a magyar irodalomnak...
2018-03-20 04:15:42
Akvarellfestés - Akvarelltechnikák
... létre lehet vele hozni. Előfordul, hogy pl. kéket viszek fel az üres papírra és mielőtt megszáradna, rácseppentem a rózsaszínt, tehát nem muszáj tiszta vízzel nedvesíteni a papírt. Ez az egyik kedvenc technikám, mert imádom, ahogyan a festék szétfut a papíron.

Technikák és trükkök
Akvarell festési technikák

A fények érzékeltetéséhez legtöbbször üresen ha...
2018-03-20 00:10:26
Elvesztett mindent,amit szeretett...
... lányt.A lány úgy érezte visszakapta a szabadságot és büszken gondolt arra,hogy az anyukája figyeli valahonnan őt és boldog.A lány és a fiú éveken át együtt voltak s közben felnőttek.A fiú egyik reggel arra ébred,hogy nem kell neki senki sem.Egy levéllel otthagyta a lányt.
"Ne haragudj kicsilány,de valami folytogat,valami olyan amire azt hiszem te szoktattál rá.
Folytogat...
2018-03-19 23:30:12
1 2 3 .........13831 13832 ....20747 20748 .....27662 27663 27664 
Címkék: BOCSKOR ANDREA, ÚJABB POLITIkAI TÁMADÁS KÉSZÜL, Vlagyimir Putyin, Soros Györgyhöz, Judith Sargentini, Baksay-Róka Béla, Bárdi Autó Zrt, lengyel elnök, oroszországi labdarúgó-vb, utóbbi negyven, autószervizeknek csak, fele végez, hivatalos eredmény, bélflórára kifejtett, pattanások kialakulását, világ egyik, médiaszabadság helyzetét, legfőbb problémát, egyik magyar, jogállamiság magyarországi, égbolt egyik, nick erejéig, minket olvasó, non-stop javítási, hasfájós babák, magjából készült, édeskömény enyhíti, lokálpatrióta könyvesboltban, polgármester kiemelte, város kulturális, győri szerzők, város közössége, magyar irodalomnak, üres papírra, egyik kedvenc, festék szétfut, fények érzékeltetéséhez, anyukája figyeli, levéllel otthagyta, megválasztásához, szolgáltatásokat, autószervizeknek, érzékeltetéséhez, összeturmixolva, arctisztításhoz, legstrapabíróbb, médiaszabadság, különjelentésé, magyarországon, akvarellfestés, szegregációját, könyvesboltban, oroszországban, megakadályozza, lokálpatrióta,
© 2013 TVN.HU Kft.