Regisztráció  Belépés
Brexit - Brit kormány: megállapodás nélkül a légitársaságok elveszítenék automatikus járatüzemeltetési jogaikat
... folyamatosan tesz közzé hangsúlyozottan elvi útmutatókat arról, hogy a jelenlegi helyzethez képest milyen változások várhatók a Brexit-megállapodás elmaradása esetén. E tájékoztatók minden esetben hangsúlyozzák, hogy "valószínűtlen" forgatókönyvekről van szó, mivel a brit kormány megegyezéses Brexitre számít.
A hétfőn ismertetett újabb tájékoztatási csomagban az áll, hogy ha ...
2018-09-24 19:04:07
Szíria - Putyin: a szíriai légvédelem megerősítése az orosz katonák biztonságát szolgálja
... "Meggyőződésünk, hogy ezen intézkedések megvalósítása le fogja hűteni a +forró fejeket+, és visszatartja őket az olyan meggondolatlan lépésektől, amelyek kockázatot jelentenek katonáinkra. Ellenkező esetben kénytelenek leszünk a helyzet alakulásának megfelelően reagálni" - mondta.
Putyin hétfőn tájékoztatta Bassár al-Aszad szíriai elnököt azokról a "kiegészítő intézkedésekről...
2018-09-24 18:34:29
Későbbi és kisebb mértékű MNB-kamatemelést várnak a Fitch Group londoni elemzői
... végre, de ez is jelentős mértékben függ a forint addigi teljesítményétől. Ha a forint j...
2018-09-24 18:04:16
Ötmillió-ötszázezer forintra bírságolta az MNB a Centrál Takarék Szövetkezetet
... rendelkezéseket.
Az MNB a hitelintézet terhére rótta fel, hogy a takarék számos vonatkozásban megsértette a pénzforgalmi jogszabályokban foglalt előírásokat, a jogszabálysértő állapotot több esetben huzamosan, a szerződési feltételeket rögzítő dokumentumokban, informatikai rendszerben, illetve a takarék belső eljárásrendjében tartották fenn.
Közölték: az MNB a pénzforga...
2018-09-24 18:03:49
NMHH: meteorológiai radarokat zavarhatnak vezeték nélküli eszközök
... sávszélességen, jó minőségben és nem utolsó sorban jogszerűen használhassák - hangsúlyozta az NMHH.
Kitértek arra is, világszerte okoznak gondokat hasonló problémák, amelyeknek adott esetben vagyonbiztonsági vagy akár életeket is veszélyeztető következményei lehetnek, ugyanis ezen radarmérések információt használják a légi irányításban, valamint a katasztrófák megelőzésében é...
2018-09-24 17:33:51
Képes idézetek
... meg is fog minket találni, de persze csak a maga módján. Napjaink hercegeitől nem várhatjuk el se a fehér lovat, se a hercegnői koronát, hiszen más világban élünk. A pasiktól a legjobb esetben is csak fehér autóra számíthatunk, és ami még fontosabb, hercegnői bánásmódra.
A pasik mostanában másképp működnek, legalábbis sokan. Szerencsére persze vannak kivételek - nem is ...
2018-09-24 17:30:22
Lengyel kormány: az igazságügyi reform ügyében Varsó kész megvédeni álláspontját az uniós bíróság előtt
... tagja közül 27-en már elérték, a törvény nyomán közülük csak azokat nyugdíjazták, akik nem jelezték maradási szándékukat.
Tizenhat bíró mandátuma meghosszabbítását kérte, közülük 5 esetben Andrzej Duda elnök, az országos igazságszolgáltatási tanács véleményére is támaszkodva, meg is hosszabbította a szolgálati időt.
Duda egyúttal múlt héten 10 bírót nevezett ki a legfe...
2018-09-24 17:03:45
Lengyel szenátusi elnök: a legfelsőbb bíróság ügyében az Európai Bíróság remélhetőleg elutasítja Brüsszel panas
... elérték, a törvény értelmében közülük csak azok kerültek nyugdíjállományba, akik nem jelezték maradási szándékukat.
Tizenhat bíró viszont mandátuma meghosszabbítását kérte, közülük 5 esetben Andrzej Duda elnök, az országos igazságszolgáltatási tanács véleményére is támaszkodva, meg is hosszabbította a szolgálati időt.
Duda egyúttal múlt héten 10 bírót nevezett ki a leg...
2018-09-24 16:13:53
Korrupcióval gyanúsított volt alkotmánybírót nevezett ki a román miniszterelnök kormányfőtitkárnak
... egy korrupciós eljárás - vasárnap este egy televíziós interjúban újfent megerősítette, szükségesnek tartja egy ilyen rendelet vagy jogszabály elfogadását. Kifejtette: szerinte ebben az esetben nem kegyelmi tett lenne az amnesztia, hanem jóvátétel mindazoknak, akik ellen az igazságszolgáltatás visszaéléseket követett el az elmúlt években, amikor titkos megállapodások, hamisított bi...
2018-09-24 13:33:24
Cselgáncs-vb - Tóth újabb győzelemmel nyolcaddöntős
... sikerrel vette a másodi...
2018-09-24 10:42:10
1 2 3 ...........3453 3454 ......5179 5180 ......6905 6906 6907 
Címkék: Fitch Group, Centrál Takarék Szövetkezetet, Európai Bíróság, Andrzej Duda, légitársaságok elveszítenék, szíriai légvédelem, orosz katonák, igazságügyi reform, uniós bíróság, legfelsőbb bíróság, román miniszterelnök, jelenlegi helyzethez, brit kormány, hétfőn ismertetett, +forró fejeket+, olyan meggondolatlan, helyzet alakulásának, forint addigi, hitelintézet terhére, takarék számos, pénzforgalmi jogszabályokban, jogszabálysértő állapotot, szerződési feltételeket, takarék belső, légi irányításban, katasztrófák megelőzésében, maga módján, fehér lovat, hercegnői koronát, legjobb esetben, pasik mostanában, törvény nyomán, szolgálati időt, törvény értelmében, korrupciós eljárás, televíziós interjúban, ilyen rendelet, elmúlt években, teljesítményétől, vagyonbiztonsági, eljárásrendjében, rendelkezéseket, hangsúlyozottan, jogszabálysértő, dokumentumokban, jogszabályokban, intézkedésekről, hosszabbította, visszaéléseket, légitársaságok, megállapodások, meggyőződésünk, következményei, meggondolatlan,
© 2013 TVN.HU Kft.