Regisztráció  Belépés
Krónika 9. rész (toronyházak, napirend után)
... megduplázódott tavaly a kiadott építési engedélyek száma, ez pedig részben a csoknak, a béremeléseknek és az adócsökkentésnek is köszönhető.
László Imre (DK) a sürgősségi betegállással kapcsolatban elmondta: hiányzik a szükséges munkaerő a külföldre távozott orvosok miatt, a mentőknél alig teljesült valami a béremelésből, a hatékonyságot pedig tovább csökkentik a háziorvosi s...
2018-06-18 22:13:22
Krónika 8. rész (bizottsági jelentések)
... államtitkára azt mondta, nem lesznek a törvény elfogadásának, illetve életbe lépésének beláthatatlan következményei.
Alaptörvény-módosítás
Az alaptörvény hetedik módosításával kapcsolatban számos képviselő emelkedett szóra. Elsőként Arató Gergely (DK) fejtette ki álláspontját. Hangsúlyozta, hogy szerinte nem házszabályszerű a javaslat, mert egy nyolcadik alaptörvény-módo...
2018-06-18 22:04:18
Kamatdöntés - Londoni elemzők: a piac az MNB retorikáját figyeli
... foglalkozó főközgazdásza, Pasquale Diana hétfői helyzetértékelésében annak a véleményének adott hangot, hogy a piaci szereplők körében több a kétség a monetáris politika jövőbeni irányával kapcsolatban: a Bubor-árazásból az látszik, hogy a piac máris a bankközi kamatok idei, illetve a jegybanki alapkamat jövő évi emelésére számít.
A Morgan Stanley vezető londoni elemzője is e...
2018-06-18 19:32:53
Hogy elvegye ítéletünket
... kárhozatra? A meghalt, sőt feltámadt Jézus Krisztus, aki az Isten jobbján van, és esedezik is értünk?" Róma 8,34


A fontos összegzés Jézus Krisztus szenvedésével és halálával kapcsolatban, hogy ,,Nincs tehát most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik a Krisztus Jézusban vannak" (Róma 8,1). A ,,Krisztusban lenni" azt jelenti, hogy ka...
2018-06-18 19:14:50
Harmonia.......
... másképpen lesz holnap" A páva szép és látványos változást jelent.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek üzeni, hogy eljön egy olyan kapcsolat, mely kiszabadít a magány bilincséből. Párkapcsolatban élőknek arra mutat rá, hogy a külsőségek fontosak ugyan a kapcsolatban, de ne hangsúlyozd túl őket - mindegy mit mondanak mások.

Ezt mondja neked:
Várakozást fejez...
2018-06-18 18:22:41
Harmonia.......
... alapokon fekvő, tökéletes menedéket nyújtó építményeket létrehozni.

Szerelmi üzenet: A tökéletesen illeszkedő felekből álló kapcsolat megtalálása - akár párkeresőben vagy, akár kapcsolatban élsz.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a tökéletes illeszkedéshez nem kell feltétlenül valamilyen segédanyagot használni.
Gondold át, találkoztál-e már olyan embe...
2018-06-18 18:10:46
Paksi bővítés - LMP: újabb százmilliárd forintot kap a projektcég
... kellene költeni.
Ez utóbbi ugyanis teljes egészében a hazai vállalkozásoknak nyújtana lehetőséget, így felpörge...
2018-06-18 16:33:15
Szijjártó Péter: a migránsok ne legyenek fontosabbak, mint az itteni kisebbségek!
... és külügyminiszter.
Aláhúzta, a Velencei Bizottság elvárásokat támaszt Magyarországgal szemben az egyelőre nem elfogadott, Magyarországot megvédeni akaró Stop Soros törvénnyel kapcsolatban, azonban egy már érvényben lévő ukrán törvénnyel kapcsolatban kevésbé aktív.
Szijjártó Péter hozzátette: a magyar kormány továbbra is mindent megtesz és minden támogatatást megad annak...
2018-06-18 16:32:44
Gyermekvédelmi programot indított a Magyar Úszó Szövetség
... akciója egy folyamat kezdete lesz.
Gábor Anna szülő - Sztankovics Anna és Dór...
2018-06-18 14:32:27
Rekordforgalmat ért el, további növekedést tervez a Praktiker
... igazgató nem zárta ki az esetleges külföldi terjeszkedést, de az elsődleges célnak magyarországi piaci pozíciójuk erősítését nevezte.
A kereskedelemben tapasztalható munkaerőhiánnya...
2018-06-18 13:02:49
1 2 3 ............3745 3746 ......5617 5618 ......7489 7490 7491 
Címkék: Szijjártó Péter, Magyar Úszó Szövetség, László Imre, Elsőként Arató Gergely, Pasquale Diana, Morgan Stanley, Jézus Krisztus, Krisztus Jézusban, Velencei Bizottság, Stop Soros, Gábor Anna, Sztankovics Anna, itteni kisebbségek, kiadott építési, sürgősségi betegállással, szükséges munkaerő, külföldre távozott, mentőknél alig, hatékonyságot pedig, törvény elfogadásának, alaptörvény hetedik, nyolcadik alaptörvény-módo, véleményének adott, piaci szereplők, monetáris politika, piac máris, bankközi kamatok, jegybanki alapkamat, fontos összegzés, páva szép, olyan kapcsolat, magány bilincséből, külsőségek fontosak, tökéletesen illeszkedő, tökéletes illeszkedéshez, hazai vállalkozásoknak, magyar kormány, folyamat kezdete, esetleges külföldi, elsődleges célnak, kereskedelemben tapasztalható, adócsökkentésnek, vállalkozásoknak, külügyminiszter, házszabályszerű, rekordforgalmat, magyarországgal, párkapcsolatban, munkaerőhiánnya, kereskedelemben, béremeléseknek, megduplázódott, gyermekvédelmi, magyarországot,
© 2013 TVN.HU Kft.