Belépés
Mascarpone krémmel
... simítjuk. Beborítjuk a harmadik tortalappal, és 1 órára hideg helyre állítjuk. A maradék joghurtot és mascarponét összekeverjük, a maradék cukorral és citromhéjjal ízesítjük. Belekeverjük a feloldott zselatint, és hideg helyre állítjuk. Amikor dermedni kezd, a torta tetejére és oldalára kenjük. A csokoládés kukoricapelyhet összemorzsoljuk, majd 8 darabot félreteszünk, a többit a t...
2010-11-03 06:13:51
Csokoládépuding
... 3 dl tejszín
A díszítéshez: 5 dkg reszelt csokoládé, kávészemek
Elkészítés: A 4 tojássárgájából a cukor hozzáadásával kemény habot verünk, hozzáadjuk a túrót, a forró vízben feloldott kávéport és a megolvasztott csokoládét. Amikor az egész masszát simára kevertük, óvatosan hozzávegyítjük a tejszínhabot, s jól összedolgozzuk. 6 talpas pohárba kanalazzuk, vagy üvegtálon el...
2010-11-03 06:11:23
Chow mein
... ott tartottam, hogy bepácoljuk a húst, vagy előző este, vagy ezzel kezdjük, még a zöldségek aprózása előtt. A húst a pácból kivéve olajon puhára kell sütni, a páclét pedig, hideg vízben feloldott kukoricakeményítővel elkeverve, a húsra lehet önteni, és csak épp felfőzni. A keményítő, ha sokáig fő elveszti a hatását.
Pirítás után a zöldségeket felöntjük szójaszósszal és húslev...
2010-11-02 19:51:35
Chow mein
... ott tartottam, hogy bepácoljuk a húst, vagy előző este, vagy ezzel kezdjük, még a zöldségek aprózása előtt. A húst a pácból kivéve olajon puhára kell sütni, a páclét pedig hideg vízben feloldott kukorica-keményítővel elkeverve a húsra lehet önteni, és csak épp felfőzni.
A keményítő ha sokáig fő elveszti a hatását. "Pirítás után a zöldségeket felöntjük szójaszósszal és húslev...
2010-11-02 18:59:47
Vadásztorta
... Hubertus-likőr, 1 dkg zselatin, 1 dl víz.
A cukrozott gyümölcsöt vágjuk fel egészen apró kockákra és öntsük le a Hubertussal, majd leszűrve keverjük össze a tejszínhabbal, a vízben feloldott zselatinnal. A visszamaradt Hubertussal locsoljuk meg a három lapra vágott tortakarikát, töltsük közéjük a tejszínes tölteléket. A torta oldalát és tetejét is kenjük be vele. Az oldalára ...
2010-11-02 18:43:06
Túrókrémes piskótatekercs
... hűlni hagyjuk. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A citrom héjái lereszeljük, levét kifacsarjuk. Az átpasszírozott tehéntúrót összekeverjük a citrom levével és héjával, a cukorral és a feloldott zselatinnal. Belekeverjük a kemény habbá vert tejszint is. A piskótatekercset széthajtjuk, és először a sárgabaracklekvárral, majd a túrókrémmel megkenjük. Ismét összetekerjük, és legalább ...
2010-11-02 18:39:45
A méz...
... Javítja >az emésztést, és a fogyást is segíti.
Torokfájás >- Egy teáskanál mézet olvassz meg a szádban, majd >csurgasd le a torkodon. Enyhíti a gyulladást.
Stressz - > A vízben feloldott méz stabilizáló hatással bír,
> kiegyenlíti a lenteket és a fenteket. Egy rész >mézet oldj fel négy rész vízben.Tartósítószer

> Ha cukor helyett mézet használsz a sütem...
2010-11-02 10:58:26
Tiramisu 2.
... porcukorral habverővel fehéredésig keverjük (elektromos habverővel), majd a rum következik (ezt kézi habverővel keverjük bele). Hozzáadjuk a sajtot, majd a felvert tejszínt és végül a feloldott zselatint öntjük hozzá.
A piskótalapot az edény formájára vágjuk, és kávéval meglocsoljuk, de ne áztassuk el. Ráöntjük a krém kb. felét és elsimítjuk.
Erre rátesszük a következő ...
2010-11-02 04:03:07
Tejszínhabos női szeszély
... vastagon beleöntjük. Ha kisült, deszkára borítjuk, majd mikor kihűlt, vékonyan megkenjük málnaízzel és bevonjuk 4 deci (2 pohár) habbá vert cukrozo...
2010-11-02 03:55:54
Piskótatorta diótöltelékkel
... tejjel, kenhető péppé keverjük. A vaníliakrémhez a krém-port a cukorral és 3 evőkanál tejjel elkeverjük. A fennmaradt tejet felfőzzük, levesszük a tűzről, folytonos keverés mellett a feloldott krémport hozzákeverjük, és még egyszer felforraljuk. A tűzről levéve addig keverjük, míg kihűl, nehogy hártya keletkezzen rajta. A teljesen kihűlt tortát kétszer elvágjuk, és a lapokat, papí...
2010-11-01 18:46:20
1 2 3 ..............................192 193 ...............288 289 290 ...............383 384 385 
Címkék: harmadik tortalappal, maradék joghurtot, maradék cukorral, feloldott zselatint, torta tetejére, csokoládés kukoricapelyhet, cukor hozzáadásával, forró vízben, megolvasztott csokoládét, egész masszát, zöldségek aprózása, pácból kivéve, páclét pedig, húsra lehet, zöldségeket felöntjük, cukrozott gyümölcsöt, vízben feloldott, visszamaradt Hubertussal, három lapra, tejszínes tölteléket, torta oldalát, zselatint hideg, citrom héjái, átpasszírozott tehéntúrót, citrom levével, feloldott zselatinnal, kemény habbá, piskótatekercset széthajtjuk, túrókrémmel megkenjük, teáskanál mézet, rész mézet>, felvert tejszínt, edény formájára, fennmaradt tejet, feloldott krémport, tűzről levéve, teljesen kihűlt, piskótatekercset, tojássárgájából, kukoricapelyhet, csokoládépuding, összemorzsoljuk, diótöltelékkel, összedolgozzuk, vaníliakrémhez, átpasszírozott, hozzávegyítjük, piskótatekercs, megolvasztott, hozzáadásával, összekeverjük, szójaszósszal, hozzákeverjük, összetekerjük, tartósítószer, tejszínhabbal, félreteszünk,
© 2013 TVN.HU Kft.