Regisztráció  Belépés
Ma is tüntetnek
... kitart a múlt heti öröm. De utána már más kell, több kell. Valódi, konkrét követelés: mi az, amit most tervezünk elérni. Különben kihűl a »szombat esti láz«" - fogalmazott a nemzet anyósa. Szombat van, tehát ismét tüntetnek - de még abban sem értenek egyet, hogy miért vagy mi ellen vonulnak utcára.

...
2018-04-21 22:22:51
Orbán Viktor fia Gáspár ,színpadról gyógyít, térít és nyelve
... Facebook

Azt mondják, nem akarnak a Felházból karriert csinálni, nem lesz belőle sem gyülekezet, sem egyház, sem felekezet, és pénzt sem akarnak kivenni belőle, mondták. Orbán úgy fogalmazott, Istentől azt a víziót kapták, hogy addig csinálják a Felházat, amíg egyetemisták, ehhez tartják is magukat, utána más módon ,,viszik tovább a tüzet", és a karrierjükre ...
2018-04-21 21:39:47
Teljes katasztrófa?
... szegedi Ifjúsági Házban megszólalhatott csütörtökön. A szeged.hu tudósítása szerint a teltházas rendezvényen a rezsim által mélységesen megvetett színész-rendező meglehetősen sarkosan fogalmazott az elkövetkező négy évvel kapcsolatban: itt kő kövön nem marad. Nem hiszem, hogy ehhez szükséges különösebb magyarázatot fűzni, hiszen ez már a kétharmados győzelem előtt is teljesen nyil...
2018-04-21 21:35:07
Húsz év után hazatért Kanadából – megőrültél Dani
... okként említette, hogy szorosan együtt működnek az Audi kutatás-fejlesztési részlegével, az ipar által definiált feladatokon dolgozhatnak.

Amikor a +1 ok...
2018-04-20 21:13:28
A legelső csatlós: Orbán pénzért és némi dicséretért láncolt
... Putyin "fontos és megbízható partnernek" nevezte Magyarországot. Az elemzés felidézi Jeszenszky Géza volt külügyminiszter szavait is, aki 2017-ben a Financial Timesnak nyilatkozva úgy fogalmazott:

"(Putyin) meg akarja mutatni a NATO-nak és az EU-nak, hogy milyen jó, megbízható barátja van. Egy trójai faló a szövetségen belül."

A szerző szerint Orbán Vikto...
2018-04-19 21:23:56
Nem a kormánytól tetszettek kapni. Tőlünk
... - mondta Bogárdi Szabó István, a Magyarországi Református Egyház (MRE) zsinatának lelkészi elnöke a testület ülésén csütörtökön Budapesten.

Bogárdi Szabó István úgy fogalmazott: a kapott támogatás “arányos és szükséges". Felidézte: az MRE-nek, a magyarországi és a határon túli református egyházkerületeknek ítélt összesen 89 milliárd forintot többen ará...
2018-04-19 21:12:11
Budaházy és Gaudi a másodfok után
... nyilvánosságot egy ilyen fontos és közérdeklődésre számot tartó ügyben a terhelő tanú vallomástételéről, ami az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezését kell maga után vonja. A védő úgy fogalmazott: Mindenáron szerették volna bebizonyítani, hogy Budaházy György volt ennek a szervezetnek a feje, ,,ezzel csak egy baj van: Budaházy nem volt a szervezet irányítója.

mt...
2018-04-19 20:26:13
A bennünk élő gyilkos


A kriminológusok és pszichológusok régóta keresik a választ arra, hogy mitől lesz gyilkos egy emberből. A jelek szerint genetikai és nevelési okok állnak a háttérben.

Gyilkos agyak

Az elmúlt évtizedekben a ,,bűnöző hajlamú" emberekkel foglalkozó tudósok egyre inkább az agymű...
2018-04-18 19:10:41
Atlantisz - A Sötétség Krónikája
Miért emlékezünk?

Azzal, hogy újra végigmegyünk ezen az utazáson, nem az időben lépünk vissza, hiszen az idő nem létezik. A visszatekintésnek nem is az a célja, hogy felfedjük a múlt részleteit. Inkább azt szeretnénk általa megérteni, honnan jöttünk, és miért olyan fontos ez az időszak a Földön. Amikor tudatába kerülsz, hogy miért választottad azokat a tapasztalásokat, a...
2018-04-17 17:42:26
Keresztény történet - Az idős ács
... visszaút.
Te is építőmester vagy. Te is nap, mint nap kalapácsot fogsz kezedbe, hogy szöget verj be a falba, léceket illesztesz egymáshoz, falakat húzol fel.
Egyszer valaki úgy fogalmazott, hogy: "az élet egy csináld magad vállalkozás". Ahogy ma állsz a dolgokhoz, és ahogy ma döntesz, az szabja meg, hogy holnap hogyan élsz majd.
Építkezz okosan.

Ne feledd...
2018-04-17 10:16:05
1 2 3 ............2519 2520 ......3779 3780 .......5037 5038 5039 
Címkék: Orbán Viktor, Sötétség Krónikája, Ifjúsági Házban, Jeszenszky Géza, Financial Timesnak, Orbán Vikto, Bogárdi Szabó István, Magyarországi Református Egyház, Budaházy György, legelső csatlós, kormánytól tetszettek, másodfok után, múlt heti, nemzet anyósa, víziót kapták, teltházas rendezvényen, rezsim által, elkövetkező négy, kétharmados győzelem, ipar által, elemzés felidézi, trójai faló, szövetségen belül, szerző szerint, testület ülésén, kapott támogatás, határon túli, ilyen fontos, terhelő tanú, elsőfokú ítélet, szervezet irányítója, választ arra, jelek szerint, elmúlt évtizedekben, időben lépünk, múlt részleteit, csináld magad, megszólalhatott, tapasztalásokat, külügyminiszter, közérdeklődésre, magyarországot, pszichológusok, kriminológusok, nyilvánosságot, magyarországi, bebizonyítani, meglehetősen, karrierjükre, rendezvényen, szervezetnek, magyarázatot, egyetemisták, végigmegyünk, választottad, kapcsolatban, dolgozhatnak, évtizedekben, mélységesen, killerbrain, vállalkozás, részlegével, elkövetkező, nyilatkozva,
© 2013 TVN.HU Kft.