Regisztráció  Belépés
Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
......Különben meg, HOL ITT a probléma? Amit 82-es álságos Kalmár kufár Lajos leközölt, az egy MÁS FÓRUMON 4 ÉS FÉL ÉVE feltett kérdésre adott, nem helyénvalóan fogalmazott, eltúlzott bonmot!
(Ezen a fórumon, semmi hasonlót nem olvashatott tőlem, senki se!)

Ámde, mik olvashatók EZEN A FÓRUMON, ,,cigány-ügyben"?...

ÍME!...

Kérdés: És még...
2018-01-20 04:58:26
Hihetetlen, de Orbán meghirdette a saját Willkommenskulturjá
... lefolytatni, ahol ezek az az Európai Unióba érkeztek.

,,Többségük Görögországban lépett az Európai Unió területére, oda kellene őket visszaküldeni"

- fogalmazott Szijjártó. Ennek az agendának a szolgálatában hergelte egész Magyarországot a kormányzati propaganda, hogy a félelemre és az emberek veszélyérzetére építsék fel Orbán Viktor népszerűsé...
2018-01-19 18:07:49
Példa: Így hazudik Önnek a Fidesz-KDNP, mielőtt elmegy és rá
... alapozzák.

Hollik István, KDNP nevű minipárt képviselője pénteken tartott egy sajtótájékoztatót, amin azt mondta, rajtuk kívül mindenki betelepítené a migránsokat az országba. Mint fogalmazott,

,,nincs kivétel, minden ellenzéki párt elfogadná a kötelező kvótát".

Nos, baloldali pártok esetében akár lehetne is erről szó, de a Fidesz egyetl...
2018-01-19 18:04:20
Ez már régen nem demokrácia
... nem finanszírozza a törvénytelen bevándorlást, akkor a jogszabály nem fog vonatkozni rá és a szervezeteire - tette hozzá.
Soros György kitilthatóságával kapcsolatban úgy fogalmazott: senki nem akarja Soros Györgyöt kitiltani Magyarországról. De a törvényeket mindenkinek be kell tartania Magyarországon, így aki a jövőre nézve nyíltan támogatja, szervezi a bevándorlást, a...
2018-01-18 21:13:52
Konferenciával indította a Corvinus Egyetem Kornai János kilencvenedik születésnapjának ünneplését
... kritikus személyiség, akárhányszor kifejti véleményét valamiről, álláspontját szakmai elemzésekkel támasztja alá, elemez, összehasonlít, érvel és gondolkodásra készteti az embert - így fogalmazott az akadémia elnöke.
Kornai János tudományos munkássága lenyűgöző, írásai közül-, amelyek közül kiemelkedik a Hiány című műve - több is nagy hatással volt kortársaira a határokon tú...
2018-01-18 11:45:43
Kortárs dráma, gyermekdarab és balettpremier a Szegedi Nemzeti Színház februári műsorán
... lincseléssé fajultak. A történészek a mai napig nem tudtak megegyezni abban, mi történt a téren, ez pedig magában rejti azt a konfliktuslehetőséget, melyet egy darámnak hordoznia kell - fogalmazott a művész.
Szegeden 1991-ben tartották Békés Pál A félőlény című meséjének ősbemutatóját. Február 16-án a darab Várkonyi Mátyás által áthangszerelt változatát állítják színpadra....
2018-01-18 11:38:12
Illegális bevándorlás - Kormányszóvivő: mindent elkövetünk a kiskapuk eltűnéséért
... több ember érje el Európát, mert ebben látják a kontinens jövőjét.
Ez egy politikai program, amelyben a migránsokat segítő, emberi joginak "álcázott" szervezetek vesznek részt - fogalmazott.
Felidézte, hogy egy korábbi törvény értelmében a bevándorlást szervező szervezeteknek be kell jelenteniük a külföldről származó támogatásaikat.
Mivel Soros György szervezetei me...
2018-01-18 09:31:22
Donald Trump Hamis Hírek Díjat adott sok médiumnak
... politikai életből - szerdán délután a szenátusban éles hangú beszédben bírálta Trump elnö...
2018-01-18 07:05:15
Kabinetfőnöke szerint Donald Trump amerikai elnök álláspontja sok területen megváltozott
... zártkörű tanácskozás után Ruben Gallego, arizonai demokrata párti képviselő a CNN hírtelevíziónak elmondta: John Kelly arról beszélt a törvényhozóknak, hogy Trump választási kampányban megfogalmazott egyes álláspontjai az amerikai-mexikói határon építendő falról "tájékozatlanságon" alapultak.
Kelly a Fox televízióban megerősítette, hogy valóban szó volt erről. "A kampányokban...
2018-01-18 07:04:41
Férfi kézilabda Eb - Az okos játék, az önbizalom és a tapasztalat is hiányzott
... a fejünket, sokkal többet kellene okosabban játszanunk, ezt hiányolom a csapattól. Nagyon sajnálom, hogy így sikerült, ezt nem gondoltam volna" - vélekedett.
Bánhidi végül úgy fogalmazott lehet, hogy az összeszokottság hiánya is közrejátszik a kudarcban, hiszen a tavaly januári világbajnokság óta a fél csapat kicserélődött.
"Az első két meccsen, illetve a mai találkozó n...
2018-01-17 21:25:19
1 2 3 ............2471 2472 ......3706 3707 ......4941 4942 4943 
Címkék: Corvinus Egyetem Kornai János, Szegedi Nemzeti Színház, Donald Trump Hamis Hírek Díjat, Donald Trump, EZEN FÓRUMON, Európai Unióba, Többségük Görögországban, Európai Unió, Orbán Viktor, Hollik István, Soros György, Soros Györgyöt, Kornai János, Békés Pál, Várkonyi Mátyás, Mivel Soros György, Ruben Gallego, John Kelly, célja ezen, fórum színvonalát, pöcegödörbe terelni, kiskapuk eltűnéséért, okos játék, szolgálatában hergelte, kormányzati propaganda, emberek veszélyérzetére, kötelező kvótát&#8221, törvénytelen bevándorlást, szervezeteire &#8211, törvényeket mindenkinek, jövőre nézve, akadémia elnöke, darámnak hordoznia, félőlény című, darab Várkonyi, kontinens jövőjét, politikai program, migránsokat segítő, korábbi törvény, bevándorlást szervező, külföldről származó, szenátusban éles, amerikai-mexikói határon, összeszokottság hiánya, tavaly januári, születésnapjának, hírtelevíziónak, veszélyérzetére, összeszokottság, magyarországról, törvényhozóknak, görögországban, kormányszóvivő,
© 2013 TVN.HU Kft.