Regisztráció  Belépés
Szili Katalin: minden nemzeti ügyben szövetkezni kell a biztonságért
... pillanatban a haza szolgálata, a nemzet iránti hűség kell, hogy "korparancsként irányítsa tetteinket", mert csak így biztosítható a következő generációk biztonságos élete. Szili Katalin úgy fogalmazott, Rákóczi Ferenc a haza, a hit és a hűség állócsillaga a magyar históriában.
Felidézte, hogy a magyar történelem leghosszabb szabadságharcát vezető Rákóczinak egy független, öná...
2018-07-21 17:39:10
Magyar labdarúgó-válogatott - Összeállt Marco Rossi stábja
... kialakítania annak a csapatnak a gerincét, amely az MLSZ elvárásai szerint képes lesz a selejtezősorozat végéig a kijutó helyekért harcolni.
A szövetségi kapitány az MLSZ honlapján úgy fogalmazott, izgatottan várja, hogy együtt legyen a játékosokkal és elkezdjék a felkészülést.
"Nagyon sokat kell majd beszélnünk egymással, miközben azon dolgoznunk, hogy minél hamarabb ar...
2018-07-21 15:56:18
Pablo Casado a spanyol konzervatív Néppárt új elnöke
... magunkról beszéljünk. Ismét a spanyolokról kell beszélnünk! Elmondani nekik, hogy itt vagyunk, hogy készen állunk ismét vezetni ezt a társadalmat, s hogy azt egységesen fogjuk tenni" - fogalmazott az újonnan megválasztott elnök.
Mint mondta, büszke arra, hogy a Néppárt elvei, értékei azok, amelyek leginkább képviselik a spanyolok összességét.
A szocialista kormányra utal...
2018-07-21 15:49:13
Amerikai vezető republikánusok: Putyin elnöknek nincs meghívása a kongresszusba
... orosz elnöknek, mint az amerikai hírszerzési jelentéseknek a 2016-os amerikai választási folyamatba történt orosz beavatkozás ügyében. "Miért is avatkozott volna be Oroszország?" - fogalmazott a sajtókonferencián, aztán egy nappal később korrigált, és közölte: ez nyelvbotlás volt, mert azt akarta mondani, hogy miért is ne avatkozott volna be Oroszország két évvel ezelőtt.
Do...
2018-07-21 15:48:38
Rajoy: büszke vagyok, hogy Spanyolország legfontosabb pártjának elnöke lehettem
...
"Ami naggyá tette a Néppártot, az a felelősség, hogy nem félt meghozni a szükséges döntéseket, még ha azok nem is voltak népszerűek" - fogalmazott.
Beszédében hangsúlyozta kormányának eredményeit, kiemelte a gazdasági krízis leküzdését, a munkanélküliség csökkentését, és a katalán függetlenségi törekvésekkel való szembenézést.
"Jogos büszkeséggel mondhatjuk, hogy Sp...
2018-07-21 15:45:00
Mike Pompeo: Észak-Korea ígéretet tett az atomfegyver-mentesítésre
... Kínára és Oroszországra a s...
2018-07-21 15:44:26
Gépjármű-kereskedők: kedvezőek a tendenciák a hazai autópiacon
...
Hozzátette, a jogszabályok miatt már nem lehet olyan kedvezőtlen hiteleket igénybe venni, mint a gazdasági válság előtti években.
Fojt Attila úgy fogalmazott: komoly gazdasági biztonság alakult ki, az emberek bátrabban mernek személygépkocsit vásárolni. A válság óta eltelt 10 év, kiszabadultak a rossz hitelkonstrukciókból, akik korábban igénybe vették ezeket, és így jele...
2018-07-21 15:39:11
Olasz belügyminiszter: meg kell akadályozni, hogy a migránsok Afrikából útnak induljanak Európába
... illegális migráns tartózkodik olasz földön, és ötmillió ember, azaz a lakosság 8 százaléka legális bevándorló.
Matteo Salvini dicsérte az amerikai elnök bevándorlási politikáját, mint fogalmazott, Donald Trump a választóknak tett ígéretét teljesíti. Pozitívnak minősítette Donald Trump és Vlagyimir Putyin orosz elnök helsinki csúcstalálkozóját. "Nagyon pozitív jel volt, az Eg...
2018-07-21 15:35:55
Vidékfejlesztési államtitkár: a következő években nagy lehetőség rejlik a borászatban
... megvalósításához 17 millió forintos támogatást nyújtott az agrártárca.
A borászat jó példa arra, hogy az alig 3-4 hektáros szőlészetekre al...
2018-07-21 15:34:15
Több mint félmillióval csökkent egy év alatt a németországi keresztény egyházak tagjainak száma
... egyház 170 ezer új tagot köszönthetett.
Hans Langendörfer, a római kat...
2018-07-21 15:30:26
1 2 3 ............2549 .......3823 3824 ......5097 5098 
Címkék: Szili Katalin, Összeállt Marco Rossi, Pablo Casado, Mike Pompeo, Rákóczi Ferenc, Fojt Attila, Matteo Salvini, Donald Trump, Vlagyimir Putyin, Hans Langendörfer, spanyol konzervatív, hazai autópiacon, migránsok Afrikából, következő években, németországi keresztény, haza szolgálata, nemzet iránti, következő generációk, hűség állócsillaga, magyar históriában, magyar történelem, selejtezősorozat végéig, kijutó helyekért, szövetségi kapitány, spanyolokról kell, újonnan megválasztott, spanyolok összességét, szocialista kormányra, amerikai hírszerzési, 2016-os amerikai, nappal később, szükséges döntéseket, gazdasági krízis, munkanélküliség csökkentését, katalán függetlenségi, jogszabályok miatt, gazdasági válság, emberek bátrabban, amerikai elnök, választóknak tett, személygépkocsit, vidékfejlesztési, selejtezősorozat, megvalósításához, szabadságharcát, belügyminiszter, munkanélküliség, korparancsként, republikánusok, kongresszusba, törekvésekkel, függetlenségi, oroszországra, jelentéseknek, megválasztott,
© 2013 TVN.HU Kft.