Regisztráció  Belépés
Fidesz: a balliberálisok migránsokkal kezelnék a népesedési problémát
... egyértelművé tette, hogy ha a szocialisták kerülnek kormányra, akkor lebontják a déli határvédelmi kerítést, és "azt is tudjuk, hogy a baloldal a betelepítési kvóta végrehajtására is kész" - fogalmazott Halász János, hozzátéve: ezzel azonban a nemzet gyengítéséhez asszisztálnak.
A héten bejelentett családvédelmi akcióterv parlamenti szavazásánál ki fog derülni, hogy melyik ol...
2017-05-27 15:37:30
Gyurcsány tárgyalásokat kezdeményez Botka Lászlóval
... is ragaszkodtak saját elképzelésükhöz és saját jelöltjükhöz, Szili Katalinhoz, amikor tudták, hogy koalíciós partnerük ellenkezése miatt nem lehet majd megválasztani. A pártelnök úgy fogalmazott: arra kéri az MSZP kongresszusának résztvevőit, ne kövessék el azt a hibát, amit az elődeik.
A demokratikus politikai versengésben egyik pártnak sincs több joga a másiknál, de a nagyo...
2017-05-27 15:27:24
Meghalt Zbigniew Brzezinski, Carter amerikai elnök volt főtanácsadója
... Mika Brzezinski, a MSNBC televízió munkatársa jelentette be az egyik közösségi oldalon. "A leglelkesítőbb, legszeretőbb és legodaadóbb édesapa volt, akit egy lány kívánhat magának" - fogalmazott Mika Brzezinski.
A lengyel származású Brzezinski 1928-ban Varsóban született, politikus, politológus és geostratéga, 1977 és 1981 között az akkori amerikai elnök, a demokrata párti J...
2017-05-27 11:10:39
Virtuózok - Abouzahra Amira, Kis Radu és Kristóf Réka nyertek a döntőben
... karmestere, Liszt-díjas művész mellett idén Várdai István Liszt-díjas csellóművész és Balázs János Liszt- és Prima-díjas zongoraművész alkotja.
A zsűri részéről Kesselyák Gergely úgy fogalmazott: a döntőben fantasztikus produkciókat hallhattak, a kilenc versenyző bármelyike megnyerhette volna a versenyt.
Az MTVA komolyzenei műsorának célja, hogy minél szélesebb körben ...
2017-05-26 22:26:14
Hillary Clinton minden eddiginél élesebben támadta Donald Trumpot
... olyan embert választottunk, akinek az elnöksége végül is a megszégyenítő felelősségre vonásba torkollott, azt követően, hogy elbocsátotta az ellene nyomozást folytató tisztségviselőt" - fogalmazott Clinton, utalva arra, hogy nemzedéke mit érzett a Richard Nixon volt republikánus elnök ellen indított és lemondásával végződött eljárás miatt.
"De azt akarom, hogy tudjátok, túlj...
2017-05-26 21:25:49
G7-csúcs - A G7-ek nyilatkozatot fogadtak el a terrorizmus elleni küzdelemről
... Theresa May szerint "kiváló" vita zajlott a klímaegyezményről, az amerikai fél tudja, mennyire fontos ez, és most mérlegel.
Az amerikai elnök gazdasági tanácsadója, Gary Cohn úgy fogalmazott, hogyTrump klímaváltozással kapcsolatos nézetei a G7-ekkel folytatott párbeszédet követően változóban vannak.
Trumpnak változnak a nézetei. Azért jött ide, hogy tanuljon. Nézetei vá...
2017-05-26 20:15:36
Karakas Hedvig: még mindig a dzsúdót szeretem legjobban a világon
... lehet a részvéte...
2017-05-26 18:35:05
Kajak-kenu vk - Minden szombati döntőben lesz magyar hajó
... egyszerű oka volt, elnéztem az utolsó bóját. Ilyen hibát nem követtem el még sosem, nem tudom, hogy mit néztem fehér bójának, de ha ezen úszik el a döntő, nagyon ideges lettem volna" - fogalmazott a négyszeres világbajnok magyar kajakos. A másik magyar induló, Takács Tamara magabiztosan megnyerte a középfutamát.
A női kenu egyesek 500 méteres középfutamai során Balla Virágot ...
2017-05-26 17:55:22
56-os emlékév - Balog Zoltán: Magyarország tele van névtelen hősökkel
... hiányszakma voltától függően - akár havi nettó 75 ezer forintos ösztöndíjat is kaphat.
Schmidt Mária, az 1956-os emlékév kormánybiztosa a képzést záró kerekasztal-beszélgetésen úgy fogalmazott: az embereket érdekli a történelem. Mivel sok új tudásanyag halmozódott fel, ami helyet követel magának, ezeket át kell adni a következő generációknak.
Az egy év alatt ötezer peda...
2017-05-26 17:34:47
Bemutatja, majd elárverezi művészeti magángyűjteménye felét Mario Testino
... korlátozott ideig emlékszel rá. Eközben amit nem értesz, de vonz, töprengésre késztet és zavarba ejt, azt kell szemügyre venned, mert ez változtatja meg a nézőpontodat. Így fejlődünk" - fogalmazott a művész.
Harminc év alatt Testino óriási, több mint ezer darabból álló műgyűjteményt hozott létre, amely 45 ország művészeinek alkotásait vonultatja fel.
Az aukció legértéke...
2017-05-26 17:27:48
1 2 3 ...........2300 2301 ......3451 3452 .....4600 4601 4602 
Címkék: Botka Lászlóval, Meghalt Zbigniew Brzezinski, Abouzahra Amira, Kristóf Réka, Hillary Clinton, Donald Trumpot, Karakas Hedvig, Balog Zoltán, Mario Testino, Halász János, Szili Katalinhoz, Mika Brzezinski, Várdai István Liszt-díjas, Balázs János Liszt-, Kesselyák Gergely, Richard Nixon, Theresa May, Gary Cohn, Takács Tamara, Balla Virágot, Schmidt Mária, balliberálisok migránsokkal, népesedési problémát, terrorizmus elleni, dzsúdót szeretem, szocialisták kerülnek, déli határvédelmi, betelepítési kvóta, nemzet gyengítéséhez, héten bejelentett, demokratikus politikai, egyik közösségi, lány kívánhat, lengyel származású, akkori amerikai, demokrata párti, zsűri részéről, döntőben fantasztikus, kilenc versenyző, elnöksége végül, megszégyenítő felelősségre, ellene nyomozást, amerikai elnök, utolsó bóját, négyszeres világbajnok, másik magyar, 1956-os emlékév, képzést záró, embereket érdekli, következő generációknak, aukció legértéke, klímaváltozással, magángyűjteménye, kongresszusának, elképzelésükhöz,
© 2013 TVN.HU Kft.