Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Nem vizsgálta Magyarország adósosztályzatát a Moody's
... hitelminősítői lépést is végrehajtott a magyar bankszektorban.
Csütörtökön az OTP Bank hosszú és rövid lekötésű forintbetét-állományának osztályzatát az addigi "Baa3/Prime-3"-ról egy fokozattal "Baa2/Prime-2"-re emelte, egyidejűleg a bank alapszintű adósminőség-értékelésének (baseline credit assessment, BCA) mutatóját "ba2"-ről szintén egy fokozattal "ba1"-re javította.
...
2017-10-20 23:34:22
Felminősítette a K&H Bankot a Moody's
... nemzetközi hitelminősítő pénteken Londonban bejelentette, hogy a K&H hosszú és rövidtávú, forintban és devizában elhelyezett betétállományának osztályzatait az eddigi Ba1/Not Prime-ról egy fokozattal Baa3/Prime-3-ra javította.
A Moody's egyidejűleg a bank alapszintű adósminőség-értékelésének (baseline credit assessment, BCA) mutatóját az eddigi b1-ről ba3-ra, a kiigazított BC...
2017-10-20 14:32:57
Hitelminősítés - Javította az OTP forintbetéti besorolásait a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő csütörtökön Londonban bejelentette, hogy az OTP hosszú és rövid lekötésű forintbetét-állományának osztályzatát az eddigi Baa3/Prime-3-ról egy fokozattal Baa2/Prime-2-re emelte.
A Moody's egyidejűleg a bank alapszintű adósminőség-értékelésének (baseline credit assessment, BCA) mutatóját az eddigi ba2-ről szintén egy fokozattal ba1-re javította.|...
2017-10-19 13:27:03
BÉT - Emelkedésre számítanak az elemzők a tőzsdén
... támogatási esély magyaráz - írta kommentárjában az elemző.
A nemzetközi hitelminősítő a Mol adósminőségét befektetői szintű Baa3 osztályzattal tartja nyilván, a PKN besorolása ennél egy fokozattal jobb, Baa2. Mindkét cég minősítésének kilátása stabil - olvasható a Moody's szerdai elemzésében.
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 421,45 pontos, 1,11 százalékos e...
2017-10-12 08:51:13
Moody's: a Mol üzleti profilja jobb, a PKN a finomítói üzletágban erősebb
...
A nemzetközi hitelminősítő a Mol adósminőségét befektetői szintű Baa3 osztályzattal tartja nyilván, a PKN besorolása ennél egy fokozattal jobb, Baa2. Mindkét cég minősítésének kilátása stabil.
A Moody's a 12 oldalas elemzésben megállapítja, hogy a Mol és a PKN pénzügyi profilja egymáshoz mérhetően erőteljes. A hitelminősítő várakozása szerint a bruttó vállalati adósságál...
2017-10-11 15:33:40
Brexit - Davis: London megállapodást akar, de készül az "alternatívára" is
... elemzői közösség azonban meglehetősen borúlátóan ítéli meg ennek a kombinációnak az esélyeit.
A Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő a minap az eddigi "Aa1"-ről egy fokozattal "Aa2"-re rontotta Nagy-Britannia államadós-besorolását, és a lépés indoklásában kiemelte: most már nem bízik abban, hogy a brit kormánynak sikerül olyan szabadkereskedelmi megállapodást kö...
2017-10-03 19:03:29
Leminősítette Kínát a Standard & Poor's
A nemzetközi hitelminősítő az eddigi "AA mínusz"-ról egy fokozattal "A plusz"-ra rontotta Kína hosszú futamidejű államadósságának besorolását, valamint az átutalási és konvertibilitási kockázat megítélését.
A rövid lejáratú szuverén kötelezettségek osztályzatát a cég "A-1 plusz"-ról szintén egy fokozattal "A-1"-re minősítette vissza.
Az új hosszú távú besorolás kilátása ...
2017-09-21 14:52:32
Észak-koreai válság - Londoni elemzők: a fegyveres konfliktus valószínűtlen, de visszavetné a globális növekedé
... lezárása után is magas szinten maradnának, gyengítve a dél-koreai államadósság-helyzet fenntarthatóságát.
E forgatókönyv esetére a Moody's kilátásba helyezte, hogy egyszerre több fokozattal is leminősítheti Dél-Korea jelenlegi elsőrendű, stabil kilátású "Aa2" államadós-besorolását.
A szuverén dél-koreai adósosztályzat a Moody's módszertana alapján mindössze két fokozatta...
2017-09-12 18:04:07
Észak-koreai válság - Moody's: egy esetleges rövid katonai konfliktus is súlyos károkat okozna a dél-koreai gaz
... lezárása után is magas szinten maradnának, gyengítve a dél-koreai államadósság-helyzet fenntarthatóságát.
E forgatókönyv esetére a Moody's kilátásba helyezte, hogy egyszerre több fokozattal is leminősítheti Dél-Korea jelenlegi elsőrendű, stabil kilátású "Aa2" szintű államadós-besorolását.
A szuverén dél-koreai adósosztályzat a Moody's módszertana alapján mindössze két fo...
2017-09-07 18:53:23
Javította a Moody's az Erste Bank Hungary osztályzatait
... Londonban bejelentette, hogy az EBH hosszú és rövid távú forint- és devizabetéti besorolását Ba2/Not Prime-ról Baa3/Prime-3-ra minősítette fel.
A hosszú távú betéti besorolás két fokozattal javult, és immár a befektetési ajánlású kategóriában van. Az Erste magyarországi érdekeltségének Baa3 hosszú távú betéti besorolása azonos a tavaly november óta érvényes magyar szuverén ad...
2017-07-27 19:57:02
1 2 3 4 5 ...........40 41 ......61 62 ......80 81 82 
Címkék: Leminősítette Kínát, Erste Bank Hungary, Budapesti Értéktőzsde, Investors Service, Prime-ról Baa3, finomítói üzletágban, fegyveres konfliktus, globális növekedé, esetleges rövid, magyar bankszektorban, bank alapszintű, fokozattal Baa3, eddigi b1-ről, nemzetközi hitelminősítő, eddigi Baa3, fokozattal Baa2, eddigi ba2-ről, fokozattal ba1-re, fokozattal jobb, hitelminősítő várakozása, bruttó vállalati, lépés indoklásában, brit kormánynak, rövid lejáratú, szuverén dél-koreai, hosszú távú, befektetési ajánlású, tavaly november, adósosztályzatát, konvertibilitási, államadósságának, kötelezettségek, érdekeltségének, bankszektorban, kommentárjában, hitelminősítés, részvényindexe, hitelminősítői, felminősítette, adósosztályzat, hitelminősítő, értékelésének, leminősítette, valószínűtlen, osztályzatait, adósminőségét, megállapodást, leminősítheti, magyarországi, kombinációnak, minősítésének, alternatívára, osztályzattal, forintbetéti, indoklásában, besorolásait, osztályzatát, állományának, magyarország, végrehajtott,
© 2013 TVN.HU Kft.