Regisztráció  Belépés
Férfi vízilabda ob I - Meglepetéseket vár csapatától az OSC vezetőedzője
... eredményekben ez pontosan mit jelent.
"Ez sport, és emberekről van szó. Az, hogy nagy nevekből áll a keret, nem jelenti rögtön azt, hogy mindent megnyerünk. Persze a sportember nem gondolkodhat máshogy, mint a győzelemben, s én is akkor lennék leginkább elégedett, ha mindenhol nyernénk, ahol elindulunk" - fejtette ki. Hozzátette: a versenynaptár zsúfoltsága miatt oda kell fig...
2018-09-24 16:24:20
2018. április 22., vasárnapi Napiszöveg
... szellemben, amely most az engedetlenség fiaira jellemző.).
Vannak helyek, ahol úgy vélik,
hogy a nők feladata tanítani a
gyerekeket. De egy keresztény
családfő sosem gondolkodhat így,
hiszen a Biblia világosan kijelenti:
,,apák. . .,továbbra is Jehova
fegyelmezésében és az ő gondol-
kodásának zsinórmértéke szerint
neveljétek...
2018-04-22 17:54:08
A választási felkészülésről tájékozódott Londonban Ujhelyi István
... mindaddig állni fog, amíg a magyar lakosságnak az az érzete, hogy ez védi meg bármilyen veszélytől".
Felelős politikus ugyanakkor a globalizációról, a migrációs nyomásról nem gondolkodhat olyan egyszerűen, "hogy ez jó vagy rossz", mivel ezek jelenségek, és fel kell készíteni a társadalmat vagy a védekezésre, vagy az együttélésre ezekkel a jelenségekkel - fogalmazott. "Orbán k...
2018-03-06 19:35:30
Heinrich Heine: Téli rege (1844)
... karján.

A lángveres, nehéz szakáll
régen lenőtt a földre,
nagy ritkán egyet hunyorít,
és ráncba fut szemöldje.

Töpreng a császár? Aluszik?
Gondolkodhatni róla;
de fölrendül az óriás,
ha egyszer üt az óra.

A zászlót felragadja, úgy
süvölti: Lóra! Lóra!
S csörömpöl s pattan víni-kész
népe a riadóra.
|...
2018-02-25 15:02:15
A bűnbánat útja
... szükséges, tedd jóvá a bűnödet!

5. LÉPÉS: BŰNÖDET CSERÉLD FEL IGAZSÁGGAL!
* "Öltsd fel Krisztust"! Ha keresztyén vagy, Jézus Krisztushoz kapcsolódsz. Lelke benned lakik. Úgy gondolkodhatsz és cselekedhetsz, mint Ő!
* Határozz meg olyan gondolatokat és tetteket, amelyek segítségével helyettesítheted...
* a hazugságot igazsággal,
* a bűnös indítékot ig...
2018-02-22 17:34:46
Szép gondolatok...
...


"Tilos a tanácsadás - úgysem használ, mindenki csak a saját lábával léphet, saját fejével gondolkodhat, bizonyítható, hogy nincs értelme. Akinek a tanácsa beválik, arra azért haragszunk, mert okosabb, mint mi, akinek nem válik be a tanácsa, azt lenézzük, ostobának tartjuk, de mindkét esetben rejtett harag a dolog vége - ezt inkább kerüljük el."


Ba...
2018-01-17 20:36:13
Gondolat tärsitäs nr. 13 ?
Kedves Xenos, mint mindig, jo a vàlaszod, mondjuk azt nem értem, miért van kételyed .. hiszen mint Foxi baràtunk megirta, ez egy könnyü kérdés volt. Ha van kedved, gondolkodhatsz a tàrsitàsokon .. ha valamit nem tudnàl, Foxi biztos segit :-)
Kihasznàlom az alkalmat, hogy boldog uj évet kivànjak :-)...
2017-12-31 13:11:07
Mit kívánok jövőre!
... ÚR!

Egy, Országot, de olyat,
ahol a Polgár nagyokat gondolhat.
Jómódúak, pedig lejeb viszik álmaikat.

Egy, Országot, de olyat,
ahol Polgá...
2017-12-22 11:42:45
Decotext nem hiányzik Nektek?
... baloldal sokkal rosszabb lenne .. ennek ellenére nem emlékszem olyan bejegyzésedre, ahol biráltad volna, ha csak minimálisan is, a jelenlegi kormányt , ezzel semmi baj , mindenki szabadon gondolkodhat, de akkor ne ird, hogy Te semleges vagy.. a hozzászolásaid alapján Te nagyonis kormánypárti vagy. ( Remélem nem haragszol öszinteségemért, de nekem ez a véleményem )

Viszo...
2017-11-09 21:25:57
Elvenni,korlátozni vagy adni ?
......Ha "magyar életteret" kereső "gondolkodót" keresel, akkor az...:
1. NEM GONDOLKODHAT "EURÓPÁBAN"! (Legfeljebb csak, "Turániában"...) AZOKBÓL viszont, ÖLÉG VOLT, 1925. és 1945. között! (Szét is b@szták/b@szatták az országot!...)
2. NEM LEHET "GONDOLKODÓ" EMBER! - Legfeljebb csak, ó-divatúan hagymázas, emberiségellenes barom! - AZOKBÓL is ÖLÉG VOLT!
...
2017-06-08 20:49:04
1 2 3 ..13 14 .19 20 .25 26 27 
Címkék: Londonban Ujhelyi István, Heinrich Heine, BŰNÖDET CSERÉLD FEL IGAZSÁGGAL, Jézus Krisztushoz, Kedves Xenos, ÖLÉG VOLT, választási felkészülésről, bűnbánat útja, versenynaptár zsúfoltsága, engedetlenség fiaira, magyar lakosságnak, migrációs nyomásról, társadalmat vagy, együttélésre ezekkel, zászlót felragadja, hazugságot igazsággal, bűnös indítékot, saját lábával, tanácsa beválik, dolog vége, könnyü kérdés, jelenlegi kormányt, hozzászolásaid alapján, emberiségellenes, helyettesítheted, globalizációról, öszinteségemért, fegyelmezésében, hozzászolásaid, meglepetéseket, gondolkodhatni, felkészülésről, gondolkodhatsz, engedetlenség, bejegyzésedre, versenynaptár, jelenségekkel, eredményekben, cselekedhetsz, zsinórmértéke, gondolkodhat, vezetőedzője, együttélésre, kormánypárti, gondolatokat, bizonyítható, tájékozódott, segítségével, gondolkodót, fogalmazott, védekezésre, lakosságnak, társadalmat, győzelemben, minimálisan, krisztushoz, zsúfoltsága, kapcsolódsz, korlátozni, napiszöveg, hazugságot, elindulunk, veszélytől,
© 2013 TVN.HU Kft.