Belépés
Búcsú a TVN-től
Ezt találtam a levelezőmbe: 2018.10.01 -től megkezdjük a zárt rendszerré való átalakításokat! Mostantól az eddigi szolgáltatásainkat csak azoknak tudjuk garantálni, akik jelentkeztek a zárt rendszerbe!
Akik viszont nem jelentkeztek sajnos előbb-utóbb már nem fognak tudni belépni. Akik esetleg mégis jelentkeznének a zárt rendszerbe, most még megtehetik, ameddig be tudnak lép...
2018-10-20 16:44:14
Jogerősen hét évre ítéletek egy albán kábítószercsempészt
... volna szállítania. Hogy a feladatnak eleget tegyen, a vádlott rábeszélte az autó tulajdonosát, hogy néhány napra utazzanak el együtt Németországba szórakozni.
Május 2-án délelőtt jelentkeztek belépésre a röszkei határátkelőhelyen. A pénzügyőrök ellenőrizték az autót, és a csomagtartóban megtalálták a vádlott dupla fenekű bőröndjét, amelyben 11 csomagban 4839 gramm marihuánát ...
2018-10-11 13:12:18
Egy Ciprusra tartó utasszállító gép miatt riasztották a honvédség Gripenjeit
...
A tájékoztatás szerint a Boeing 737-800-as gép nem tért el az előre leadott repülési tervtől, de a magyar légtérbe belépve a pilóták nem jelentkeztek be a HungaroControl légiforgalmi irányítóinál. A két Gripen néhány percen belül befogta és a szerb határig kísérte a gépet, a pilóták csak a szerb határ előtt nem sokkal vették fel a kapcsolatot a magyar irányítókkal.
A Fli...
2018-10-10 17:23:58
Romániai népszavazás - Két szavazókört is berendeztek egy bukaresti ház lakóinak, de egyikük sem ment el voksol
... az utcanév és házszám szerepel, arra a következtetésre jutottak, hogy olyan, a Moldovai Köztársaságból származó polgárokról lehet szó, akik csak a román iratok megszerzése érdekében jelentkeztek be az illető címre, valójában azonban valamelyik másik uniós országban dolgoznak.
Romániában átlagosan ezer választópolgár jut egy szavazókörre, úgyhogy a bukaresti ház csaknem ötezer...
2018-10-07 16:21:30
TVN.HU Jelentkezés
... 2018.10.01 -től megkezdjük a zárt rendszerré való átalakításokat!

Mostantól az eddigi szolgáltatásainkat csak azoknak tudjuk garantálni, akik jelentkeztek a zárt rendszerbe!

Akik viszont nem jelentkeztek sajnos előbb-utóbb már nem fognak tudni belépni.

Akik esetleg mégis jelentkeznének a zárt rendszerbe, most még megtehetik, ameddig be tudnak ...
2018-10-01 20:29:15
A kormányt kérdezik a képviselők
... padsoraiból Ágh Péter arról kérdezi a belügyminisztert, hogyan alakulna Magyarország jövője önálló határvédelmi rendszerének feladása esetén.
Ellenzéki oldalról ugyancsak többen jelentkeztek Pintér Sándorhoz címzett kérdéssel.
A szocialista Szabó Sándor arra vár választ, hogy a kormány miért nem biztosít elegendő forrást a településeknek önkormányzati kötelező feladatuk ...
2018-09-24 07:04:57
Megkondulnak a harangok a Béke napján
... felhívásra eddig számtalan németországi templom - Berlin, Hamburg, Drezda, Lipcse, Bamberg és Köln -, hétszáz csehországi és szlovákiai templom és Észtország lutheránus templomai is jelentkeztek. Mellettük Dánia, Franciaország, Finnország és Írország is részt vesz a kezdeményezésben.
A kezdeményezéshez csatlakozók a https://sharingheritage.de/en/ringin g-bells-across-europe/ h...
2018-09-20 16:23:02
Új hangversenysorozatot indít a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara
... Vashegyi György lesz.
Bartha Elek, a DE oktatási rektorhelyettese a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: az intézmény z...
2018-09-14 13:21:39
A közkedvelt prédikáció
A közkedvelt prédikáció

Egy fiatal skót lelkész nagy erővel ostorozta napjainak bűneit, amelyek jelentkeztek a gyülekezeti tagok életében is. A tapasztalt idős egyházfi úgy gondolta, hogy óvatosan jó tanácsot kellene adnia a fiatal lelkésznek, s ezért egy alkalommal így szólt hozzá:
- Ha a gyülekezetet egybe akarja tartani, akkor nagy elővigyázattal tessék beszélni ...
2018-09-14 09:21:39
Jogerősen hat évre ítélték a gyermekét meggyilkolni próbáló szabadszállási nőt
... viszony megszakadásába, s mivel a szétköltözés után nem vállalt rendszeres munkát, anyagi gondok is terhelték. 2016 májusától a labilissá váló nőnél már a gyermeknevelésben is gondok jelentkeztek, a kisfiú elhanyagolta az iskola látogatását, s emiatt a kormányhivatal eljárást is indított, majd felmerült annak lehetősége, hogy a gyermeket kiemelhetik a családból.
A vádlott kil...
2018-09-13 11:11:49
1 2 3 .........................158 159 .............238 239 .............316 317 318 
Címkék: Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara, Moldovai Köztársaságból, Pintér Sándorhoz, Szabó Sándor, Mellettük Dánia, Vashegyi György, Bartha Elek, honvédség Gripenjeit, kormányt kérdezik, közkedvelt prédikáció, gyermekét meggyilkolni, zárt rendszerré, zárt rendszerbe, feladatnak eleget, vádlott rábeszélte, autó tulajdonosát, röszkei határátkelőhelyen, pénzügyőrök ellenőrizték, csomagtartóban megtalálták, vádlott dupla, tájékoztatás szerint, előre leadott, magyar légtérbe, szerb határig, pilóták csak, szerb határ, magyar irányítókkal, következtetésre jutottak, román iratok, illető címre, szocialista Szabó, kormány miért, településeknek önkormányzati, kezdeményezéshez csatlakozók, sajtótájékoztatón hangsúlyozta, fiatal skót, gyülekezeti tagok, tapasztalt idős, fiatal lelkésznek, gyülekezetet egybe, szétköltözés után, labilissá váló, kisfiú elhanyagolta, iskola látogatását, kormányhivatal eljárást, gyermeket kiemelhetik, rektorhelyettese, kezdeményezésben, kezdeményezéshez, belügyminisztert,
© 2013 TVN.HU Kft.