Regisztráció  Belépés
Tizenkét csapat versenyez az országos diákvállalkozó-vetélkedő döntőjében
... 27 határon túli csapat regisztrált a versenyre, és a felkészítő tanárokkal együtt több mint 600-an vesznek részt rajta.
A verseny kétfordulós, a csapatok bemutatkozó videóval jelentkeztek a versenyre, emellett elképzelt vállalkozásuk üzleti tervét mutatták be.
Bartal Tamás azt mondta: az ilyen versenyek nagyon fontosak, mivel hasznosak lehetnek "egy pénzügyileg megvilágo...
2018-03-19 10:41:34
A Nagytemplom a szabadságharcban is történelmi jelentőségű
... pontot.
Hasonló események zajlottak a környékbeli helységekben is. Májusban megkezdődött a honvédség létrehozása.
Az egyik zászlóalj központja Debrecenben volt, ahová körülbelül ezren jelentkeztek.
A kormány, a minisztériumok, a csatolt intézmények (például a pénzjegynyomda), csaknem 10 ezer ember, 1848 végén, 1849 elején érkezett meg az osztrákok által megszállt Pe...
2018-03-15 10:59:52
Májusban érkezik az amerikai mozikba Wim Wenders Ferenc pápáról forgatott dokumentumfilmje
... lesz, míg a németországi mozikba egy hónappal később kezdik vetíteni.
Egy, a produkcióhoz közel álló forrás szerint a filmmel az idei cannes-i filmfesztiválra (május 8.-19.) is jelentkeztek, de még várnak a válaszra.
A többszörös Oscar-jelölt Wenders korábban olyan dokumentumfilmeket készített, mint a Buena Vista Social Club, a Pina Bausch és A Föld sója, Arany Pálma-dí...
2018-03-13 19:28:59
Március 15. - Tarlós Londonban: március 15. a modern, nagykorú Magyarország születésnapja
... továbbhaladva a magyarság feudális társadalomból végső soron polgári társadalommá vált.
Tarlós István hangsúlyozta, hogy a hazai polgárság emancipációjának jelei csak a XIX. század elején jelentkeztek, az életformák változása különösen a városokban, elsősorban a nagyvárosokban vált érezhetővé. A magyar főváros az 1800-as években az ország egyetlen igazi, modern, több mint 150...
2018-03-12 23:58:12
Illegális bevándorlás - M1: Magyarországra költözik egy német család a biztonság miatt
... nyilatkozott a svéd-magyar Natalie Contessa af Sandeberg, aki azt mondta: a biztonság miatt költözött Stockholmból Magyarországra. Szombaton, a riport hatására újabb svédországi magyarok jelentkeztek, akik arról beszéltek a Híradóban, hogy nem érzik magukat biztonságban a bevándorlók miatt.
Hétfőn idéztek egy Svédországban élő férfit is, aki a Híradóhoz eljuttatott levelében ...
2018-03-12 20:47:37
Orosz elnökválasztás - Fiatalítás az államigazgatásban a voksolás küszöbén
... Ezt a tisztségviselő a társadalmi felemelkedés lehetőségének, erős állami támogatottságú "nyílt felemelkedésnek" nevezte.
A versenyre a várt 15 ezer helyett csaknem 200 ezren jelentkeztek, s közülük háromszázan jutottak el a döntőig, ahol 103 embert nyilvánítottak győztesnek. Utóbbiak a vezetői tartalékba való felvétel mellett 1 millió rubeles (mintegy 4,45 millió forintos) ö...
2018-03-12 13:20:44
Több mint százan jelentkeztek az AranyCORE zenebajnokságra
...
Merkl László szerkesztő a műsorban elmondta, nem számítottak arra, hogy ennyi pályamű érkezik az Arany-emlékév keretein belül még tavaly novemberben elindult AranyCORE zenebajnokságra.
A jelentkezők feladata az volt, hogy zenésítsék meg Arany János verseit, amelyeket március 2-től a kezdeményezés honlapján (www.aranycore.hu) lehet meghallgatni.
A szerkesztő szerint...
2018-03-07 09:31:38
5 pontban arról, Orbán veje, Tiborcz István miért érintett a
... ki.
A pályázatok egy részét úgy írták ki, hogy a feltételeknek csak az Elios vagy konzorciuma feleljen meg.
A pályázatoknál visszatérő ,,rendszertelenségek" jelentkeztek, amelyek ismétlődése miatt szervezett csalást gyanít az OLAF.
Voltak más ajánlatok is ezeken a közbeszerzéseken, az OLAF jelentése szerint ugyanaz a személy, ugyanazon a szám...
2018-03-01 16:14:31
Hét évre ítéltek egy albán kábítószercsempészt Szegeden
... vádlott rávette az autó tulajdonosát, hogy menjenek el pár napra Németországba szórakozni, azt azonban nem árulta el neki, hogy tartozása ellenében drogot szállít a járművel. Május 2-án jelentkeztek belépésre a röszkei autópálya-határátkelőhelyen, a gépkocsit a tulajdonos vezette. A tételes vámvizsgálat során a gépkocsiból és a vádlott bőröndjéből 33 csomag, összesen 25 kilogramm ...
2018-02-26 14:02:36
Élő adásban szült egy amerikai rádiós műsorvezető
...
Cassiday Proctornál, a St. Louis-i rádió reggeli műsorának házigazdájánál hétfőn jelentkeztek a szülési fájdalmak. A rádiócsatorna elintézte a kórházzal, hogy élőben közvetíthessék a szülést.
A műsorvezetőnő elmondta: mivel a baba két héttel korábban érkezett a vártnál, nagy szerencse volt, hogy meg tudták ragadni a pillanatot a szülés közvetítésére.
"Fantasztikus v...
2018-02-22 14:52:00
1 2 3 .........................154 155 .............232 233 .............308 309 310 
Címkék: Wenders Ferenc, Tarlós Londonban, Tiborcz István, Bartal Tamás, Oscar-jelölt Wenders, Buena Vista Social Club, Pina Bausch, Arany Pálma-dí, Tarlós István, Natalie Contessa, Stockholmból Magyarországra, Merkl László, Arany János, Cassiday Proctornál, amerikai mozikba, német család, biztonság miatt, voksolás küszöbén, amerikai rádiós, felkészítő tanárokkal, verseny kétfordulós, csapatok bemutatkozó, ilyen versenyek, pénzügyileg megvilágo, környékbeli helységekben, honvédség létrehozása, egyik zászlóalj, csatolt intézmények, osztrákok által, németországi mozikba, hónappal később, produkcióhoz közel, idei cannes-i, többszörös Oscar-jelölt, magyarság feudális, hazai polgárság, életformák változása, nagyvárosokban vált, magyar főváros, 1800-as években, ország egyetlen, svéd-magyar Natalie, riport hatására, bevándorlók miatt, társadalmi felemelkedés, vezetői tartalékba, műsorban elmondta, jelentkezők feladata, kezdeményezés honlapján, szerkesztő szerint, feltételeknek csak, pályázatoknál visszatérő,
© 2013 TVN.HU Kft.