Belépés
Keverhetőségi alapelvek
... egy másik típusú készítmény hozzáadásával. Gyakorlati tapasztalat az is, hogy ha külön-külön hígítjuk a szereket (a permetezésre szánt víz felével az egyiket, felével a másikat), és utána keverjük össze a permetleveket, némileg növeljük az esélyt a kompatibilitásra.

A víz keménysége, hőmérséklete

A permetlé készítéshez általában az esővízhez hasonló lágyságú ...
2007-03-23 00:25:37
Fokhagyma
...

A fokhagyma legértékesebb frissen, megtisztítani és fogyasztani. Ha főzzük, a fokhagymát egészben tesszük a levesbe. Ha darabolva tesszük a rántásba, csak dobjuk bele, és máris keverjük el a főzelékkel, ne hagyjuk a zsíron pirulni, mert megkeseredik.( és ami fő, hatását veszíti)

Fogyaszthatjuk a fokhagyma kicentrifugázott levét is, de a...
2007-01-17 19:28:09
1 2 3 4 
Címkék: másik típusú, permetezésre szánt, permetlé készítéshez, esővízhez hasonló, fokhagyma legértékesebb, fokhagymát egészben, zsíron pirulni, fokhagyma kicentrifugázott, kicentrifugázott, kompatibilitásra, fogyaszthatjuk, megtisztítani, permetleveket, hozzáadásával, legértékesebb, keverhetőségi, permetezésre, hőmérséklete, megkeseredik, fogyasztani, tapasztalat, készítéshez, készítmény, keménysége, gyakorlati, fokhagymát, általában, fokhagyma, esővízhez, darabolva, alapelvek, rántásba, növeljük, keverjük, zelékkel, permetlé, egészben, lágyságú, szereket, hígítjuk, egyiket, frissen, felével, hasonló, tesszük, hatását, veszíti, pirulni, hagyjuk, levesbe, másikat, némileg, otilde, esélyt, zsíron, típusú, dobjuk, külön, máris, utána, szánt, másik, össze, levét,
© 2013 TVN.HU Kft.