|
|
|
... egy másik típusú készítmény hozzáadásával. Gyakorlati tapasztalat az is, hogy ha külön-külön hígítjuk a szereket (a permetezésre szánt víz felével az egyiket, felével a másikat), és utána keverjük össze a permetleveket, némileg növeljük az esélyt a kompatibilitásra.
A víz keménysége, hőmérséklete
A permetlé készítéshez általában az esővízhez hasonló lágyságú ... |
2007-03-23 00:25:37 |
|
|
|
|
|
|
...
A fokhagyma legértékesebb frissen, megtisztítani és fogyasztani. Ha főzzük, a fokhagymát egészben tesszük a levesbe. Ha darabolva tesszük a rántásba, csak dobjuk bele, és máris keverjük el a főzelékkel, ne hagyjuk a zsíron pirulni, mert megkeseredik.( és ami fő, hatását veszíti)
Fogyaszthatjuk a fokhagyma kicentrifugázott levét is, de a... |
|
2007-01-17 19:28:09 |
|
|
|
|