Regisztráció  Belépés
Kelemen Hunor: Horváth Anna esetében nem az igazságosság, és nem a törvény érvényesült
... volt alpolgármester támogatóit látva pénteken fél kilencre halasztotta az ítélethirdetést, majd azt fél órával korábban, a még üres tárgyalóteremben megtartotta.
Kelemen Hunor kijelentette: függetlenül attól, hogy mit gondol az ügyész, a bíró, Horváth Anna továbbra is a magyar közösség vezetője. "Szavára ezután is odafigyelünk mi, kollégái és a kolozsvári magyar emberek. Máso...
2018-03-23 11:41:21
Két év nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Horváth Annát a Kolozsvári Táblabíróság
... cikkelyének az alkotmányossági vizsgálatát.
Horváth Anna a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) hírlevelében közölt reagálásában közölte: fellebbez az ítélet ellen.
Kijelentette: az elmúlt 526 napban a saját bőrén megtapasztalta, hogy Románia ma is "szekusállam". Szavaival a Securitate-ra, az egykori kommunista diktatúra titkosrendőrségére utalt.
"Ez a döntés...
2018-03-23 09:51:11
Kijev szerint Magyarország a parlamenti választás után felhagyhat a NATO és Ukrajna találkozóinak akadályozásáv
... agresszor használja fel saját céljaira az EU egyik tagállamát".
Ukrajna nemzetközi partnereinek a magyar-ukrán viszonyban kialakult feszültséggel kapcsolatos álláspontjáról szólva kijelentette, hogy Kijev teljes támogatással bír a NATO és az EU részéről egyaránt.
"Természetesen, senki sem akar belső vitákba beleszólni. Egyelőre azt mondják nekünk, hogy egyezzünk meg Ma...
2018-03-22 21:33:12
Online szavazáson döntött új fegyverzeteinek elnevezésérők az orosz katonai tárca
... Cselubejjel (vagy Temür bejjel). A párbajban mindkét vitéz életét vesztette, de Pereszvet nyeregben maradt.
Jurij Boriszov védelmi miniszterhelyettes a Rosszija 1 televízióban kijelentette, hogy a fegyverzetek még csütörtökön hivatalosan is megkapják az internetes szavazáson kiválasztott nevüket. Elmondta, hogy a véleménynyilvánításban csaknem 8 millióan vettek részt, ami azt...
2018-03-22 19:42:51
EU-csúcs - A cseh ügyvezető miniszterelnök közös uniós stratégiát sürget a Szkripal-ügyben
... esetleg Szlovákiából, Nagy-Britanniából vagy Svédországból származhat.
Babis csütörtökön, a NATO brüsszeli székházában folytatott megbeszélését követően tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: a leghatározottabban elutasítja a Novicsok eredetéről megjelent állításokat, azokat semmivel sem lehet bizonyítani. "Ez valóságos hazugság" - tette hozzá.
Jens Stoltenberg, a NAT...
2018-03-22 19:33:15
Választás 2018 - Szél: anyagi biztonságra és megfelelő oktatásra van szükség
... feladatnak nevezte a kivándorlás megállítását, a külföldön élő fiatalok hazahozatalát. Ehhez szerinte anyagi biztonságot és megfelelő oktatást kell biztosítani.
Szél Bernadett kijelentette: a pártja által ígért háromkulcsos adórendszer tízből kilenc dolgozónak kedvezne.
A továbbtanuló fiatalok után 24 éves korig biztosítanák a családi adókedvezményt és a családi pótlék...
2018-03-22 19:25:59
A horvát kormány az Isztambuli Egyezmény ratifikálása mellett döntött
...
Andrej Plenkovic kormányfő kijelentette: az egyezmény törvénybe iktatásának kezdeményezése nem az ellenzéki pártok, a civil szervezetek vagy a kormányzó jobboldali Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) koalíciós partnereinek nyomására történt. A politikus azt hangoztatta, ez kormánya politikai akaratának eredménye, amely a HDZ választási programján és a kormány programján, valam...
2018-03-22 18:43:21
Választás 2018 - Republikon-konferencia: korszak- és rendszerváltást ígértek az ellenzéki politikusok
... "nyitottak vagyunk a további áldozatokra is". Megjegyezte, hogy a választókerületek legtöbbjében csak a Jobbikkal közösen érhető el változás.
A tanácskozáson kialakult vitára utalva kijelentette: "egymással tusakodunk egy asztal mögött", miközben a Fidesz táborához csak a bizonytalan vagy passzív szavazóké mérhető.
A politológusok kerekasztal-beszélgetésén Tóka Gábor akt...
2018-03-22 18:42:26
Visszavonultatták Görbicz Anita válogatott mezszámát
... hiányérzete, mert bár 2004-ben ötödik, 2008-ban pedig negyedik lett, úgy érzi, további két ötkarikás játékokon is ott lehetett volna, ám a válogatott 2012-ben és 2016-ban nem jutott ki.
Kijelentette, a jelenlegi helyzettel nincs kibékülve, úgy érzi, nincs már annyi egyéniség, mint régebben, elment mellettünk a világ.
Számos kiváló szakemberrel dolgozott, de külön kiemelt...
2018-03-22 18:22:28
EU-csúcs- Lengyel miniszterelnök: szolidaritáson alapuló, erősebb és okosabb Európára van szükség
...
A kormányfő kijelentette, mivel az uniós intézmények ügymenete lassú, megfelelően működő szabályozó intézményekre van szükség, amelyek által Európa gyorsan és hatékonyan képes válaszolni a jelentkező problémákra. A nehézségekkel teli időszaknak még nincs vége, ezért Európának új víziókra van szüksége jövőjét illetően - húzta alá.
Morawiecki kijelentette, a lengyel reform...
2018-03-22 16:02:03
1 2 3 .............1354 1355 .......2031 2032 .......2707 2708 2709 
Címkék: Kelemen Hunor, Horváth Anna, Horváth Annát, Kolozsvári Táblabíróság, Isztambuli Egyezmény, Visszavonultatták Görbicz Anita, EU-csúcs- Lengyel, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Jurij Boriszov, Jens Stoltenberg, Szél Bernadett, Andrej Plenkovic, Horvát Demokratikus Közösség, Tóka Gábor, törvény érvényesült, parlamenti választás, orosz katonai, cseh ügyvezető, horvát kormány, ellenzéki politikusok, magyar közösség, kolozsvári magyar, alkotmányossági vizsgálatát, ítélet ellen, saját bőrén, egykori kommunista, magyar-ukrán viszonyban, párbajban mindkét, internetes szavazáson, kivándorlás megállítását, pártja által, továbbtanuló fiatalok, családi adókedvezményt, családi pótlék, egyezmény törvénybe, ellenzéki pártok, civil szervezetek, kormányzó jobboldali, kormány programján, további áldozatokra, választókerületek legtöbbjében, tanácskozáson kialakult, asztal mögött, bizonytalan vagy, válogatott 2012-ben, jelenlegi helyzettel, kormányfő kijelentette, uniós intézmények, jelentkező problémákra,
© 2013 TVN.HU Kft.