Belépés
Szép írások
... biztatást is kapnak hozzá. Versenyként élik meg. Győzni akarnak. Diadalt aratni. Így jutunk el a mába, ahol mintha már nem is lenne nagyobb női önbizalom növelő tett, mint a korábban kimondottan férfiasnak számító területek eluralása: a favágástól, a horgászáson át, a burkolásik. A férfiakat megszégyenítő hölgy teljesítmények elsöprően népszerűek.
A férfiak világa hierarchiku...
2018-10-18 21:00:47
Szép napot mindenkinek!
... jellemzi.

Szereti a zenét, a szép ruhát, a kozmetikát, társaságkedvelő. Nagy szerepet játszik a sorsában a társaság. Nagyon sok színész, balerina, táncosnő, énekesnő született a Mérleg jegyében. Kimondottan udvarias, kedves, gyorsan tud szimpátiára szert tenni. Általában vidám ember, nagyon ritkán találunk tragikus sorsú Mérleg szülötteit.
Nagyon szereti a másik ne...
2018-10-11 09:04:48
Animációs filmklubot indít az MMA
...
"Szeretnénk keresztmetszetet adni a magyar animációs filmről, tehát nem kimondottan történeti szempontból áll össze a program. A legtöbbször egy egészestés film mellett az alkotó, illetve a kapcsolódó rendezők más, kisebb alkotásait is levetítjük" - mondta Buglya Sándor, az MMA Fotó- és Filmtörténeti Tagozatának vezetője a hétfői sajtótájékoztatón.
Mint kifejtette, a fil...
2018-10-08 13:12:02
Férfi kézilabda BL - Edzőváltás után győzött a Veszprém
... hullámzó, a kapusteljesítménye pedig gyenge volt, így a Meskov egy találattal vezetett a szünetben (16-15).
A hazaiak kapusai - Ivan Pesic és Ivan Mackevics - a második felvonásban is kimondottan jól védtek, emellett több kiállítás is nehezítette a veszprémiek dolgát. Mindezek ellenére ismét átvették a vezetést (19-20), sőt néhányszor a kétgólos különbségért támadhattak. Nem ...
2018-10-06 17:01:05
Kibővült a nápolyigyártó üzem Rétságon
... forma- és ízkombinációban is megjelenhetnek a rétsági termékek.
A csomagológépnek köszönhetően a tasakos megoldás mellett helytakarékos tömbcsomagolást is alkalmazhatnak, ezzel kimondottan az exportot célozzák meg.
A kft. tájékoztatása szerint az új üzem megfelel a legszigorúbb minőségbiztosítási rendszerek elvárásainak, így az ott készülő termékek a multinacionális lánc...
2018-10-02 15:43:39
Ízekről -fűszerekről
... fánk is. A fahéjat egészben főleg gyümölcslevesek, -mártások és -kompótok ízesítésére használjuk: főleg a meggy, a szilva, az alma ízét egészíti ki kellemesen.

Szegfűszeg: kimondottan a szilvából készült kompót, savanyúság ízesítésére, de megtörve mézeskalácsba, fűszeres tésztába is teszik. Egy-két szem szegfűszegtől zamatossá válik a húsleves vagy párolt hús is.
|...
2018-09-30 16:58:40
Imádom ezt a dalt!
... és ötletek hada sorakozik a fejemben, de egyszerre nem lehet mindent megcsinálni, de haladunk. Hogy sikerül-e eljutni nyaralni még nem tudom, de rajta vagyok a témán, bár 5 emberre kimondottan egy vagyon így utazni, de még meglátjuk hogy alakul az idő és a keret rá. Mindenesetre párhuzamosan történnek a dolgok, és mindenre figyelni kell. Igen feszített a helyzet és minden nap van ...
2018-09-26 16:27:24
H.Kohut Katalin: Vasalás (Vilma-Béla párbeszéd)
... hobbija a munkája. Mi azok vagyunk...
- Nekem még nem teljesen az, ki kell alakítanom a jövőmet, de neked, drága Vilma, az énekelés, gitározás, oboázás és furulyázás és a fütyülésed kimondottan csodálatos.
- Szeretem a hangutánzókat, a fütyülést meg kicsi korom óta gyakorolom.
- Így könnyebb a monoton házimunka, vagy bármi, amit el kell végezni.
- Igen, külön...
2018-09-26 12:54:14
Szakértő: nem sértett ukrán törvényt a magyar konzul az állampolgársági eskütételről kiszivárogtatott felvétele
... vallják be, hány és milyen állampolgársággal rendelkeznek.
A szakértő felhívta a figyelmet arra, hogy semmilyen hatóságnak sincs joga a határon átkutatni az ukrán állampolgárokat kimondottan azzal a céllal, hogy megtudja, nincs-e nála másik állam útlevele. Más állam útlevelének birtoklása ugyanis nem törvénysértés Ukrajnában.
Tóth Mihály kitért még arra, hogy a Mirotvo...
2018-09-24 19:34:34
Nem vagy egyedül
... hanem Isten. De azt se feledd el, hogy a társadalmi rendszereket nem Isten teremtette, hanem az emberek maguk. Részben uralmi ösztönökből, részben békétlenségből. A civilizációt pedig kimondottan csak kényelemből és lustaságból. Városban élsz, hogy ne legyen sáros a lábad, ha esik az eső. Ne kelljen messzire gyalogolj, ha valamire szükséged van és ne magad főzzed az ebédedet. Tehá...
2018-09-16 09:45:37
1 2 3 ...................242 243 ..........364 365 ..........484 485 486 
Címkék: Kohut Katalin, Buglya Sándor, Filmtörténeti Tagozatának, Ivan Pesic, Ivan Mackevics, Tóth Mihály, nápolyigyártó üzem, magyar konzul, állampolgársági eskütételről, korábban kimondottan, férfiakat megszégyenítő, férfiak világa, szép ruhát, magyar animációs, egészestés film, kapcsolódó rendezők, hétfői sajtótájékoztatón, találattal vezetett, hazaiak kapusai, második felvonásban, veszprémiek dolgát, kétgólos különbségért, rétsági termékek, csomagológépnek köszönhetően, tasakos megoldás, exportot célozzák, multinacionális lánc, fahéjat egészben, alma ízét, szilvából készült, húsleves vagy, fütyülésed kimondottan, monoton házimunka, szakértő felhívta, figyelmet arra, határon átkutatni, ukrán állampolgárokat, társadalmi rendszereket, emberek maguk, civilizációt pedig, kiszivárogtatott, keresztmetszetet, állampolgársági, állampolgárokat, tömbcsomagolást, csomagológépnek, társaságkedvelő, gyümölcslevesek, multinacionális, ízkombinációban, megjelenhetnek, békétlenségből, alkalmazhatnak, teljesítmények,
© 2013 TVN.HU Kft.