Belépés
Olvasmány
... veszélyesek."
Visszagondolva nem nagyon tudott magyarázatot adni arra, miért nem csaptak le még rá. Tudták, hogy Miller a neve - ez bebizonyosodott a Dreesen hotelbeli látogatásból. A Kolb névről is tudhatnak: azzal, hogy Stuttgartban megkínozta Bayert, lebuktatta önmagát. Eddig mégsem találkozott üldözőkkel. Abban az egyben biztos volt, hogy nem tudják, milyen messzire jutot...
2013-03-10 09:33:46
Frederick Forsyth - Az Odessa ügyirat 16.
... veszélyesek."
Visszagondolva nem nagyon tudott magyarázatot adni arra, miért nem csaptak le még rá. Tudták, hogy Miller a neve - ez bebizonyosodott a Dreesen hotelbeli látogatásból. A Kolb névről is tudhatnak: azzal, hogy Stuttgartban megkínozta Bayert, lebuktatta önmagát. Eddig mégsem találkozott üldözőkkel. Abban az egyben biztos volt, hogy nem tudják, milyen messzire...
2013-02-23 15:22:40
Marhapörkölt kolbásszal

Kolbásszal bolondított marhapörkölt

Előzetesen jó tudni, hogy a marhahús főzési ideje tűztől függően 3-4 óra, ezért mindég bő vízben főzzük, csak az utolsó fázisban sűrítsük pörkölt-lére a vizet.


Hozzávalók 6-8 fő részé...
2010-10-24 10:10:04
Kolbászos pogácsa
... (én Süssina-t használok)
* 10 dkg vaj
* 3 tojás
* 1 mokkáskanál só
* kb. 8 dl tej (a liszt minőségének függvényében)
* 5 szál félszáraz, csípős kolbász
elkészítés

1. A foszlós kalácsnál részletesen leírtam a kalács-tészta ké...
2010-08-13 08:20:37
Kolbászos pogácsa


* 1 kg liszt (120 db lesz belőle, ne gondold, hogy sok!)
* 1 evőkanál cukor
* 5 dkg élesztő
* 12 db édesítő tabletta (én Süssina-t használok)
* 10 dkg vaj
* 3 tojás
* 1 mokkáskanál só
* kb. 8 dl tej (a liszt minőségének...
2010-06-08 23:05:29
1 
Címkék: Frederick Forsyth, egyben biztos, neve &#8211, marhahús főzési, utolsó fázisban, liszt minőségének, foszlós kalácsnál, bebizonyosodott, visszagondolva, magyarázatot, stuttgartban, marhapörkölt, látogatásból, függvényében, veszélyesek, részletesen, bolondított, mokkáskanál, minőségének, találkozott, megkínozta, üldözőkkel, kolbásszal, lebuktatta, elkészítés, előzetesen, hozzávalók, félszáraz, kolbászos, tudhatnak, hotelbeli, frederick, kalácsnál, olvasmány, használok, evőkanál, messzire, receptek, fázisban, sűrítsük, tabletta, marhahús, szepzold, önmagát, pogácsa, édesítő, gondold, süssina, csaptak, pörkölt, függően, élesztő, nosalty, dreesen, forsyth, leírtam, ügyirat, foszlós, kolbász, adtott, biztos, egyben, tűztől, kalács, mégsem, tudják, marhap, főzési, odessa, miller, resize,
© 2013 TVN.HU Kft.