|
|
|
... annyit, mint
hűtőszekrényben 1 hét alatt.
- Hűtőben tárolva a vásárlás után egy hónapig sem veszít a minőségéből.
- Az 1-2 hetes tojás héja a főzés után könnyebben leszedhető, mintha
Friss tojást főztünk volna meg.
- A nyers vagy főtt tojás könnyen megkülönböztethető, ha AZ asztallapon
megpörgetjük. Ha könnyen pörög, akkor főtt, ha kalimpá... |
2010-12-26 16:03:19 |
|
|
|
|
|
|
... annyit, mint hűtőszekrényben 1 hét alatt.
- Hűtőben tárolva a vásárlás után egy hónapig sem veszít a minőségéből.
- Az 1-2 hetes tojás héja a főzés után könnyebben leszedhető, mintha friss tojást főztünk volna meg.
- A nyers vagy főtt tojás könnyen megkülönböztethető, ha az asztallapon megpörgetjük. Ha könnyen pörög, akkor főtt, ha kalimpál, akkor ny... |
|
2010-12-07 22:04:30 |
|
|
|
|
|
|
... megfőtt, a levét finom szűrőn átszűröm. (A főtt húst tormamártással kínálom a leves után.) A levest kihűtöm, zsírját lekanalazom. (Ha előző nap készítem, akkor a fagyos zsír könnyűszerrel leszedhető.) A húslébe teszem a darált diót és a borsot, felforralom, majd a tejszínnel elkevert liszttel behabarom. Jól kiforralom, és leveses csészékben tálalom.
Elkészítési ideje: 120 per... |
2010-12-03 04:54:26 |
|
|
|
|
|
|
... levét finom szűrőn átszűröm. (A főtt húst tormamártással kínálom a leves után.)
A levest kihűtöm, zsírját lekanalazom. (Ha előző nap készítem, akkor a fagyos zsír könnyűszerrel leszedhető.) A húslébe teszem a darált diót és a borsot, felforralom, majd a tejszínnel elkevert liszttel behabarom. Jól kiforralom, és leveses csészékben tálalom.
Elkészítési ideje: 120 perc[/c... |
|
2010-11-30 22:27:04 |
|
|
|
|
|
|
... annyit, mint hűtőszekrényben 1 hét alatt.
- Hűtőben tárolva a vásárlás után egy hónapig sem veszít a minőségéből.
- Az 1-2 hetes tojás héja a főzés után könnyebben leszedhető, mintha friss tojást főztünk volna meg.
- A nyers vagy főtt tojás könnyen megkülönböztethető, ha az asztallapon megpörgetjük. Ha könnyen pörög, akkor főtt, ha kalimpál, akkor ny... |
|
2010-11-22 10:59:24 |
|
|
|
|
|
|
... megfőtt, a levét finom szűrőn átszűröm. (A főtt húst tormamártással kínálom a leves után.) A levest kihűtöm, zsírját lekanalazom. (Ha előző nap készítem, akkor a fagyos zsír könnyűszerrel leszedhető.) A húslébe teszem a darált diót és a borsot, felforralom, majd a tejszínnel elkevert liszttel behabarom. Jól kiforralom, és leveses csészékben tálalom.
Elkészítési ideje: 120 per... |
2010-11-17 05:02:54 |
|
|
|
|
|
|
... megfőtt, a levét finom szűrőn átszűröm. (A főtt húst tormamártással kínálom a leves után.) A levest kihűtöm, zsírját lekanalazom. (Ha előző nap készítem, akkor a fagyos zsír könnyűszerrel leszedhető.) A húslébe teszem a darált diót és a borsot, felforralom, majd a tejszínnel elkevert liszttel behabarom. Jól kiforralom, és leveses csészékben tálalom.
Elkészítési ideje: 120 pe... |
2010-11-10 20:10:05 |
|
|
|
|
|
|
KUTHY LAJOS
HAZAI REJTELMEK
MÁSODIK KÖTET
TARTALOM
XXIII.
(Lőbl Simon.)
XXIV.
(Folytatás.)
XXV.
(Intéző tervek.)
XXVI.
(Vallomások.)
XXVII.
(Mariska esete.)
XXVIII.
(A besztereczi lápvidék.)
XXIX.
(Örsy Zalánka... |
2010-11-04 10:06:06 |
|
|
|
|
|
|
... "öregszik" annyit, mint hűtőszekrényben 1 hét alatt.
- Hűtőben tárolva a vásárlás után egy hónapig sem veszít a minőségéből.
- Az 1-2 hetes tojás héja a főzés után könnyebben leszedhető, mintha friss tojást főztünk volna meg.
- A nyers vagy főtt tojás könnyen megkülönböztethető, ha az asztallapon megpörgetjük. Ha könnyen pörög, akkor főtt, ha kalimpál, akkor nyers.|... |
2010-11-03 22:16:27 |
|
|
|
|
|
|
... levét finom szűrőn átszűröm. (A főtt húst tormamártással kínálom a leves után.)
A levest kihűtöm, zsírját lekanalazom. (Ha előző nap készítem, akkor a fagyos zsír könnyűszerrel leszedhető.) A húslébe teszem a darált diót és a borsot, felforralom, majd a tejszínnel elkevert liszttel behabarom. Jól kiforralom, és leveses csészékben tálalom.
Elkészítési ideje: 120 perc[/c... |
2010-10-27 05:23:04 |
|
|
|
|