Belépés
A Tojásról
... annyit, mint
hűtőszekrényben 1 hét alatt.
- Hűtőben tárolva a vásárlás után egy hónapig sem veszít a minőségéből.
- Az 1-2 hetes tojás héja a főzés után könnyebben leszedhető, mintha
Friss tojást főztünk volna meg.
- A nyers vagy főtt tojás könnyen megkülönböztethető, ha AZ asztallapon
megpörgetjük. Ha könnyen pörög, akkor főtt, ha kalimpá...
2010-12-26 16:03:19
Tojás választás a boltban...
... annyit, mint hűtőszekrényben 1 hét alatt.
- Hűtőben tárolva a vásárlás után egy hónapig sem veszít a minőségéből.
- Az 1-2 hetes tojás héja a főzés után könnyebben leszedhető, mintha friss tojást főztünk volna meg.
- A nyers vagy főtt tojás könnyen megkülönböztethető, ha az asztallapon megpörgetjük. Ha könnyen pörög, akkor főtt, ha kalimpál, akkor ny...
2010-12-07 22:04:30
DIÓS tyúkLEVES
... megfőtt, a levét finom szűrőn átszűröm. (A főtt húst tormamártással kínálom a leves után.) A levest kihűtöm, zsírját lekanalazom. (Ha előző nap készítem, akkor a fagyos zsír könnyűszerrel leszedhető.) A húslébe teszem a darált diót és a borsot, felforralom, majd a tejszínnel elkevert liszttel behabarom. Jól kiforralom, és leveses csészékben tálalom.
Elkészítési ideje: 120 per...
2010-12-03 04:54:26
DIÓS TYÚKLeves
... levét finom szűrőn átszűröm. (A főtt húst tormamártással kínálom a leves után.)
A levest kihűtöm, zsírját lekanalazom. (Ha előző nap készítem, akkor a fagyos zsír könnyűszerrel leszedhető.) A húslébe teszem a darált diót és a borsot, felforralom, majd a tejszínnel elkevert liszttel behabarom. Jól kiforralom, és leveses csészékben tálalom.
Elkészítési ideje: 120 perc[/c...
2010-11-30 22:27:04
A tojásról...
... annyit, mint hűtőszekrényben 1 hét alatt.
- Hűtőben tárolva a vásárlás után egy hónapig sem veszít a minőségéből.
- Az 1-2 hetes tojás héja a főzés után könnyebben leszedhető, mintha friss tojást főztünk volna meg.
- A nyers vagy főtt tojás könnyen megkülönböztethető, ha az asztallapon megpörgetjük. Ha könnyen pörög, akkor főtt, ha kalimpál, akkor ny...
2010-11-22 10:59:24
Diós tyúkleves:
... megfőtt, a levét finom szűrőn átszűröm. (A főtt húst tormamártással kínálom a leves után.) A levest kihűtöm, zsírját lekanalazom. (Ha előző nap készítem, akkor a fagyos zsír könnyűszerrel leszedhető.) A húslébe teszem a darált diót és a borsot, felforralom, majd a tejszínnel elkevert liszttel behabarom. Jól kiforralom, és leveses csészékben tálalom.
Elkészítési ideje: 120 per...
2010-11-17 05:02:54
Levesek tyúkból
... megfőtt, a levét finom szűrőn átszűröm. (A főtt húst tormamártással kínálom a leves után.) A levest kihűtöm, zsírját lekanalazom. (Ha előző nap készítem, akkor a fagyos zsír könnyűszerrel leszedhető.) A húslébe teszem a darált diót és a borsot, felforralom, majd a tejszínnel elkevert liszttel behabarom. Jól kiforralom, és leveses csészékben tálalom.
Elkészítési ideje: 120 pe...
2010-11-10 20:10:05
Kuthy Lajos:Hazai rejtelmek 2
KUTHY LAJOS

HAZAI REJTELMEK



MÁSODIK KÖTET



TARTALOM

XXIII.
(Lőbl Simon.)

XXIV.
(Folytatás.)

XXV.
(Intéző tervek.)

XXVI.
(Vallomások.)

XXVII.
(Mariska esete.)

XXVIII.
(A besztereczi lápvidék.)

XXIX.
(Örsy Zalánka...
2010-11-04 10:06:06
Tojás
... "öregszik" annyit, mint hűtőszekrényben 1 hét alatt.
- Hűtőben tárolva a vásárlás után egy hónapig sem veszít a minőségéből.
- Az 1-2 hetes tojás héja a főzés után könnyebben leszedhető, mintha friss tojást főztünk volna meg.
- A nyers vagy főtt tojás könnyen megkülönböztethető, ha az asztallapon megpörgetjük. Ha könnyen pörög, akkor főtt, ha kalimpál, akkor nyers.|...
2010-11-03 22:16:27
DIÓS tyúkLEVES
... levét finom szűrőn átszűröm. (A főtt húst tormamártással kínálom a leves után.)
A levest kihűtöm, zsírját lekanalazom. (Ha előző nap készítem, akkor a fagyos zsír könnyűszerrel leszedhető.) A húslébe teszem a darált diót és a borsot, felforralom, majd a tejszínnel elkevert liszttel behabarom. Jól kiforralom, és leveses csészékben tálalom.
Elkészítési ideje: 120 perc[/c...
2010-10-27 05:23:04
1 2 3 ..10 11 .14 15 16 19 20 21 
Címkék: DIÓS TYÚKLeves, Kuthy Lajos, KUTHY LAJOS, HAZAI REJTELMEK, MÁSODIK KÖTET, Lőbl Simon, Örsy Zalánka, vásárlás után, főzés után, nyers vagy, asztallapon megpörgetjük, levét finom, főtt húst, leves után, levest kihűtöm, fagyos zsír, húslébe teszem, darált diót, tejszínnel elkevert, besztereczi lápvidék, hűtőszekrényben, tormamártással, könnyűszerrel, megpörgetjük, asztallapon, lekanalazom, minőségéből, felforralom, elkészítési, besztereczi, könnyebben, leszedhető, kiforralom, tejszínnel, csészékben, vallomások, rejtelmek, behabarom, tyúkleves, választás, folytatás, tartalom, átszűröm, készítem, kalimpál, liszttel, elkevert, tojásról, vásárlás, lápvidék, öregszik, kihűtöm, zsírját, kínálom, levesek, tyúkból, húslébe, hónapig, tálalom, leveses, könnyen, főztünk, megfőtt, boltban, kalimpá, tárolva, hűtőben, második, zalánka, mariska, tojást,
© 2013 TVN.HU Kft.