|
|
|
... porcukor, 2,5 ek liszt, 1 ek vaj, 0,5 dl víz
Főzd fel a vizet a vajjal, verd bele a lisztet, és melegítsd amíg tészta lesz belőle, és az edény alját elengedi.
A mandulamasszát reszeld le nagylyukú reszelőn, és a kihűlt tésztát és porcukrot dolgozd bele.
MANDULAMASSZA / Fröken/-2.
Hozzávalók 1 adaghoz:
2,5 dl édes mandula, 3 ... |
2011-03-20 08:45:28 |
|
|
|
|
|
|
... porcukor, 2,5 ek liszt, 1 ek vaj, 0,5 dl víz
Főzd fel a vizet a vajjal, verd bele a lisztet, és melegítsd amíg tészta lesz belőle, és az edény alját elengedi.
A mandulamasszát reszeld le nagylyukú reszelőn, és a kihűlt tésztát és porcukrot dolgozd bele.
MANDULAMASSZA / Fröken
Hozzávalók 1 adaghoz:
2,5 dl édes mandula, 3 dl p... |
|
2011-03-19 18:34:41 |
|
|
|
|
|
|
... porcukor, 2,5 ek liszt, 1 ek vaj, 0,5 dl víz
Főzd fel a vizet a vajjal, verd bele a lisztet, és melegítsd amíg tészta lesz belőle, és az edény alját elengedi.
A mandulamasszát reszeld le nagylyukú reszelőn, és a kihûlt tésztát és porcukrot dolgozd bele.
MANDULAMASSZA / Fröken
Hozzávalók 1 adaghoz:
2,5 dl édes man... |
2009-12-04 01:46:49 |
|
|
|
|
|
|
... zselatint. A krémet szitán átszűrjük, és hagyjuk kihűlni. A margarint a mézzel felmelegítjük, belekeverjük a tejszínt, hozzáadjuk a mandulaforgácsot, és hagyjuk kihűlni. A mandulamasszát rákenjük a megkelt tésztára, és előmelegített sütőben
30-40 percig sütjük. A tésztát kockákra vágjuk, egy-egy kockát vízszintesen elvágunk, és megtöltjük a kr... |
|
2008-11-29 17:20:41 |
|
|
|
|