Belépés
Szíria - Putyin: a szíriai légvédelem megerősítése az orosz katonák biztonságát szolgálja
... fedélzeti rádiólokátorait és kommunikációs rendszerét.
"Meggyőződésünk, hogy ezen intézkedések megvalósítása le fogja hűteni a +forró fejeket+, és visszatartja őket az olyan meggondolatlan lépésektől, amelyek kockázatot jelentenek katonáinkra. Ellenkező esetben kénytelenek leszünk a helyzet alakulásának megfelelően reagálni" - mondta.
Putyin hétfőn tájékoztatta Bassár a...
2018-09-24 18:34:29
Kelemen Hunor: egy vagy két héten belül érvényteleníthetik a románnyelv-oktatást módosító rendelkezést
... kormánykoalíciót vezető Szociáldemokrata Párt (PSD) elnökével tárgyalt. "A PSD elnöke érveinket elfogadta, és megértette, hogy ez a cikkely méltánytalan, a tanügyminiszter lépése pedig meggondolatlan, és butaság volt" - idézte az RMDSZ hírlevele Kelemen Hunort.
Az RMDSZ elnöke közölte: átadta a különböző oktatási szervezetek és testületek által az elmúlt hetekben megfogalmaz...
2018-09-12 17:13:36
A román nyelv oktatására vonatkozó rendelet visszavonását kéri a magyar pedagógusszövetség
... eredményeket érnek el, tehát nem az elemi oktatásban kell keresni a román nyelvtanítás sikertelenségének az okait.
"A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége mélyen elítéli ezt a meggondolatlan, szakmaiatlan és jogszerűtlen rendeletet, illetve azt a módot, ahogyan stratégiai jelentőségű kérdésekben konzultáció és előzetes tervezés nélkül hoznak tízezreket érintő döntést. Viss...
2018-09-05 11:01:47
Trump elnököl majd az ENSZ BT Iránnal foglalkozó szeptemberi tanácskozásán, a héten BT-ülés lesz Szíriáról
... szíriai Idlíb tartomány helyzetéről.
"Idlíb ügye nagyon komoly" - fogalmazott, és emlékeztetett rá, hogy Donald Trump elnök figyelmeztette Bassár el-Aszad szíriai elnököt, nehogy "meggondolatlan támadást indítson" e tartomány ellen, s óva intette a damaszkuszi kormányerőket vegyi fegyverek esetleges bevetésétől.
"Az elnök megmondta Iránnak, Oroszországnak és Aszadnak, ho...
2018-09-05 07:03:51
Szíria - Kreml: az idlíbi "terroristafészek" akadályozza a politikai rendezést
... figyelmeztetni a támadás következményeire "valószínűleg nem teljes nem átfogó hozzáállást" tükröz.
Trump hétfőn Twitter-üzenetben figyelmeztette Bassár el-Aszad szíriai elnököt, nehogy "meggondolatlan támadást indítson" a lázadók ellenőrzése alatt lévő Idlíb ellen. Az elnök Damaszkusz két szövetségese, Oroszországot és Iránt is óva intette a támadástól.
"Az oroszok és az...
2018-09-04 22:00:01
Földi László: ELLENFÉL ÉS ELLENSÉG
... nemzet biztonságát kockáztatja. Mindenkinek, aki az ellenfél által felkínált lehetőséggel él, mert anyagi javakat remél, politikai céljai vannak az új helyzettel vagy egyszerűen meggondolatlan kalandvágyó, számolnia kell azzal, hogy nem csupán a rossz oldalt választotta, hanem hazaáruló is egyben.

A belső ellenség olyan kategória, amely főként azért elfogadhatatlan és m...
2018-09-01 23:18:08
Napi áhítat- Gedeon lerombolja az oltárokat
... szabad sem romokra, sem kellően nem mélyre ásott alapokra építeni. Sokan próbálták már, senkinek nem sikerült. Persze az is megtörténhet, hogy jó az alap: mély is, erős is, csak meggondolatlan volt az eddigi építkezés. Ekkor sem megy másként: rombolni kell! Ha fájdalmas is, ha nagyon meg is nehezíti a munkát, akkor is meg kell tenni. De legnehezebb az oltárainkat lerombolni. Ahol ...
2018-08-14 07:20:57
Hamis buzgóság
..."Tévedés, valamint megfelelő mérlegelés és elővigyázatosság hiánya miatt, még akkor is, ha indítékaik kegyesek, az emberek lehetnek nagyon meggondolatlanok buzgóságukban."

-Jonathan Edwards-...
2018-08-10 09:48:18
Augusztus 5.SZENTHÁROMSÁG ÜNNEPE UTÁN 10.VASÁRNAP
... szemrebbenés nélkül, félelmet nem ismerve merjek keresztyén lenni ebben a világban.

Uram!
Második mondatoddal tehát nem gyávaságot oltasz belém. Csak azt nem akarod, hogy meggondolatlan könnyelműséggel föltárjam szívem ajtaját olyan erők előtt, amelyek hivatásomhoz hűtlenné tehetnének, és halálra téphetnék a lelkemet.
Valamit megértek akaratodból. Szeretnéd, h...
2018-08-05 18:55:59
Mustgáz: megfelelő elővigyázatossággal
... összeesett, ájult emberek segítségére sietni, és segítségnyújtás közben maguk is belélegzik a veszélyes mustgázt, így a segítők is könnyen bajba kerülhetnek, ezért senki ne próbáljon meggondolatlanul ájult ember segítségére sietni! Ha nem ismert, hogy milyen mennyiségben van jelen a mérgező gáz abban a helyiségben, amiből ki akarjuk menteni a sérültet, saját életünket is kockáztat...
2018-08-03 17:06:25
1 2 3 ........................151 ............226 227 ............301 302 
Címkék: Kelemen Hunor, ENSZ BT Iránnal, Földi László, ELLENFÉL ÉS ELLENSÉG, SZENTHÁROMSÁG ÜNNEPE UTÁN, Szociáldemokrata Párt, Kelemen Hunort, Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége, Donald Trump, szíriai légvédelem, orosz katonák, román nyelv, héten BT-ülés, politikai rendezést, +forró fejeket+, olyan meggondolatlan, helyzet alakulásának, cikkely méltánytalan, tanügyminiszter lépése, különböző oktatási, elmúlt hetekben, elemi oktatásban, román nyelvtanítás, damaszkuszi kormányerőket, elnök megmondta, támadás következményeire, lázadók ellenőrzése, elnök Damaszkusz, ellenfél által, rossz oldalt, belső ellenség, eddigi építkezés, oltárainkat lerombolni, emberek lehetnek, veszélyes mustgázt, kormánykoalíciót, terroristafészek, következményeire, szociáldemokrata, meggondolatlanul, meggondolatlanok, elővigyázatosság, rádiólokátorait, segítségnyújtás, könnyelműséggel, tanügyminiszter, elfogadhatatlan, meggondolatlan, meggyőződésünk, figyelmeztette, figyelmeztetni, oroszországnak, kormányerőket, tanácskozásán,
© 2013 TVN.HU Kft.