|
|
|
...50 dkg halcsont (pontyfarok vagy -fej)
1 evők. s
1 vöröshagyma
40 dkg csiperkegomba
2 paradicsom, 1 zöldpaprika és 1 hegyes, erős paprika
4 evők. olaj
1 evők. pirospaprika
2 dl tejföl
1,5 evők. finomliszt
A halgombóchoz:
30 dkg pontyfilé
2 evők. étkezési keményítő
1 mk. s és fél mk. őrölt fekete bors
1 csok. pe... |
2011-06-03 08:58:10 |
|
|
|
|
|
|
...150 g birkahús
150 g zsíros disznóhús
150 g nyúlhús
150 g kacsacomb
6 zöldpaprika
0,5 liter paradicsomlé
só
Felkockázzuk a húsokat, beletesszük a cikkekre vágott paprikt, szzuk, és ráöntünk annyi vizet, amennyi ellepi. Addig főzzük, míg a víz el nem főtt. Ráöntjük a paradicsomlevet, és addig főzzük, míg zsírjáig le nem pirul.
... |
|
2011-03-15 10:27:30 |
|
|
|
|