Regisztráció  Belépés
Van aki elhiszi hogy a szavazás vagy választás lehet csalás mentes ma itthon?
... hibás, az Érmelléki Kuglófember a hibás, az EU a hibás, a Jóisten a hibás...mindenki, csak ők nem!

Az a szégyen, hogy egyáltalán vannak még olyan ostobák, akik hisznek a politikusoknak. Csak ezért tud fennmaradni az államhatalom.

Azt sehol nem állítottam, hogy a többi párt nem csal. Az egész olyan mint az olimpián: mindenki doppingol. Az győz, aki a legjobb s...
2018-02-18 01:17:08
Rájöttem, a balosoknak fogalmuk sincs magyar állampolgárságr
... ismerik a magyarság valós tényeken alapuló történelmét, hogy a BELHIONIAK jó része sem szavazhatna, mert az a szavazat a nemzetellenes hazaárulók malmára hajtaná a vizet. Azoknak a politikusoknak kedvezne, akik még a térképről is el akarják törölni Magyarországot.
https://magyarkozosseg.net/gyurcsany -nyiltan-kimondta-magyar-allamisag-m egszuntetese-celja/
*
RÁJÖT...
2018-02-14 10:14:12
Hülye-e a magyar ember, vagy csak annak nézik?
... HÜLYÉBB!
Hülye-e a magyar ember, vagy csak annak nézik?
2018. február 09. - 11:51
VéleményValaki írta az újságban, hogy a magyaroknak elegük van belőle, hogy politikusoknak nevezett emberek hülyének nézik őket!

Sőt, a legfőbb ügyész is megerősítette, nyilvánosan, a tévedések elkerülése végett, gondolom!...
2018-02-12 18:15:23
Gyukay Endre: A nagy szavak el ne vakítsanak!
... mellett."

,,Létrehozták a demokráciát, amiben már nem az uralkodókat, hanem a népet adósították el képviselőik által. Ugyanis a népet nem lehet leváltani. Így az adósság mindig megmarad, csak a politikusoknak hazudott saját ügynökeiket váltják le. Sok hülye elhiszi, hogy valódi demokráciában él. Pedig ordítóan nyilvánvaló, hogy egy olyan rendszerben, ahol nég...
2018-02-10 21:19:20
Putyin hivatalosan is elnökjelölt
...
Putyinnal háromra bővült az elnökjelöltek listája, amelyen eddig az Oroszországi Föderáció Kommunista Pártja által támogatott Pavel Grugyinyin és a Liberális Demokrata Pártot vezető Vlagyimir Zsirinovszkij neve szerepelt.
A választási bizottság kedd...
2018-02-06 11:42:00
Lázár: a kormány közép-európai szövetségépítésben gondolkodik
... ugyanakkor, hogy a tanulók kérései közül több is figyelemreméltó, ilyen például az iskolai leterheltségre vonatkozó, de azt az alaptantervben kell kezelni, a tananyagról pedig nem politikusoknak kell dönteniük.
A pécsi gyermekhospice ház, a Dóri Ház működését fenyegető ellehetetlenülésre azt mondta: az Emmi felveszi a kapcsolatot a szervezettel, és segíteni fognak a működtető...
2018-02-01 17:33:15
Kiknek nem volna szabad a Fidesz rabló bandára szavazni. 8
... kijelenteni az egyik legnagyobb rabló hazánkban.

Ezek után remélem minden közmunkás elgondolkodik, hogy hova teszi szavazatát a választásokon,és látja mi a véleménye a Fidesz politikusoknak a közmunkásokról.

Ezt merte mondani az idióta Lázár, hogy történek vele az amire most gondolok, a kis segg dugasz
diktátor főnökével vagyis Orbán Viktorral együtt.|...
2018-01-31 17:37:50
Paul Weston 'velőtrázó' igazságbeszéde, amit látni kell!!!!!
... csak ő, de David Cameron - egész “Európa" tagad.

A megtagadása annak, hogy mi az iszlám valójában... Ez lesz Európa veszte!
És amikor az európai politikusoknak végre lesz vér a tökükben, hogy felálljanak és kimondják az igazat, már túl késő lesz demográfiailag...Lehet, hogy már semmit nem lehet tenni.

És mivel én angol vagyok, beszélnem...
2018-01-27 22:25:53
Az amerikai szenátus elsöprő többséggel szavazta meg a kormányzati leállás befejezését
... biztosított.
Akormányhivatalok és ügynökségek munkája elvileg pénteken éjfélkor állt le, mivel a szenátusban nem sikerült megállapodásra jutniuk a republikánus és a demokrata párti politikusoknak a működtetés finanszírozásáról. Bár több tízezer kormányzati alkalmazottat hétfőn szabadságra küldtek, az alapvető fontosságú kormányzati hivatalok és intézmények változatlanul műkö...
2018-01-22 21:35:00
Vona Gábor az elmúlt nyolc évről: Mindent nemzetinek nevezte
... sújtó politikai és- gazdasági válságok hátterében.
Ma úgy látja a Jobbik elnöke, hogy Európa jövője pár éven belül eldől, az Európai Unió ezzel összefüggésben egy lehetőség, a politikusoknak pedig óriási felelőssége van abban, hogyan alakítják át azt.

Vona Gábor nem büszke a zászlóégetésre, azt mondta, hogy az egy rendkívüli helyzetben történt, amikor az Európai B...
2018-01-13 14:14:11
1 2 3 .............................92 93 ...............139 140 ..............184 185 186 
Címkék: Gyukay Endre, Paul Weston, Vona Gábor, Érmelléki Kuglófember, Oroszországi Föderáció Kommunista Pártja, Pavel Grugyinyin, Liberális Demokrata Pártot, Vlagyimir Zsirinovszkij, Dóri Ház, Orbán Viktorral, David Cameron, Európai Unió, Európai, szavazás vagy, balosoknak fogalmuk, magyar ember, nagy szavak, kormány közép-európai, amerikai szenátus, kormányzati leállás, elmúlt nyolc, többi párt, egész olyan, magyarság valós, nemzetellenes hazaárulók, politikusoknak kedvezne, magyaroknak elegük, legfőbb ügyész, tévedések elkerülése, népet adósították, adósság mindig, politikusoknak hazudott, olyan rendszerben, elnökjelöltek listája, választási bizottság, tanulók kérései, iskolai leterheltségre, alaptantervben kell, tananyagról pedig, pécsi gyermekhospice, egyik legnagyobb, idióta Lázár, amire most, megtagadása annak, iszlám valójában, európai politikusoknak, demokrata párti, működtetés finanszírozásáról, alapvető fontosságú, politikusoknak pedig, állampolgárságr, figyelemreméltó, magyarkozosseg,
© 2013 TVN.HU Kft.