Regisztráció  Belépés
Isten ígéreteit imádkozni
... szükségeteket az Ő dicsőséges gazdagsága szerint, a Jézus Krisztusban." (Filippi 4:19, MEV fordítás).
,,Annak ellenére, hogy a halál sötét árnyékának völgyén megyek át, nem félek semmilyen gonosztól, mert Te velem vagy; a Te botod és pálcád vigasztalnak." (Zsoltárok 23:4, NASB fordítás).
,,Készségesen megbocsájtasz, és a szereteted mindig elérhető a...
2018-04-24 15:01:27
Energiavámpír akár egy családtag is lehet...
... volna...

"Nekem ez nem éri meg." Ennyi választja el egymástól az erős embert és az áldozatot. Az energiavámpírok hatékony kezelése ugyanis az, hogy nem kezeled őket. Sehogy. Soha. Semmilyen körülmények között.

...jó oka van annak, hogy a legtöbb ember mégis beszáll az értelmetlen csatába. Ez az ok pedig az ego. A büszkeség. Az igazságérzet. A személyes ...
2018-04-24 14:42:37
Tallóztam
...
"Az emberi kapcsolatokra nem érvényes semmilyen képlet. Csak a szeretet módszereivel lehet egyezkedni, olyasformán, hogy mindkét félnek megmaradjon a szabadsága mindahhoz, amit akar, aminek szükségét érzi, amire képes és ahogyan élni szeretne."


Mitch Albom
...
2018-04-24 10:39:22
Hadházy: Előre lehetett tudni, hogy ez egy tisztességtelen v
... baloldali Finkelstein, Ron Werber ezek szerint inkább stylist volt?

Nem nevezném a baloldali Finkelsteinnek. Ahhoz pedig, hogy a kormányról rosszakat mondjunk, nem kellene semmilyen kampányfőnök. Werber előtt évekkel tényeket mutattam be, amik persze rossz színben mutatták be a kormányt, de csak azért, mert a kormány kifejezetten rossz színű.

Nem a kormán...
2018-04-23 21:33:54
Akkorát csalhattak a választáson, hogy valahol 94, valahol 9
... bizonyíték (videózni pedig törvényileg tilos volt)

“Ha sokan vannak, akik egy irányba húznak, akkor nem szavazzák meg a jegyzőkönyvbevételt, aztán olyan, mintha nem is lenne semmilyen jogsértés" - foglalta össze a problémát Lukács László György, a Jobbik egyéni országgyűlési képviselőjelöltje, aki végül alulmaradt a fideszes indulóval szemben.
...
2018-04-23 21:26:02
A nyelvünkről..
... baktériumok számára.

9. Foltos nyelv
A véletlenszerű fehér vagy piros foltok a nyelven (amelyek gyakran egy kontinenseket ábrázoló térképre hasonlítanak) nem jelentenek semmilyen veszélyt, ugyanis általában túl forró, csípős, savas, hideg, stb. ételek vagy italok miatt alakulnak ki. Ezen kívül okozhatja őket a szájhigiéniai készítményekre való érzékenység és a dohá...
2018-04-23 14:33:20
A szokások hatalma
... fából készült fakanalat, és ne a kezünket, amely túl nagy súllyal nehezedhet a kisgyerekre). A Zsidókhoz írt levél 12,11 azt mondja, hogy minden fenyítés "keserves", vagyis világos: ha semmilyen
fájdalomérzet nincsen, a bűnös magaviselet nem lett megfenyítve. Az elfenekeléssel járó fájdalom megtanítja a gyermeknek, hogy a bűn fájdalomhoz vezet.
Az eltiltás is gyakran bev...
2018-04-23 12:01:17
Aki épp érettségi, vagy valamilyen vizsga előtt áll esetleg tudna segíteni Ady verselemzésben?
Az a helyzet, hogy sose voltam jó verselemzésben..Jövő kedden esszét írunk Ady "Nem építek házat" és "A szétszóródás előtt" c. verséből...A neten semmilyen anyagot nem találtam hozzá, magamtól meg semmire sem jutok... Akármilyen kis segítségnek örülök, és örök hálám érte! ...
2018-04-22 14:55:06
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
... ÖSSZEGŰ megtakarításait is) tájékoztatást adott a vagyonbevallásában! (A teljes összegű bevallásban AZ AZ ÖSSZEG IS benne foglaltatott, amit az osztrák bankban helyezett el.)
2. Semmilyen magyar jogszabály nem írja elő, hogy az EU melyik tagállamának bankjában kell elhelyezned a megtakarításaidat... (Többek között ezért is híják úgy: Európai Unio...)

(A többi csak ...
2018-04-22 08:44:52
4 napig zöld teával mosott arcot
... arctonikként is kipróbáljam. Manapság az internet tele van természetes arctisztító módszerekkel, ám sajnos nem mindegyiknek érdemes bedőlni. Mivel a zöld teáról tudom, hogy nagyon egészséges, és semmilyen formában nem árthat, erre az ötletre rögtön felkaptam a fejem. Naná, hogy rögtön ki is próbáltam!

-Ha többet szeretnél tudni róla kérlek olvassd el!!!

[link...
2018-04-22 00:18:25
1 2 3 ...............1537 1538 ........2306 2307 .......3074 3075 3076 
Címkék: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, Jézus Krisztusban, Mitch Albom, Lukács László György, ÖSSZEG IS, Európai Unio, szokások hatalma, halál sötét, szereteted mindig, erős embert, energiavámpírok hatékony, legtöbb ember, értelmetlen csatába, emberi kapcsolatokra, szeretet módszereivel, szabadsága mindahhoz, baloldali Finkelsteinnek, kormányról rosszakat, kormány kifejezetten, irányba húznak, problémát Lukács, fideszes indulóval, véletlenszerű fehér, kontinenseket ábrázoló, szájhigiéniai készítményekre, bűnös magaviselet, elfenekeléssel járó, szétszóródás előtt, neten semmilyen, teljes összegű, osztrák bankban, többi csak, internet tele, zöld teáról, ötletre rögtön, tisztességtelen, energiavámpírok, megtakarításait, készítményekre, verselemzésben, finkelsteinnek, elfenekeléssel, tájékoztatást, energiavámpír, kapcsolatokra, szükségeteket, országgyűlési, véletlenszerű, kontinenseket, szájhigiéniai, fájdalomérzet, megbocsájtasz, hasonlítanak, foglaltatott, igazságérzet, módszerekkel, mindegyiknek, kampányfőnök, kifejezetten,
© 2013 TVN.HU Kft.