Belépés
Birkózó-vb - Fájó magyar vereségekkel kezdődött a verseny, Ligeti nyert
... Voitechovskis.
A világbajnoki érmét öt éve ugyanitt, a Papp László Sportarénában megszerző magyar klasszis egyértelmű favoritként mehetett fel a szőnyegre, hiszen riválisának eddig semmilyen komolyabb eredménye nem volt. Az első percben pedig úgy is tűnt, hogy Veréb könnyű győzelmet arat, ugyanis fél perc sem telt el, amikor szépen levitte, majd megpörgette riválisát.
A ...
2018-10-20 15:55:14
Elmélkedés
... mártíromság vállalásával. Thomas Becket, Canterbury érsek, a XII szd-ban, megmutatta a zsarnok II Henriknek, Anglia királyának, hogy az egyház világ feletti erő, és nem rendelhető alá semmilyen emberi, mulandó érdeknek. Ő azért harcolt, hogy az állam ne avatkozzék be az egyház belső életébe. Ezért aztán ki is végezték. Utolsó szavai ezek voltak: "Szabad elhatározásból halok meg a ...
2018-10-20 12:58:03
Üzenet a jelennek
... jobban tud, legfőkébb bántani, felülbírálni, hazudni, érvényesülni mindenáron, megszerezni, kihasználni, megalázni, gyűlölködni, birtokolni, uralni és uralkodni. Neki már efölött nincs semmilyen hatalma... Nem tud taktikázni, hiszen sosem tudott... és már egyáltalán nem is kíván ebben az őrületben részt venni.

Amikor már nem lehet becsapni, tisztán érzi, ki az a néhány ...
2018-10-19 09:47:07
2018. október 18., csütörtöki Napiszöveg
... miatt).

Néhány szülő azért nem dicséri a
gyermekét, mert ő sem kapott
dicséretet a szüleitől. Sok munkavállaló
pedig amiatt panaszkodik, hogy a
munkahelyén semmilyen elismerést
sem kap. A bátorítás sokszor
magában foglalja, hogy megdicsérünk
valakit azért, amit tesz. Azáltal is
bátoríthatunk másokat, hogy emlé-
kez...
2018-10-18 22:20:46
ÜZENET A JELENNEK Egyszer mindenki megérkezik...
... jobban tud, legfőkébb bántani, felülbírálni, hazudni, érvényesülni mindenáron, megszerezni, kihasználni, megalázni, gyűlölködni, birtokolni, uralni és uralkodni. Neki már efölött nincs semmilyen hatalma... Nem tud taktikázni, hiszen sosem tudott... és már egyáltalán nem is kíván ebben az őrületben részt venni.

Amikor már nem lehet becsapni, tisztán érzi, ki az a néhány ...
2018-10-18 08:30:20
9.3.1. Az általános figyelemzavar típusai és jellemzői
...

A figyelem impulzivitásának zavara: a hiperkinetikus figyelemzavar (ADD) jellemzője. A figyelem könnyen elterelhető, vagy csak rövid ideig tartható fenn.
Nem kitartó semmilyen tevékenységben sem, bár a számára érdekfeszítő helyzetben képes jól koncentrálni. A részletekre nem figyel, felületes, ugyanakkor gyakran egy teljesen lényegtelennek tűnő dolognál ragad le, ...
2018-10-16 13:55:53
Vitó Zoltán
... meg...

Ricsajok elől menekülve,
bősz bosszulóknak nem bedőlve,
nem megafontól hangos utcán,
hanem a lélek hullámhosszán
csak egyszál magamban kiáltom:
nekem nincsen semmilyen 'Pártom'
amely dicsfényt vagy szégyent hoz rám, -

csak szomjas szívvel jöhetsz hozzám!

KÖLTŐ


...
2018-10-15 21:00:50
Tallóztam
... tisztázni lehet, hogy a mai világban elvégzett állatkísérletek csak értelmetlen állatkínzás, mert az összes ilyen állatkísérletnek az a vélelem az alapja, hogy az állatoknak nincs lelkük. Semmilyen bizonyíték nincs a rákkeltő anyagokra, melyek közvetlenül a szervre hatnának úgy, hogy közben az agy nem vesz róla tudomást.

A dohányzás és a rák -
mit mond erről ...
2018-10-15 10:48:44
Évközi 28. vasárnap 10.14 mai evangélium
...
Testvéreim!
Az Isten szava eleven, átható, és minden kétélű kardnál élesebb, behatol a lélek és a szellem, az íz és a velő gyökeréig, megítéli a szív gondolatait és érzéseit. Semmilyen teremtett dolog nem marad előtte rejtve. Minden föl van fedve és nyitva van az előtt, akinek számadással tartozunk.
Ez az Isten igéje. Zsid 4,12-13

OLVASMÁNY a Bölcsessé...
2018-10-14 15:21:24
Facebook-hack: 29 millió ember adatait látták a tolvajok
... adatokhoz fértek hozzá, mint az email-cím, 14 millió ember esetében. 15 millió esetben látták a nemre, vallásra, helyre és készülékinformációra vonatkozó adatokat is. Egymillió esetben pedig semmilyen adatot nem láttak.
Ami ennél is fontosabb, a Facebook szerint nem fértek hozzá más külső fiókokhoz. Ez azért volt feltételezés, mert a Facebook az utóbbi időben azon dolgozott, ...
2018-10-13 12:39:19
1 2 3 ...............1565 1566 ........2347 2348 ........3129 3130 3131 
Címkék: ÜZENET JELENNEK, Vitó Zoltán, Papp László Sportarénában, Thomas Becket, általános figyelemzavar, világbajnoki érmét, első percben, egyház világ, egyház belső, őrületben részt, bátorítás sokszor, figyelem impulzivitásának, hiperkinetikus figyelemzavar, figyelem könnyen, számára érdekfeszítő, teljesen lényegtelennek, lélek hullámhosszán, összes ilyen, állatoknak nincs, rákkeltő anyagokra, szervre hatnának, velő gyökeréig, szív gondolatait, utóbbi időben, állatkísérletnek, impulzivitásának, állatkísérletek, hiperkinetikus, elhatározásból, tevékenységben, lényegtelennek, voitechovskis, figyelemzavar, sportarénában, bátoríthatunk, hullámhosszán, vereségekkel, felülbírálni, érvényesülni, megdicsérünk, világbajnoki, munkavállaló, feltételezés, koncentrálni, vállalásával, érdekfeszítő, bosszulóknak, közvetlenül, megszerezni, panaszkodik, favoritként, elterelhető, mártíromság, munkahelyén, riválisának, gondolatait, állatkínzás, megpörgette, kihasználni, gyűlölködni, számadással, részletekre, értelmetlen, mindenáron, avatkozzék,
© 2013 TVN.HU Kft.