Regisztráció  Belépés
Mi zajlik a gyerekek agyában?
... semmi értelme mindezeken elgondolkodnia. Megtanulta, hogy nem feltétlenül képes megérteni, mi zajlik a képernyőn.
- De mi történik azokkal a gyerekekkel, akik még alig szereztek tapasztalatot a passzív médiával?
- A gyerek agya meg fogja próbálni ezt az új képet, akármilyen zavaró is az, már meglévőhöz illeszteni, hogy megértse azt. A benyomásait az emberek közötti kommu...
2017-11-23 18:17:01
A sikeres fejlesztés 6 titka (+1 jó ta­nács)
... építsétek meg legóból, süssétek meg süteményként. Rakosgassátok, pakoljátok, tapogassátok őket, a süteményt kóstoljátok meg, beszéljétek meg, milyen az illata. A lényeg, hogy minél több tapasztalatot, élményt szerezhessen gyermeked.


+1 jó tanács

Mozgás

Mozogjatok minél többet. Kiránduljatok, focizzatok, hintázzatok, fogócskázzatok. És tanulás...
2017-11-23 18:09:10
5 erőt adó gondolat :
... és érthető, hogy ilyenkor minden ember - az ügy súlyosságától függően - keresztülmegy a maga gyászfolyamatán. Hosszútávon azonban ezek az élmények mind megerősítenek, tapasztalatot, erőt, elszántságot adnak, és kellő körültekintéssel kicsi a valószínűsége annak, hogy máskor is hasonló folyóba lépünk.
5. Nem kell rögtön nagy dolgot tenni: elég lépésről lépésre h...
2017-11-20 09:10:17
Novák Katalin: megtérítik az újabb nyelvvizsga díját januártól a fiataloknak
... rendelkező, erős öntudatú magyar fiatal legyen, ezért támogatják a nemzetközi tapasztalatszerzést, és a nyelvtudást.
"Támogatjuk, hogy a magyar fiatalok külföldön szerezzenek tapasztalatot, ennek elengedhetetlen feltétele a nyelvismeret, (...) bizonyítéka a nyelvvizsga" - mondta.
Hozzátette: évente több mint 14 milliárd forint európai uniós és hazai forrást fordítanak a ...
2017-11-17 14:33:01
Szép napot mindenkinek!
... csalódásoktól, kudarcoktól, kellemetlen élményektől, hanem az, ha elfogadjuk, hogy mindez az élet vele járója, s minden akadályt, nehézséget, az adott pillanatban negatívnak ítélt tapasztalatot a helyén kezelünk, s levonjuk a tanulságokat.
Jegyezd meg, mert fontos! A sebezhetőség igenis része az emberi életnek, nem egyenlő a gyengeséggel, sőt, igazi bátorságot igényel! És nag...
2017-11-15 08:34:34
Rövidpályás úszó-Eb - A magyar szövetség 33 fős csapatot jelölt
... medencéből az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Gyurta Dániel a december 13. és 17. közötti Eb-n.
"A szintidő teljesítésén túl fontos szempont volt, hogy több olyan fiatal is tapasztalatot szerezhessen nemzetközi felnőttversenyen, aki most nő ki a juniorkorból, de előtte még több nagy klasszis áll. Mivel ők jelentik a magyar úszósport jövőjét, megadjuk nekik az indulás lehet...
2017-11-11 17:43:35
Magyar-luxemburgi - Szélesi: Leekens megfigyelőként van jelen
...
"Tapasztalatot gyűjt, megfigyelőként van jelen" - mondta a telki edzőközpontban hétfőn tartott sajtótájékoztatón a belga szakemberről a megbízott szakvezető. "Jó néhány órát töltöttünk együtt. Leekens elvárása, hogy avassam be mindenbe, illetve szeretne megismerkedni a játékosokkal, jó néhánnyal már leült beszélgetni" - tette hozzá.
Szélesi elárulta, nagy megtiszteltetés...
2017-11-06 17:14:26
Jó döntések
... felelt:
- Tapasztalat.
Ekkor a fiatal elnök dühösen kifakadt:
- De uram, én ezért vagyok itt. Nincs kellő tapasztalatom ahhoz, hogy jó döntéseket hozhassak. Hogyan szerezhetek tapasztalatot?
- Rossz döntések - jött a válasz.


Alkalmazás: A lelki érettségre nem könnyű szert tenni. Általában egy sor hiba elkövetése által teszünk szert rá. Ne csügg...
2017-11-04 10:00:38
Gluténmentes kakaós-citromos kuglóf
Tegnap a családom valami édeset szeretett volna nassolni, hirtelen egy kuglófot hoztam össze, minden hozzávaló volt otthon, így nem kellett kimozdulni a lakásból. Egyszerű, tapasztalatot nem igénylő, gyorsan elkészíthető kevert tésztás sütemény. Mindenki odáig volt érte!

Hozzávalók:
4 db tojás
15 ...
2017-11-03 22:46:55
Szijjártó: Európa biztonsága az afrikai stabilitással kezdődik
... adottságokkal rendelkezik, sok a termőföld és a víz, de szükség van a szakértelemre mindezek kihasználásához, és ezért fontos partner számukra Magyarország.
Mint mondta, Szudán sok tapasztalatot szerzett a terrorizmus elleni küzdelemben a térségben, különleges földrajzi fekvése Afrika közepén a szudáni biztonsági szerveket olyan tapasztalattal látta el, amely fontos lehet a s...
2017-10-31 12:43:00
1 2 3 ..................115 116 .........172 173 .........229 230 231 
Címkék: Novák Katalin, Európa-bajnok Gyurta Dániel, gyerekek agyában, sikeres fejlesztés, újabb nyelvvizsga, magyar szövetség, afrikai stabilitással, passzív médiával, gyerek agya, emberek közötti, süteményt kóstoljátok, maga gyászfolyamatán, élmények mind, valószínűsége annak, magyar fiatalok, élet vele, adott pillanatban, helyén kezelünk, sebezhetőség igenis, emberi életnek, szintidő teljesítésén, magyar úszósport, indulás lehet, telki edzőközpontban, belga szakemberről, megbízott szakvezető, fiatal elnök, lelki érettségre, családom valami, kuglófot hoztam, szakértelemre mindezek, terrorizmus elleni, szudáni biztonsági, körültekintéssel, felnőttversenyen, gyászfolyamatán, elengedhetetlen, kihasználásához, megtiszteltetés, edzőközpontban, megfigyelőként, fogócskázzatok, tapasztalattal, elgondolkodnia, csalódásoktól, tapasztalatot, megerősítenek, rakosgassátok, kiránduljatok, súlyosságától, keresztülmegy, valószínűsége, lollipopnasik, stabilitással, adottságokkal, szakértelemre, megismerkedni, tapasztalatom,
© 2013 TVN.HU Kft.