Belépés
Vegyes savanyúság ............
... 2-3% sóval behintve
hagyjuk állni 1-2 óra hosszat, majd kinyomkodva használjuk fel. Ha
az egyes összetevőket elkészítettük, tegyünk a tiszta üvegek aljára
1-2 szelet tormakarikát és fûszerezésül néhány szem fekete borsot,
mustármagot, koriandert. Erre rakjuk elkeverten vagy rétegesen az
egyes zöldségeket. Ügyeljünk, hogy az egyes zöldségek minden...
2010-11-05 04:00:40
A tartósítás
A tartósítás története dióhéjban

Őseink a leszedett bogyókat, gyümölcsöket napon szárították, majd jégverembe tették, hogy tovább tartósítsák azokat. A görögök és a rómaiak már mézben és mustban tartósították gyümölcseiket, sőt, a cukrozott gyümölcsök receptje is tőlük ered. A befőzve tartósítás alapját egy 18. századi francia cukrászmester teremtette meg azzal, hogy ráj...
2008-11-29 16:53:53
1 
Címkék: egyes összetev&#245, tiszta üvegek, egyes zöldségek, tartósítás története, leszedett bogyókat, cukrozott gyümölcsök, befőzve tartósítás, cukrászmester, tartósították, elkészítettük, gyümölcseiket, gyümölcsöket, tormakarikát, kinyomkodva, zöldségeket, tartósítsák, szárították, mustármagot, jégverembe, tartósítás, koriandert, szerezésül, gyümölcsök, elkeverten, savanyúság, használjuk, teremtette, dióhéjban, története, ügyeljünk, zöldségek, cukrozott, leszedett, rétegesen, összetev, bogyókat, behintve, receptje, tegyünk, századi, hagyjuk, francia, alapját, hosszat, rómaiak, mustban, befőzve, görögök, mézben, vegyes, azokat, tovább, tették, őseink, minden, borsot, aljára, szelet, fekete, néhány, üvegek, rakjuk, tiszta, egyes, állni, sóval, azzal, napon, tőlük,
© 2013 TVN.HU Kft.