Regisztráció  Belépés
Fico: az új Duna-híd jelképezi a szlovák-magyar kapcsolatok javulását
...
A szlovák kormányfő Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján felidézte, hogy a jelenlegi híd még az Osztrák-Magyar monarchia idejében épült, és bízott benne, hogy az új híd, amelyet most a magyarok és a szlovákok közösen felépítenek, legalább annyi ideig szolgál majd, mint az, amelynek a feladatait átveszi.
Robert Fico hangsúlyozta, hogy ...
2017-10-17 16:16:06
Orbán: megvédjük Európa külső határait és átjárhatóvá tesszük a belsőket
... miniszterelnök. Hozzátette, ennek is köszönhető, hogy az elmúlt időszakban Szlovákia és Magyarország megtalálta az együttműködés közös pilléreit a politikában és a gazdaságban.
Orbán Viktor kijelentette, a két nemzet akkor lehet még sikeresebb, ha közös határai mentén újabb és újabb kapcsolatokat hoz létre. Ennek legnagyobb nyertesei a két ország határán lévő települések és a...
2017-10-17 15:56:52
Október 23. - Kedden fogadja el a biztosítási tervet az operatív törzs
... október 23-ai megemlékezésekre is.
Október 23-án, hétfő reggel 8 órakor a hagyományokhoz híven a Parlament előtti Kossuth Lajos téren ünnepélyesen felvonják Magyarország lobogóját. Orbán Viktor miniszterelnök délután 3 órakor mond ünnepi beszédet a Terror Háza Múzeumnál - emelte ki a rendezvények közül Kara Ákos.
A programok már vasárnap délután megkezdődnek a Műegyetem...
2017-10-17 11:52:01
Krónika 2. rész (nemzeti felsőoktatási törvény)
... óta.
Ha le akarják győzni Soros Györgyöt, miért nem jelentik fel? - kérdezte, hozzátéve: ők megtették, s a Soros-szellemiséggel szemben mindig is felléptek.
Szerinte maga Fidesz és Orbán Viktor volt a Soros-terv, hogy tehetséges jogász fiatalokból csináljanak rendszerváltó politikai alakulatot.
A törvényjavaslat tavasszal és most sem arról szól, amiről a kormányza...
2017-10-17 11:43:10
Október 23. - Kara Ákos: a magyaroknak mindig meg kellett harcolniuk a szabadságért
... hozzá.
Október 23-án reggel felvonják Magyarország lobogóját a Kossuth Lajos téren, majd 15 órakor kezdődik a közpo...
2017-10-17 09:01:37
Október 23. - Fidesz: ünnepeljük együtt hőseinket
...
Puskás Imre emlékeztetett: Orbán Viktor miniszterelnök október 23-án 15 órakor mond beszédet a Terror Háza Múzeum előtt.
Az 1956-os forradalom "nem először bizonyította a történelem során, hogy a magyar a szabadság népe és megküzd az igazságért még akkor is, ha az nem mindig a legegyszerűbb út" - fogalmazott.
Mint mondta, jó lenne, "ha hőseink előtt minél többen tis...
2017-10-16 14:13:40
Turizmus Summit 2017 - Orbán: a turizmus a hazaszeretet egyik formája
... érthető módon hangot kell adni - mondta.
A magyar turizmus megállíthatatlan, már 2016 is rekordév volt, de az eddigi adatok alapján az idei még ezt is meghaladja majd - mutatott rá Orbán Viktor.
Jó esély van, hogy a most bemutatott stratégiával Magyarország elfoglalja méltó helyét a világ turizmusában - jelentette ki a miniszterelnök.
Kijelentette: a Nemzeti Turizmu...
2017-10-16 14:03:28
Osztrák választások - Orbán Kurznak: közeli szövetségesként, a keresztény értékek mentén erősítsük az együttműk
... Ön által is következetesen képviselt keresztény-konzervatív értékek me...
2017-10-16 13:33:07
Orbán Viktor a vallásszabadságért felelős uniós különmegbízottal tárgyalt
... keresztényüldözésről tartott budapesti nemzetközi konferencián, ahol előadást is tartott, a rendezvényt pedig sikeresnek ítélte - közölte Havasi Bertalan.
Elmondta: a hétfői találkozón Orbán Viktor és az uniós megbízott megállapította, hogy a helyben segítés politikája eredményes, ezt az érintettek is visszaigazolták, Európának jó megoldás helybe vinni a segítséget.
A ko...
2017-10-16 10:35:40
Osztrák választás - Nézőpont: Kurz győzelmével megerősödik a közép-európai gondolat
... az erős nemzetállamokra lehet felépíteni egy sikeres Európát - tette hozzá.
Mráz Ágoston erre utalva úgy fogalmazott, hogy Sebastian Kurz győzött az osztrák választásokon, ám Orbán Viktor magyar miniszterelnök nyert.
Az elemző hangsúlyozta, hogy voksolás eredménye szerint, Sebastian Kurz kapott kormányalakítási megbízást a választóktól és valószínűleg a köztársasági elnö...
2017-10-16 09:52:01
1 2 3 ..........2112 2113 .....3168 3169 ......4223 4224 4225 
Címkék: Kara Ákos, Turizmus Summit, Orbán Kurznak, Orbán Viktor, Robert Fico, Kossuth Lajos, Terror Háza Múzeumnál, Soros Györgyöt, Puskás Imre, Terror Háza Múzeum, Nemzeti Turizmu, Havasi Bertalan, Mráz Ágoston, Sebastian Kurz, szlovák-magyar kapcsolatok, biztosítási tervet, operatív törzs, magyaroknak mindig, hazaszeretet egyik, keresztény értékek, közép-európai gondolat, szlovák kormányfő, szlovákok közösen, feladatait átveszi, elmúlt időszakban, együttműködés közös, hagyományokhoz híven, rendezvények közül, törvényjavaslat tavasszal, 1956-os forradalom, történelem során, szabadság népe, magyar turizmus, eddigi adatok, most bemutatott, világ turizmusában, rendezvényt pedig, hétfői találkozón, uniós megbízott, helyben segítés, erős nemzetállamokra, sikeres Európát, osztrák választásokon, elemző hangsúlyozta, köztársasági elnö, különmegbízottal, megállíthatatlan, megemlékezésekre, kormányalakítási, visszaigazolták, törvényjavaslat, nemzetállamokra, szövetségesként, miniszterelnök, hagyományokhoz, szellemiséggel,
© 2013 TVN.HU Kft.