Regisztráció  Belépés
O persoană din Serbia este cetăţeanul cu numărul un milion care a depus jurământul de cetăţenie
...
La festivitate au mai participat premierul Viktor Orbán şi László Kövér, preşedintele Parlamentului Ungariei.
Şeful statului a declarat că fermierul Miklós Lajkó din localitatea Gunaros (Serbia) şi familia lui au arătat ce înseamnă să fii maghiar.
"Ei doresc să devină cetăţeni maghiari pentru că se consideră maghiari, limba lor maternă este maghiara, au absolvit şco...
2017-12-16 19:44:37
Kormányváltást, korszakváltást és irányváltást sürget az LMP miniszterelnök-jelöltje
... 2018-as választást hatalmas lehetőségnek látta arra, hogy a politika végre az emberekről szóljon. Ugyanakkor azon félelmének is hangot adott, hogy ez a voksolás az utolsó lehetőség lesz Orbán Viktor miniszterelnök történelmi tévedésének kijavítására.
A kormányfő szerinte nem látja, hogy egy okos forradalom zajlik a világban, Magyarországnak pedig most van esélye arra, hogy b...
2017-12-16 17:53:46
Áder: politikai nemzetünk egységét ünnepeljük
...
Az ünnepségen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László házelnök is.
Az államfő úgy fogalmazott: ma egy gunarasi gazdálkodó, Lajkó Miklós és felesége mutatták meg, mi a magyarság.
Magyar állampolgárok szeretnének lenni, mert magyarnak tartják magukat, magyar az anyanyelvük, magyar iskolát végeztek, és mert őseik is magyarok voltak. Nekünk, anyaországiak...
2017-12-16 17:03:30
KDNP-választmány - Semjén: Európa jövőjéért is felelősek vagyunk
... választást, aki egyben van.
Az egész polgári jobbközép világ ma egy táborban van, a baloldal és a "nehezen meghatározható Jobbik" pedig darabokban - mutatott rá, meghatározónak nevezve Orbán Viktor miniszterelnökkel való kipróbált barátságát, továbbá a Fidesz és a KDNP bajtársi szövetségét.
Ezzel szembeállítva a politikus egy tál skorpióhoz hasonlította a baloldalt, aho...
2017-12-16 13:42:11
EU-csúcs - Fidesz: Brüsszel továbbra is a kötelező kvótát erőlteti
... Magyarországot.
Mostantól tehát, ha lehet még nagyobb a tét, hogy milyen kormány alakul Magyarországon a jövő évi választásokat követően - fogalmazott a Fidesz politikusa, aláhúzva, amíg Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP kormányoz, addig továbbra is mindent megtesznek, hogy megvédjék Magyarországot.
Hidvéghi Balázs szerint azonban, ha egy bevándorláspárti kormány alakulna, a...
2017-12-16 11:11:41
A Fidesz-székház előtt tüntetett a Jobbik
... történelmünket megannyi széthúzás jellemezte, amikor veszélybe került a szabadság, mindig képesek voltunk az összefogásra - tette hozzá.
Úgy vélekedett: ezért sem véletlen, hogy Orbán Viktor miniszterelnök mindig a szabadságharcost imitálja, "miközben ócska, sunyi, aljas tolvajként ellopja a szabadságunkat".
De mi nem leszünk "sem tatárnak, sem töröknek, sem németnek, se...
2017-12-15 20:31:00
EU-csúcs - Orbán: köszönet a nemzeti konzultációban részt vevő magyaroknak
...
A nyilatkozat Orbán Viktor Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/orbanvikto r/videos/10155788436476093/) jelent meg.
Elmondta, véget ért az uniós vezetők hosszúra nyúlt kétnapos tanácsülése, amelynek komoly tétje volt Magyarország számára. Megakadályoztuk, hogy olyan eredmények szülessenek az uniós csúcstalálkozón, amelyek következményeként idegeneket telepítettek vo...
2017-12-15 17:20:26
Két magyar pólós a nemzetközi álomcsapatban
... megjelölni, s az így kapott pontszámok összesítésével alakult ki a végső sorrend.
A végeredmény szerint a világ legjobb pólósa 2017-ben a horvát Sandro Sukno, a legjobb magyar, Nagy Viktor harmadik lett, közvetlenül mögötte végzett Vámos Márton, s voksot kapott még Varga Dénes és Manhercz Krisztián.
Magyarországról Märcz Tamást, a férfiválogatott szövetségi kapitányát, C...
2017-12-15 17:00:18
Külföldi sajtó Magyarországról - Német lapok a menekültek elosztásával kapcsolatos uniós vitákról
... konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) Ahol Tusknak igaza van címmel közölte Reinhard Weser kommentárját, aki kiemelte, hogy baloldali és jobboldali kormányfők, így Robert Fico és Orbán Viktor is "kézzel-lábbal védekezik" a menekültek kvóták szerinti szétosztása ellen, és ebben minden másnál nagyobb egységben sorakozik fel mögöttük országuk lakossága.
Ezt az ellenál...
2017-12-15 13:45:27
Ujhelyi István közösségi konzultációt indít
...
A politikus pénteki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta:csütörtökön "döbbenten" figyelte, amint Orbán Viktor miniszterelnök állítólag több mint kétmillió visszaküldött konzultációs ívvel indult az EU-csúcsra. A képviselő úgy vélte, érdemes lenne neki is megkérdeznie a magyar társadalmat, hogy mi a véleménye az elmúlt évek magyar politikájáról.
Ujhelyi István közölte: ...
2017-12-15 13:44:58
1 2 3 ..........2132 2133 .....3198 3199 ......4264 4265 4266 
Címkék: Ujhelyi István, Viktor Orbán, László Kövér, Parlamentului Ungariei, Miklós Lajkó, Orbán Viktor, Kövér László, Lajkó Miklós, Hidvéghi Balázs, Orbán Viktor Facebook-oldalán, Sandro Sukno, Nagy Viktor, Vámos Márton, Varga Dénes, Manhercz Krisztián, Magyarországról Märcz Tamást, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Ahol Tusknak, Reinhard Weser, Robert Fico, depus jurământul, kötelező kvótát, nemzeti konzultációban, nemzetközi álomcsapatban, menekültek elosztásával, politika végre, emberekről szóljon, utolsó lehetőség, kormányfő szerinte, okos forradalom, ünnepségen jelen, gunarasi gazdálkodó, egész polgári, bevándorláspárti kormány, szabadságharcost imitálja, nyilatkozat Orbán, uniós vezetők, uniós csúcstalálkozón, végső sorrend, végeredmény szerint, világ legjobb, horvát Sandro, legjobb magyar, férfiválogatott szövetségi, menekültek kvóták, politikus pénteki, magyar társadalmat, elmúlt évek, bevándorláspárti, szabadságharcost, magyarországról, csúcstalálkozón, megakadályoztuk, magyarországnak, férfiválogatott,
© 2013 TVN.HU Kft.