Belépés
Savanyúkáposztás csirkesült.
... víz, sem pedig zsiradék. Mindkettőből van annyi benne, hogy elég legyen a puhuláshoz, és ne égjen le az étel.

Ha letelt az idő, akkor a fedőt levesszük, és a nélkül m...
2022-01-08 17:38:48
Savanyú káposztás csirkesült
... víz, sem pedig zsiradék. Mindkettőből van annyi benne, hogy elég legyen a puhuláshoz, és ne égjen le az étel.

Ha letelt ...
2018-02-08 18:59:38
Szárma
... összekeverjük az apróra vágott szalonnával,tojással,rízzsel,reszelt vöröshagymával,fokhagymával,sóval,bo rssal,pirospaprikával.A leveleket csavargatjuk henger alakúra,a levelek két végét visszadugjuk,hogy a töltelék keményen megálljon benne és szét ne főjön a főzés alatt.Aztán egy sor mosott savanyú káposztát teszünk egy edénybe,és erre rárakjuk a tölteléket ,majd ismét egy sor káp...
2016-01-18 09:54:22
Knoppers házilag
... befedjük a harmadik ostyalappal és nehezéket teszünk rá. A hűtő alsó részében hagyjuk...
2015-08-24 14:03:25
Áfonyás-meyer citromos piték recept
... gazdagítani a tésztát.)
A máktöltelékhez:
Amíg a tészta sül, a forró tejet a darált mákos cukorhoz keverjük, belereszeljük a citrom héját.
Rásimítjuk a félig sült tésztára, és visszadugjuk a sütőbe, amíg a hab készül.
A tojáshabhoz:
Felverjük a tojásfehérjét a porcukorral (én most tettem bele egy vaníliás cukrot is), és az egészet a mákra kenjük.
5 pe...
2015-01-30 12:42:43
Habos mákos
... gazdagítani a tésztát.)
A máktöltelékhez:
Amíg a tészta sül, a forró tejet a darált mákos cukorhoz keverjük, belereszeljük a citrom héját.
Rásimítjuk a félig sült tésztára, és visszadugjuk a sütőbe, amíg a hab készül.
A tojáshabhoz:
Felverjük a tojásfehérjét a porcukorral (én most tettem bele egy vaníliás cukrot is), és az egészet a mákra kenjük.
5 pe...
2015-01-29 09:18:12
Knoppers házilag
... befedjük a harmadik ostyalappal és nehezéket teszünk rá. A hűtő alsó részében...
2014-04-22 20:26:18
Habos mákos
... tejföllel lehet gazdagítani a tésztát.)
Amíg a tészta sül, a forró tejet a darált mákos cukorhoz keverjük, belereszeljük a citrom héját.
Rásimítjuk a félig sült tésztára, és visszadugjuk a sütőbe, amíg a hab készül.
A tojáshabhoz
Felverjük a tojásfehérjét a porcukorral, teszünk bele egy vaníliás cukrot is, és az egészet a mákra kenjük.
5 percig erős tűzön ...
2014-02-07 10:00:37
❤ Kürtöskalács sütőben ❤
... tésztát gyúródeszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk és 1-2 cm-es csíkokra vágjuk. Ezek után feltekerjük a tésztát a dobozokra úgy, hogy mindig fedje egy kicsit az előző csíkot, a végeit pedig visszadugjuk az előző csík alá. Finoman megfogatjuk a deszkán, bekenjük olvasztott Ramával, vagy olajjal. Utána cukorban, cukros dióban meghempergetjük. Én nem hempergettem, hanem szórtam a tésztár...
2013-01-28 19:20:43
Karácsonyi ételek
... töltelékből; mikor félig össze van sodorva, a levél egyik végét fölhajtjuk és tovább sodorjuk.

Mikor megvan, a töltelék másik végén a levélből egy picit levágunk, és a többit visszadugjuk a töltelékbe. Így készítve, a töltelék soha ki nem bomlik.
Amikor ezzel elkészültünk, egy nagy fazék fenekét, melynek a máza nincs lejőve, zsírral jó vastagon megkenünk, teszünk ...
2011-12-23 20:12:03
1 2 3 
Címkék: fedőt levesszük, apróra vágott, leveleket csavargatjuk, töltelék keményen, főzés alatt, harmadik ostyalappal, hűtő alsó, forró tejet, darált mákos, citrom héját, félig sült, vaníliás cukrot, mákra kenjük, előző csíkot, végeit pedig, előző csík, levél egyik, töltelék másik, picit levágunk, többit visszadugjuk, töltelék soha, nagy fazék, máza nincs, savanyúkáposztás, meghempergetjük, pirospaprikával, máktöltelékhez, vöröshagymával, belereszeljük, tojásfehérjét, összekeverjük, visszadugjuk, elkészültünk, kürtöskalács, gyúródeszkán, mindkettőből, fokhagymával, hempergettem, csavargatjuk, megfogatjuk, szalonnával, töltelékből, porcukorral, feltekerjük, ostyalappal, gazdagítani, tojáshabhoz, csirkesült, olvasztott, töltelékbe, karácsonyi, rásimítjuk, fölhajtjuk, puhuláshoz, tölteléket, felverjük, tejföllel, káposztát, megálljon, nehezéket, leveleket, dobozokra, megkenünk, levesszük, káposztás, levágunk, levélből, részében, vaníliás, töltelék, harmadik,
© 2013 TVN.HU Kft.