Belépés
Együtt 2014: biztosan lehet majd az összefogás jelöltjeire szavazni
... akarja bizonytalanítani a Milla, a Szolidaritás és a Haza és Haladás támogatóit, valamint arra "akarja kényszeríteni a formálódó választói összefogás résztvevőit, hogy itt és most párttá alakuljanak" - értékelték.
Az Együtt 2014 szerint azonban a demokratikus ellenzéki oldalnak most nem új, versengő pártra van szüksége, hanem széles választói összefogásra. Akármennyire kreatí...
2012-10-31 12:12:30
Hollande elnökké választása óta az első közlekedési sztrájkok Franciaországban
... Franciaországban a sztrájkoló alkalmazottaknak előre be kell jelenteniük, hogy részt kívánnak-e venni a munkabeszüntetésben, a vezetőség ezért meg tudta előzni, hogy nagyobb fennakadások alakuljanak ki, az utasokat pedig időben értesítették a csütörtökön érvényes menetrendről. Guillaume Pepy, az SNCF elnöke azt ígérte, hogy péntek reggeltől minden vonat időben indul.
A franci...
2012-10-25 19:19:02
Nyolc kilométeres kamionsor Nagylaknál
... megszűnik a torlódás a nag...
2012-10-24 13:53:47
Élet idézetek
... még messzebbre taszítjuk. Azzal, hogy leásunk a múltba, lehet, hogy a jelenünket gazdagítjuk. Ám vannak olyanok is, akik nem hajlandók lemondani a terveikről, akármilyen rosszul is alakuljanak.

Született feleségek c. filmAz életünk: gyöngysor. Minden nap és minden óra egy-egy gyöngy rajta. Ha nem ragyog külön-külön mindegyik, vacak lesz az élete...
2012-10-22 15:40:13
Miskolc - Roma demonstráció a hazáért és a demokráciáért
... került, amelyen most még meg lehet állni, ám ehhez azt kell mondani, hogy elég volt. Össze kell fogniuk cigányoknak és nem cigányoknak a haza újjáépítéséért - mondta, azt javasolva, hogy alakuljanak úgynevezett megértéskörök és konfliktuskezelő központok a közös részvételükkel.
A demonstráció résztvevői elénekelték a magyar és a cigány himnuszt, és kulturális műsorra is sor k...
2012-10-17 19:24:08
A legtöbben kivárják, hogy a körülmények a lehet legkedvezőb
A lapos linzer esete
A legtöbben kivárják, hogy a körülmények a lehet legkedvezőbben alakuljanak mielőtt akár a kisujjukat is megmozdítanák. Nem hajlandók fölágaskodni a gyümölcsért, mert nem fogják föl, hogy a gyümölcsért mindig nyújtózkodni kell.

Nem bíznak a saját esélyeikben, számukra az élet rég lejátszott meccs, amelyet elveszítettek. Ezek az emberek úgy végzi...
2012-10-15 15:19:06
Közösen akarnak fellépni a közoktatási szakszervezetek
... kormányfő péntek reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a pedagógusok bérén...
2012-10-12 19:03:44
PDSZ: igen a sztrájkbizottságra
... kormányfő pénteken reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a pedagógusok bérének ...
2012-10-12 14:02:51
Egyenlegjavító program - Orbán: az intézkedések fele sem kellene, de az EU rákényszerít
... említette a kormányfő a pedagógusbérek emelésének tervezett elhalasztását 2014 januárjára, amellyel kapcsolatban kijelentette: küzd azért, és lát is esélyt rá, hogy 2013 első félévében úgy alakuljanak a számok, hogy mégis bevezethető legyen jövő szeptemberben a tanárok életpályamodellje.
Arra a kérdésre, miért döntött úgy a kormány, hogy a jegybanki tranzakciós illetékről lem...
2012-10-12 09:01:18
Urbanisztikai konferencia Hajdúböszörményben
... szerint a vidéki térségek területileg integrált, a városokról és környékükről együtt gondolkodó tervezése alapfeltétele annak, hogy kiegyensúlyozott térségi-települési kapcsolatrendszerek alakuljanak ki, a fejlesztési források jól hasznosuljanak, valamint fizikai környezetünk is fenntartható módon alakuljon.
A hajdúböszörményi konferencia előadói között szerepel V. Németh Zso...
2012-10-10 17:42:36
1 2 3 ........27 28 29 ....42 43 ...55 56 57 
Címkék: Guillaume Pepy, Kossuth Rádió, Németh Zso, összefogás jelöltjeire, első közlekedési, legtöbben kivárják, lehet legkedvezőb, közoktatási szakszervezetek, intézkedések fele, formálódó választói, demokratikus ellenzéki, sztrájkoló alkalmazottaknak, vezetőség ezért, utasokat pedig, csütörtökön érvényes, jelenünket gazdagítjuk, haza újjáépítéséért, közös részvételükkel, demonstráció résztvevői, cigány himnuszt, lapos linzer, lehet legkedvezőbben, gyümölcsért mindig, saját esélyeikben, pedagógusok bérén, pedagógusok bérének, pedagógusbérek emelésének, tanárok életpályamodellje, jegybanki tranzakciós, vidéki térségek, fejlesztési források, hajdúböszörményi konferencia, franciaországban, alkalmazottaknak, kiegyensúlyozott, bizonytalanítani, hajdúböszörményi, konfliktuskezelő, szakszervezetek, egyenlegjavító, újjáépítéséért, hasznosuljanak, pedagógusbérek, részvételükkel, legkedvezőbben, elveszítettek, urbanisztikai, demokráciáért, megmozdítanák, szeptemberben, megértéskörök, kényszeríteni, elhalasztását,
© 2013 TVN.HU Kft.