Belépés
Magyar Levente: sikeres volt a vajdasági gazdaságfejlesztési program
... jelent" - húzta alá a legnagyobb délvidéki magyar párt elnöke.
Hozzáfűzte, hogy ez tette lehetővé a vajdasági gazdaságfejlesztési programot. A program annyira ambiciózus volt, hogy felkeltette a magyar miniszterelnök figyelmét, és megkapták hozzá a támogatást. Mindehhez bizalomra volt szükség mindkét oldalon.
A semmiből sikerült felépíteni egy hatékony, működőképes, mo...
2018-12-07 12:01:34
BÉT - Negatív nyitás várható a tőzsdén az elemzők szerint
... uralkodik. Ennek fő indikátora az a hír, miszerint a kanadai hatóságok letartóztatták a Huawei Technologies kínai mobil távközlési berendezéseket gyártó cég globális pénzügyi igazgatóját. Ez felkeltette a félelmeket az Egyesült Államok és Kína közötti kapcsolat rendeződésével kapcsolatban.
Az elemző szerint jelentős adatközlés hiányában a magyar piacon a nemzetközi hangulat ...
2018-12-06 08:51:24
November 28-ig lehet pályázni az Ifjúsági tudományos és innovációs versenyre
...
Hozzátette: olyan középiskolások jelentkezését várják, akiknek érdeklődését felkeltette valamilyen természettudományi vagy műszaki probléma, és igyekszik annak hátterét feltérképezni.
Elmondta: minden pályázótól egy kétoldalas leírást várnak arról, hogy az adott probléma megoldásához milyen úton indulna el. A pályázatokat egy húsztagú szakmai zsűri bírálja majd el. Ők a ...
2018-11-18 12:36:10
Kövér László: Magyarország stabil régiós partnerként tekint Ecuadorra
... kapják meg a vízummentességet a schengeni övezetbe, amit Szijjártó Péter külügyminiszter az Európai Bizottság illetékes biztosának címzett levelében ki is fejezett - mondta.
Ecuador felkeltette a magyar vállalkozások érdeklődését, amiben nagy szerepe van az EU-Ecuador szabadkereskedelmi megállapodás nyújtotta lehetőségeknek. Magyarország kész segíteni Ecuadort modern technoló...
2018-11-08 07:50:53
Érdekesség
... számon!

Tölgyliget - akár csak a mesékben

Kevesen tudnak róla, de a Zólyom közelében fekvő Dobronya (Dobrá Niva) páratlan tölgyligete a világ számos tudósának az érdeklődését is felkeltette. A 120 focipálya nagyságú területen 600 darab fenséges tölgyfa nő, amelyek életkora több mint 400 évre tehető. Bizarr formáik mesébe illőek!

...
2018-10-30 20:57:23
Az Ötös Archetípus Dinamikája
... jellemző. Az ezen a szinten álló Ötösök a Hetesekhez hasonlóan szüntelenül információkat szereznek, bővítik zene-, könyv- vagy videofilm-gyűjteményüket, vagy valami mást halmoznak fel, ami felkeltette az érdeklődésüket. Egyik témára a másikra ugranak, és állandóan azt az egyet keresik, amely majd kielégíti őket, azt a szellemi vállalkozást, amelyben tényleg el tudnak merülni. Csak...
2018-10-23 20:19:22
Ősi kardot talált egy svédországi tóban egy nyolcéves kislány
... elérte a kardot.
A Jönköpingben lévő Läns Museum szerint a kard körülbelül 1500 éves lehet, becsléseik szerint az 5-6. századból származhat, a viking kor előtti időszakból. A lelet felkeltette a régészek és történészek érdeklődését.
"Mintegy 85 centiméter hosszú, fából és bőrből készült tokban került elő. Nagyon várjuk, hogy a restaurátorok elvégezzék munkájukat és a ka...
2018-10-05 17:32:04
ica-e....
... te apád karosszériás mert itt vagyok a BAH csomóponton és gyakorlatilag 12 irányból karamboloztam, hívok egy trélert és felmennénk hozzátok.
Mondtam neki hogy vártenzibitte és felkeltettem fatert, hogy méjdéj méjdéj, ez a szitu, jönne egy kedves hölgy ismerősöm, összetörte a kocsiját.
Mondta fater, hogy húzzak a p***ba, korán van!
Mondtam neki, hogy a kuncsaft szőke...
2018-10-02 11:19:03
Adatvédelmi "bakival" indul a brit konzervatívok pártkongresszusa
... appból. Brandon Lewis, a párt elnöke vizsgálatot ígért, és mindenkit megnyugtatott, hogy az alkalmazás immár biztonságos.
Ennek ellenére a brit adatvédelmi hatóság érdeklődését is felkeltette az ügy, mert - mint rámutattak - az adatkezelőknek törvényi kötelességük szavatolni a személyes adatok biztonságát. Felhívták a figyelmet arra is, hogy az új uniós adatvédelmi rendelet é...
2018-09-30 07:04:19
Enneagram - Ötös Archetípus (Szűz/Ikrek/Oroszlán)
... rendkívüli összpontosító és figyelemkoncentrációs képességgel rendelkeznek, ráadásul ezt hosszú időn keresztül fenn tudják tartani. Emellett roppant türelmük is van annak vizsgálatához, ami felkeltette a figyelmüket. Az összpontosításnak és a türelemnek köszönhetően elég sokáig ki tudnak tartani egy adott feladat mellett ahhoz, hogy aranyat csináljanak belőle.

Kíváncsis...
2018-09-13 23:55:15
1 2 3 ............................91 92 ..............136 137 ..............181 182 183 
Címkék: Magyar Levente, Kövér László, Ötös Archetípus Dinamikája, Ötös Archetípus, Huawei Technologies, Egyesült Államok, Szijjártó Péter, Európai Bizottság, Dobrá Niva, Läns Museum, Brandon Lewis, elemzők szerint, svédországi tóban, nyolcéves kislány, brit konzervatívok, legnagyobb délvidéki, program annyira, magyar miniszterelnök, semmiből sikerült, kanadai hatóságok, elemző szerint, magyar piacon, nemzetközi hangulat, kétoldalas leírást, adott probléma, húsztagú szakmai, schengeni övezetbe, magyar vállalkozások, világ számos, szinten álló, másikra ugranak, egyet keresik, szellemi vállalkozást, kard körülbelül, lelet felkeltette, restaurátorok elvégezzék, kedves hölgy, kuncsaft szőke, párt elnöke, alkalmazás immár, brit adatvédelmi, adatkezelőknek törvényi, személyes adatok, figyelmet arra, türelemnek köszönhetően, adott feladat, vízummentességet, pártkongresszusa, külügyminiszter, adatkezelőknek, miniszterelnök, letartóztatták, lehetőségeknek, középiskolások, rendeződésével, berendezéseket, gyűjteményüket,
© 2013 TVN.HU Kft.