Belépés
Szíria - EU: le kell állítani a civileket is sújtó hadműveleteket
... azzal a kockázattal járhat, hogy felszámolja a konfliktus egyetlen rendezési lehetőségét jelentő tárgyalásos megoldásba vetett bizalmat - tették hozzá.
Kedden több civil, köztük 13 gyerek halt meg orosz légicsapásokban Szíria északnyugati részén. A szomszédos Idlíbben két civil vesztette életét egy bombázásban.
Csütörtök hajnalban katonai támaszpontok ellen indítottak tá...
2020-01-23 12:32:07
Az ELTE is csatlakozik a Tanítsunk Magyarországért! programhoz
... László államtitkár az aláírás előtt kiemelte: egy jól működő oktatási rendszer sikeressége a többi között azon múlik, hogy a tanárok mennyire felkészültek, mennyire tudnak alkalmazkodni a gyerekek igényeihez, és társadalmi, családi háttértől függetlenül mennyire tudnak azonos feltételeket teremteni.
Azért hozták létre a programot, hogy erre a három kérdésre választ adjanak - ...
2020-01-23 11:11:24
Déván a ministránsaimmal megfogjuk egymás kézét
..................
A szentmise végén Déván a ministránsaimmal megfogjuk egymás kézét, és egy nagy kézfogásban megköszönjük Istennek is, hogy: "JÓK VOLTUNK!"
Fontosnak látom, hogy a gyerekek érezzék, hogy értük van a templom, végül is értük halt meg Jézus Krisztus kétezer é...
2020-01-23 09:55:32
VIZSGÁK ELŐTT álltak egy iskolában a diákok
... álltak egy iskolában a diákok. Néhány nappal a megmérettetés előtt az iskola igazgatója ezt a levelet juttatta el a szülőkhöz.

Kedves Szülők!

Hamarosan megkezdődnek a gyerekek vizsgái. Tudom, hogy nagyon fontos az Önök számára, hogy gyermekeik jól teljesítsenek. Mégis, arra kérem Önöket, ne felejtsék el, hogy a diákok között, akik vizsgázni fognak, mindig les...
2020-01-22 20:32:04
Impeachment -A demokraták szerint tisztességtelenség vet árnyékot az eljárásra
... Schumer.
A demokrata párti politikusok sajtótájékoztatója után John Kennedy republikánus louisianai szenátor újságíróknak nyilatkozva úgy értékelte: Schumer Trump iránti gyűlölete "gyerekes".
A kedden kezdődött és szerda hajnalig elhúzódó szenátusi vita heves volt. Jerrold Nadler, a képviselőház igazságügyi bizottságának elnöke és a házelnök által kinevezett impeachmen...
2020-01-22 19:01:54
Gyerek gügyögés
A lant hangját legszebbnek csak az mondja, aki sosem hallotta gyermeke gügyögését.

Ismeretlen...
2020-01-22 17:24:39
Influenza - Egyre több a megbetegedés
...
Mint írták, a betegek 38,8 százaléka a 15-34 éves korosztályból, 27,4 százaléka a 35-59 évesek közül került ki. Az érintettek 23,9 százaléka gyerek, míg a betegek 9,9 százaléka60 éven felüli. A laboratóriumi vizsgálatok az esetek döntő többségében az influenza A vírusát mutatták ki.
A tájékoztatás szerint péntektől teljes körű látogatási tilalom lép életbe a Fejér Megyei...
2020-01-22 15:11:34
Súlyos bírságot kapott gyűlöletbeszéd miatt Marosvásárhely polgármestere
... diszkriminációellenes tanács hivatalból indított eljárást a polgármester ellen, miután ő azzal vádolta a romákat, hogy a szociális segélyek megszerzése érdekében felelőtlenül vállalnak sok gyereket, nevelésükről azonban nem gondoskodnak. Florea a Romániábangyermekpénzként emlegetett családi pótlék megduplázásáról szóló vitában azt fejtegette, hogy kötelező szociális ankétot kellen...
2020-01-22 14:41:36
Szabó Tünde: nélkülözhetetlen és példaértékű az MDSZ munkája
... Balogh Gábor elnök és kollégái munkáját, hogy az ország minden részén elérik a fiatalokat.
Szabó Tünde kiemelte: az utánpótlás-nevelés nemzeti ügy, hiszen az egész ország érdeke, hogy a gyerekek mozgásgazdag életet éljenek. Ebben az életkorban kell eljuttatni őket a sportpályákra, mert a fiatalok ilyenkor a legaktívabbak.
"A felgyorsult, digitális világban még nagyobb a ...
2020-01-22 14:21:32
Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték a gyermekeiket veszélyeztető szülőket
... jellemezte, például a lakóházban tárolták az összegyűlt háztartási hulladékot tartalmazó zsákokat, amelyek fertőzésveszéllyel fenyegettek. Nem szereztek be elegendő mennyiségű tűzifát és a gyerekek megfelelő öltöztetéséről és tisztálkodásáról sem gondoskodtak.
A vádlottak óvodás korú gyermekeiket nem járatták óvodába sem, így nem gondoskodtak megfelelő nevelésükről, fejleszté...
2020-01-22 13:51:24
1 2 3 .....5899 5900 ...8848 8849 ...11797 11798 11799 
Címkék: Tanítsunk Magyarországért, VIZSGÁK ELŐTT, Szabó Tünde, Jézus Krisztus, Kedves Szülők, John Kennedy, Schumer Trump, Jerrold Nadler, Fejér Megyei, Balogh Gábor, ministránsaimmal megfogjuk, gyermekeiket veszélyeztető, kockázattal járhat, konfliktus egyetlen, szomszédos Idlíbben, aláírás előtt, többi között, tanárok mennyire, gyerekek igényeihez, három kérdésre, szentmise végén, nagy kézfogásban, gyerekek érezzék, megmérettetés előtt, iskola igazgatója, levelet juttatta, gyerekek vizsgái, diákok között, demokrata párti, kedden kezdődött, képviselőház igazságügyi, házelnök által, lant hangját, 15-34 éves, 35-59 évesek, laboratóriumi vizsgálatok, esetek döntő, vírusát mutatták, tájékoztatás szerint, polgármester ellen, szociális segélyek, ország minden, egész ország, gyerekek mozgásgazdag, életkorban kell, fiatalok ilyenkor, lakóházban tárolták, összegyűlt háztartási, gyerekek megfelelő, vádlottak óvodás, ministránsaimmal, nélkülözhetetlen, börtönbüntetésre, tisztálkodásáról, megduplázásáról, magyarországért,
© 2013 TVN.HU Kft.