Belépés
Csökkent a befektetési alapok vagyona januárban
... milliárd forintra csökkent.
A pénzpiaci alapokba 20,4 milliárd forint friss tőke érkezett, vagyonuk 1,6 százalékkal nőtt, 1328 milliárd forintot ért el a hónap végén.
Az ingatlanalapokba 13,2 milliárd forint áramlott és a hozamok ehhez még hozzá is tettek, így a kategória vagyona 3,7 százalékkal gyarapodott, megközelítette az 577 milliárd forintot.
A tőkevédett ala...
2016-02-16 13:08:54
Tavaly rekordösszegben vásároltak magyar kereskedelmi ingatlanokat a CBRE adatai szerint
... befektetők voltak a legjelentősebbek. Magyarország várható felminősítése újabb tőkebefektetéseket vonzhat - mondta.
Borbély Gábor kiemelte: a magyar befektetői kör, főleg az ingatlanalapok, tavaly már a második legfontosabb tőkeforrás voltak a piacon.
Varga Judit, a CBRE irodapiaci csoportvezetője elmondta: új épületeket is építenek, idén 100 ezer négyzetméter új irodaép...
2016-01-27 11:02:04
Kereskedelmi ingatlanbefektetések: 2015-ben 790 millió euró értékű befektetési ügylet
... javultak; rekord bérlői keresletet regisztráltak, a kihasználatlanság csökkent és az új fejlesztések volumene továbbra is korlátozott maradt. A vevők skálája szélesedett, a magyar ingatlanalapok és a tengerentúli befektetők jelentősége felerősödött, az egzotikus országokból érkező magántőke jelenléte erőteljes maradt, míg az európai tőke is aktív volt (brit és osztrák befektetők r...
2016-01-26 17:12:31
CBRE: tavaly 61 százalékkal nőttek az ingatlanbefektetések Magyarországon
... írják.
A tájékoztatás idézi Borbély Gábort, a CBRE magyarországi kutatási és tanácsadási vezetőjét, aki elmondta: a külföldi, főleg amerikai intézményi befektetők és a magyar ingatlanalapok egyre növekvő érdeklődése hajtotta az ingatlanbefektetési piacot Magyarországon tavaly. Vélekedése szerint a lendület kitart 2016-ban is, és további tranzakciók várhatók a domináns kiskere...
2016-01-14 12:41:56
Bamosz: novemberben kis mértékben nőtt az alapok vagyona
...
A legnagyobb vagyongyarapodást ebben a hónapban a származtatott alapok érték el, de jelentősen nőtt a kötvény, a részvény és ingatlanalapok vagyona is. A pénzpiaci alapokból továbbra is áramlik ki a tőke, és csökkent az árupiaci, valamint a tőkevédett alapok vagyona is.
A kötvényalapokba 14 milliárd forintnyi tőke áramlott, emellett az egyik pénzpiaci alapot, amelynek va...
2015-12-16 17:22:53
Bamosz: enyhén nőtt a befektetési alapok vagyona májusban
... befektetők.
Az eddigi folyamatokhoz hasonlóan kiugróan a legtöbb pénz a vegyes alapokba érkezett, de keresték a befektetők májusban az abszolút hozamú alapokat, a részvényalapokat és az ingatlanalapokat is.
A pénzpiaci alapoknál tapasztalható alacsony hozamszint még mindig jelentős tőkekiáramlást okozott, de fokozatosan csökken a kiáramlás nagysága. Ugyancsak tőkekiáram...
2015-06-16 21:53:11
Bamosz: enyhén nőtt a befektetési alapok vagyona áprilisban
... forintot kezeltek befektetési alapokban.
A legtöbb pénz a vegyes alapokba érkezett és a pénzpiaci alapokból távozott. Nőtt a részvény-, a származtatott, az abszolút hozamú és az ingatlanalapok vagyona, míg a kötvény- és a tőkevédett alapoknál tőkekiáramlás volt.
A pénzpiaci alapokból 17,8 milliárd forintot vontak ki a befektetők, a kategória vagyona 1,3 százalékkal 1382 ...
2015-05-18 13:42:27
Nem fogja elhinni, melyik magyar milliárdos kaphat a nyugdíj
... hozzá.

Az alábbi táblázatból kiderül, hogy görög államkötvények és szerb állami közműcég kötvényei mellett, magyar és külföldi vállalati részvények, kockázati tőke és ingatlanalapok papírjai kerültek át a magánkasszák vagyonából az MNV-n keresztül a Nemzeti Eszközgazdálkodási Zrt.-hez.


Forrás: mnv.hu

Márciusban adóvégrehajtás indult a Vitézy ...
2015-03-25 16:28:04
BAMOSZ: tovább nőtt a befektetési alapok vagyona februárban
... lett.
A tőkevédett alapokból 6,2 milliárdnyi tőke távozott, de a hozamok ezt a csökkenést korrigálni tudták, így 0,2 százalékos növekedést mutat a kategória vagyona.
Az ingatlanalapokba februárban csekély mértékű, 0,5 milliárd forintos tőkebeáramlás volt.
Az árupiaci alapokba 1,3 milliárdnyi tőke érkezett, amely nagynak tekinthető a kategória méretéhez képest, ráadá...
2015-03-17 13:13:31
Bamosz: csökkent a befektetési alapok vagyona novemberben
... nagysága 11,9 milliárd forint volt, ami a második legmagasabb érték volt. A hozamok ezen felül is segítették a növekedést, így a kategória vagyongyarapodása 2,1 százalékos lett.
Az ingatlanalapok vagyongyarapodása minden tekintetben átlagot meghaladó volt. A tőkebeáramlás 8,2 milliárd, amin némileg még a hozamok javítottak, így a tőkebeáramlás és a hozam együttesen 2,1 százal...
2014-12-16 13:51:57
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Borbély Gábor, Varga Judit, Borbély Gábort, Nemzeti Eszközgazdálkodási Zrt, befektetési alapok, alapok vagyona, pénzpiaci alapokba, hónap végén, hozamok ehhez, kategória vagyona, magyar befektetői, második legfontosabb, kihasználatlanság csökkent, vevők skálája, magyar ingatlanalapok, tengerentúli befektetők, egzotikus országokból, európai tőke, tájékoztatás idézi, lendület kitart, domináns kiskere, legnagyobb vagyongyarapodást, származtatott alapok, pénzpiaci alapokból, tőkevédett alapok, egyik pénzpiaci, eddigi folyamatokhoz, legtöbb pénz, vegyes alapokba, befektetők májusban, abszolút hozamú, pénzpiaci alapoknál, kiáramlás nagysága, ingatlanalapok vagyona, tőkevédett alapoknál, alábbi táblázatból, magánkasszák vagyonából, tőkevédett alapokból, csökkenést korrigálni, ingatlanalapokba februárban, árupiaci alapokba, kategória méretéhez, második legmagasabb, hozamok ezen, kategória vagyongyarapodása, ingatlanalapok vagyongyarapodása, hozamok javítottak, hozam együttesen, legjelentősebbek,
© 2013 TVN.HU Kft.