Belépés
Levendulaolaj hatásai és alkalmazásai
... elősegítő.

- Tea formájában enyhíti az idegi alapú felső hasi és bél-problémákat. Naponta egyszer-kétszer 3 csepp levendulaolajat kockacukron vagy kenyéren vegyünk be, ha kellemetlen szagú széklet és puffadás a természetes bélflóra zavarára utal.

- Baktériumellenes hatás: A levendulaolajnak erőteljes antibiotikus és bélflórát szabályozó tula...
2019-05-20 22:08:44
MUSTÁR - MUSTÁRMAG gyógyhatásairól
... beborított bőrre. A beteg először bizsergést érez majd, azután elkezd égni a bőre. Amikor a bőr kipirosodik, vegyük le a borogatást.

Mustárfürdő

Enyhébb és kevésbé kellemetlen a mustárfürdő alkalmazása. Jó hatása van kezdődő megfázás vagy influenza esetén. Ezenkívül a kivörösödött fejből elvezeti a felesleges vért, és segít gyenge keringés, szédülés és légszo...
2019-05-19 21:35:17
Házi praktika lábgomba ellen
A gombás fertőzés a lábon, a lábujjakon és a körmön nem csak esztétikai probléma, nem is beszélve a kellemetlen szagokról, ami egy gombás lábhoz kapcsolódik. Természetesen léteznek gyógyszerek, kenőcsök és szérumok, de ezek sok nemkívánt mellékhatást is okozhatnak, sőt az is előfordulhat, hogy hatástalanok maradnak. Szerencsére házi praktikák is léteznek a gomba elpusztítására....
2019-05-18 21:31:08
Poloskák ellen
... nemzetközi árukereskedelem okozta. A 2000-es évek óta több fajuk is elszaporodott Magyarországon, és az enyhe teleknek köszönhetően nem csökken a számuk. Ha ez még nem lenne elég, ezt a kellemetlen szagú bogarat nemcsak az ember nem szereti összenyomni, a madarak sem nagyon lakmároznak belőle, így hazánkban nincs természetes ellensége.

Mit lehet tenni a poloskák ellen?A...
2019-05-18 21:25:24
Egy palack egészség
... hajlamosaknak is érdemes rendszeresen inni belőle. Állítólag, ha borral együtt fogyasztják, akkor megakadályozza a másnaposság kialakulását, illetve erőteljesen képes csökkenteni a másnaposság kellemetlen tüneteit is.
Donat Mg
A Donat Mg különösen magnéziumban gazdag gyógyvíz, mely kedvezően hat a szívritmuszavarokra, a vérkeringésre, csökkentheti a szívroham kialakulásá...
2019-05-16 21:32:02
Erek meszesedése ellen
... napi szünetet, majd a kúrát megismételhetjük. Ezután általános eredmény áll be, és védettséget ad a meszesedés ellen 1 évre. Utána ismételhető.
A citrom segítségével a fokhagyma kellemetlen szagát nem fogjuk érezni.
Forrás : és

[li...
2019-05-15 10:06:37
Hatékony akupresszúrás pontok
... amitől egyre feszültebbé, stesszesebbé válunk, akkor ennek testi tünetei is lesznek. A következő ősi japán technika segít, hogy kiegyensúlyozott életünk legyen, és megszabaduljunk a kellemetlen fizikai és lelkik fájdalmaktól.

Annyi a tennivalónk, hogy a tenyerünk bizonyos pontjait megfelelő ideig kell masszíroznunk, nyomkodnunk.

Az eljárás nagyon egyszerű: a ...
2019-05-14 16:43:45
Bűn
...,,A Szentírásban az ember Isten előtt mindig szégyellte magát, szembesült a bűneivel, zavarba jött és rettegés fogta el. Minthogy ezek kellemetlen érzések, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy elkerüljük őket. Ennek egyik bizonyítéka mai kultúránkban az, hogy a bűn fogalmát töröltük a szótárunkból."

-James M. Boice-...
2019-05-14 16:20:57
Istentisztelet
... információ minimális és a prédikáció rövid, történetekkel teletűzdelt. Bármit, és mindent eltüntetnek az istentiszteletből, ami az egyházhoz csak távolról kötődő résztvevő számára esetleg kellemetlen lehet, akár bejelentőlapról, akár 'csupán' egy hitvallásról van szó. Minthogy ezt a filozófiát ráadásul sokszoros nagyításban alkalmazzák, tragikus énközpontúságot ültet el az egyházt...
2019-05-13 12:42:22
Facebookon kaptam Cs Ildikótól
Köszönöm Drága barátnőm. Nálunk nagyon kellemetlen idő van. Fúj a szél és hideg van. de már az eső nem esik. További szép napot kés kellemes hetet kívánok. Puszi.

...
2019-05-13 12:12:50
1 2 3 ..................888 889 .........1332 1333 .........1776 1777 1778 
Címkék: Donat Mg, Köszönöm Drága, palack egészség, idegi alapú, természetes bélflóra, levendulaolajnak erőteljes, beteg először, mustárfürdő alkalmazása, kivörösödött fejből, felesleges vért, gombás fertőzés, kellemetlen szagokról, gombás lábhoz, gomba elpusztítására, 2000-es évek, enyhe teleknek, kellemetlen szagú, poloskák ellen, másnaposság kialakulását, másnaposság kellemetlen, szívroham kialakulásá, kúrát megismételhetjük, meszesedés ellen, citrom segítségével, fokhagyma kellemetlen, kellemetlen fizikai, tenyerünk bizonyos, eljárás nagyon, ember Isten, prédikáció rövid, egyházhoz csak, filozófiát ráadásul, baktériumellenes, megismételhetjük, levendulaolajnak, kiegyensúlyozott, árukereskedelem, megszabaduljunk, gyógyhatásairól, énközpontúságot, levendulaolajat, bejelentőlapról, istentisztelet, megakadályozza, elpusztítására, magyarországon, hajlamosaknak, akupresszúrás, elszaporodott, levendulaolaj, vérkeringésre, természetesen, masszíroznunk, történetekkel, kultúránkban, csökkentheti, köszönhetően,
© 2013 TVN.HU Kft.