Belépés
Mindenféle idézetek
Az igaz barát az, aki megfogja a kezed és a szíved érinti meg.Ne pazarold az idődet egy férfira, aki nem akarja az ő idejét rád fordítani.Ne erőltess semmit, mert a legjobb dolgok akkor történnek, amikor legkevésbé számítasz rá.Isten talán azt akarja, hogy találkozz néhány rossz emberrel, mielőtt találkozol ...
2010-01-27 00:13:23
Korunk jenenségei
... hisznek... A filmcsillagok buzgón látogatják a javasasszonyokat. A pilóták, akik az emberi szellem csúcsteljesítményét jelentő masinákon röpködnek, amulettet hordanak a mellükön. A sötétség, tudatlanság, barbárság forrásai kimeríthetetlenek!"

Megtérésem előtt én is kerestem a csodát, el nem mulasztottam volna a ,,Nulladik tipusu találkozások" című ...
2010-01-15 21:47:29
Ez nagyon FONTOS!
... kétféle kezelést végeztek: a zsidó páciensek kezelését és a nemzsidó páciensek félrekezelését.
3. Amit Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is megerősít, hogy az Új Orvostudomány bojkottja nem tudatlanság, nem félreértés, nem ismeretek vagy információk hiánya, hanem célirányos, megtervezett, és világméretű népirtás, tömeggyilkosság.
4. Ezen irtózatos bűncselekmény következtében az...
2009-11-29 14:14:48
Ami a Naplóból kimaradt
... valamit.
*
Egy orvos panaszkodik, hogy nem bírja a ,,csalódást", az emberi világba vetett hite megrendült... De mit remél ez az orvos, mikor reggel bemegy a klinikára? A tudatlanság, a gonoszság, a tehetetlenség kórképpé változott szörnyalakjai várják a rendelőben: mit képzelt, milyen az a világ, a rendelőn kívül, ahol az emberek végül is megbetegesznek? Csak ...
2009-08-18 09:00:32
blog
... végtelen jóság, Uram Isten, mutasd meg voii meg az útvonalat, és add nekem járkálni az arcodon nélkül szégyen. Te, Uram, kinek minden út nyitva van, tudja meg az nekem nem is kell. Tudod a tudatlanság és a vakság, impotencia, és tudom, a szívem kár, de nem a fájdalom, és a szomorúság akkor nem rejtett Tie.

Ezért kérjük, hogy figyeljen az én imádság révén Ön Szentlé...
2009-07-30 10:27:37
Árnyak könyve
... középkor idején szinte egyedül a boszorkányok élesztgették a világossák pislákoló lángját, miközben megőrizték könyveikben az ősi tudást, s megvédték a bölcsesség bástyáit a tudatlanság ellenében. Ha valakinél varázskönyvet találtak a boszorkányégetések idején, arra kínpad és halál várt.
Az Árnyak könyve igen nagy hatású segédeszköz, a mágikus praktikák foglalata. ...
2009-06-16 00:58:04
Hirességek mondták
... Woody Allen
"Az állam éles fegyvereit ne villogtassák a népnek." - Lao Ce
"Elhasznált testtel kell a sírba feküdni!" - Hrabal
"A háború: béke; A szabadság: szolgaság; A tudatlanság: erö." - Orwell
"Rang vagy élet: melyik föbb? Kincs vagy élet: melyik több?" - Lao Ce
"Ha a nép nem fél a hatalomtól, a hatalom akkor tökéletes." - Lao Ce
"Az asszony...
2009-06-01 09:38:04
MaA nap gondolata:
Ne hidd, hogy mindent tudsz, mert ez a tudatlanság jele. Csak annyit tudok, hogy szinte semmit nem tudok. (Szokratész )
...
2009-05-12 10:36:32
Tiz hazugság az orgazmusrol
...

Nagyanyáink szemérmessége már a múlté, az ágy titkairól egyre nyíltabban beszélnek az emberek. Kutatások azt bizonyítják, hogy a partner ügyetlensége, tudatlanság vagy más okok miatt a nők jelentős része soha életében nem jut el a csúcsra.

Tájékozottság hiányában tévhitek sora terjed az orgazmusról. Íme a tíz leggyakoribb hazugság, és az ellenérvek:
...
2009-03-06 21:56:13
24 óra hírei
... vonatbalesetben

Szombat 08:34Javítani kell az M7 nemrég átadott szakaszát

Szombat 08:17Kiraboltak egy boltot Budapesten

Szombat 08:00A nap fotója: édes tudatlanság

Szombat 07:51Brazilok menthetik meg a Hondát

Szombat 07:00Közérteket teszteltünk ötezerből

Szombat 02:10Rendkívüli lányok és asszonyok

...
2009-02-14 11:41:40
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Amit Dr, Esra Iwan Götz, Uram Isten, Woody Allen, igaz barát, szíved érinti, legjobb dolgok, filmcsillagok buzgón, emberi szellem, zsidó páciensek, nemzsidó páciensek, orvos panaszkodik, emberi világba, tehetetlenség kórképpé, rendelőn kívül, emberek végül, arcodon nélkül, szomorúság akkor, boszorkányok élesztgették, világossák pislákoló, tudatlanság ellenében, mágikus praktikák, állam éles, sírba feküdni, hatalom akkor, tudatlanság jele, partner ügyetlensége, boltot Budapesten, mxmdlepqegydrtdm, javasasszonyokat, tömeggyilkosság, vonatbalesetben, félrekezelését, megbetegesznek, orvostudomány, szörnyalakjai, tájékozottság, filmcsillagok, bűncselekmény, következtében, tehetetlenség, szemérmessége, varázskönyvet, leggyakoribb, boszorkányok, kkkkkkkkkkkk, ügyetlensége, villogtassák, találkozások, megtervezett, élesztgették, mulasztottam, vpuexwobihmh, orgazmusról, tudatlanság, teszteltünk, segédeszköz, panaszkodik, könyveikben, nagyanyáink, világméretű, orgazmusrol, információk, bizonyítják, látogatják, célirányos,
© 2013 TVN.HU Kft.