Belépés
Európa-liga - Ünnepi mérkőzésre készül az Espanyol
...
"Különleges mérkőzés lesz, mert 12 esztendeje nem szerepeltünk európai porondon. Ez egy emocionális pillanat lesz nekünk és a szurkolóknak is, ennek megfelelően kell teljesíteni majd" - mondta szerdai sajtótájékoztatóján a nyáron kinevezett David Gallego vezetőedző, és bevallása szerint eddigi legfontosabb összecsapása vár rá a barcelonaiak kispadján.
A tréner hozzátette...
2019-09-18 18:32:03
EU-tisztújítás - Ursula von der Leyen: a közös értékek jelentik az európai életmódot
... az európai életmód kifejezést, ő úgy véli, nem szabad hagyni, hogy "Európa ellenfelei elragadják a fogalmainkat".
Aláhúzta: az EU-ról szóló szerződésben rögzített értékek védelme alkotja "önazonosságunk alapját".
A világ más részein az emberek másként szabályozzák az együttélést, mert mindenkinek megvannak a saját hagyományai, elvei és sajátosságai. "Én az európai élet...
2019-09-16 16:52:18
Önkormányzat 2019 - Szijjártó: a kormánynak és az önkormányzatoknak is egy irányba kell húzniuk a szekeret
...
Szijjártó Péter hangsúlyozta: a helyhatósági választok tétje az elmúlt kilenc év "fantasztikus" eredményeinek megvédése.
A miniszter a soroksári Táncsics Mihály Művelődési Házban mintegy kétszáz ember előtt azt mondta, hogy az elmúlt kilenc év alatt Magyarország Európa legversenyképesebb és legbiztonságosabb országgá vált.
A helyhatósági választások tétje ezeknek a ...
2019-09-13 21:22:10
Tokió 2020 - Kovács István is tagja a NOB ökölvívó munkacsoportjának
...
Az olimpiai, illetve amatőr és profi világbajnok bokszoló pénteken a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a munkacsoport tagjaként részt vesz a Lausanne-ban zajló tanácskozáson. Elmondása szerint a NOB munkatársain kívül elismert nemzetközi szövetségek vezetői, illetve további szakemberek, egykori bajnokok, edzők, bírók és menedzserek alkotják a munkaközösséget.
A cs...
2019-09-13 12:31:14
Önkormányzat 2019 - Kövér: alkalmas, tisztességes és hozzáértő vezetők kellenek a településük élére
...
Kövér László a Tisza-parti városban tartott választási fórumon azt mondta, aki azt gondolja, hogy az önkormányzati választás arra való, hogy azzal az országos politikai viszonyokat befolyásolja, nemcsak ostobaságokat beszél, hanem árt is saját közösségének.
Kövér László úgy fogalmazott, a baloldal a békés, normális politikai vitákat és azoknak a választásokon való lezárá...
2019-09-11 20:42:42
Tatabányára telepíti országos központját a STILL Kft.
...
Szalay Gábor tájékoztatása szerint 2020 tavaszára készül el a 3000 négyzetméteres létesítmény, ahol dokkoló rendszer, darupálya, festőkabin segítségével a legmodernebb technológiával szervizelik és újítják fel a targoncákat.
A STILL Kft. a tatabányai központ mellett az országban négy helyen kínál targoncabérlési lehetőséget. A német tulajdonú társaság 100 főnek ad munkát...
2019-09-11 15:15:15
Bundestag-elnök: Magyarország megérkezett, nem kompország többé
... zajlik, a normalitáshoz pedig hozzátartozik, hogy a családi, szomszédsági kapcsolatokban vannak nézeteltérések.
Az "európai sokszínűséget" is az egymástól eltérő perspektívák sokasága alkotja, és az Európai Unió erényei közé tartozik az érdekek kiegyenlítése, a törekvés a kompromisszumra és a "közös európai megoldásokra" - mondta Wolfgang Schäuble.
Hozzátette, hogy az ...
2019-09-10 20:43:04
Magyar-szlovák - Rossi: nem fogok kockáztatni
...
A szakember a vasárnapi sajtótájékoztatón azt mondta, vannak a keretben olyan játékosok, akiket nem lehet kihagyni a kezdőcsapatból.
"A montenegrói mérkőzésből levontam a megfelelő tanulságokat. Győzni akartunk, de hoztunk bizonyos személyi döntéseket, amikért vállalom a felelősséget" - utalt a csütörtöki, podgoricai felkészülési mérkőzésen elszenvedett 2-1-es vereségre...
2019-09-08 17:21:56
Országúti vb - Dina Márton indul a felnőtt mezőnyversenyben
... korosztály mezőnyversenyében az idei kiváló eredményeknek köszönhetően a maximális öt főt indíthatja Magyarország, a csapatot Peák Barnabás, Valter Attila, Fetter Erik, Karl Ádám és Dina Dániel alkotja majd. Időfutamban pedig Peák és Valter indul.
A magyarok hat év után szereztek újra kvótát a felnőtt mezőnyversenyre, akkor a most tartaléknak jelölt Kusztor Péter volt a részt...
2019-09-06 10:31:14
Torna vk - Vb-főpróba péntektől vasárnapig Szombathelyen
... állapotban, inkább a vb-felkészülésre összpontosít.
A férfiválogatottat a nyújtón Európa-bajnoki bronzérmes Vecsernyés Dávid, valamint Mészáros Krisztofer, Tomcsányi Benedek és Ryan Sheppard alkotja majd. A nőknél Bácskai Csenge, Székely Zója, Makra Noémi és Schermann Bianka versenyez. Az ugrásban Európa-bajnok Dévai Boglárka mellett az egyéni összetettben kontinensbajnoki ez...
2019-09-05 18:02:36
1 2 3 .............335 336 .......503 504 .......670 671 
Címkék: Kovács István, STILL Kft, Dina Márton, David Gallego, Szijjártó Péter, Táncsics Mihály Művelődési Házban, Magyarország Európa, Kövér László, Szalay Gábor, Európai Unió, Wolfgang Schäuble, Peák Barnabás, Valter Attila, Fetter Erik, Karl Ádám, Dina Dániel, Kusztor Péter, Vecsernyés Dávid, Mészáros Krisztofer, Tomcsányi Benedek, Ryan Sheppard, Bácskai Csenge, Székely Zója, Makra Noémi, Schermann Bianka, Európa-bajnok Dévai Boglárka, közös értékek, európai életmódot, irányba kell, településük élére, felnőtt mezőnyversenyben, emocionális pillanat, nyáron kinevezett, barcelonaiak kispadján, tréner hozzátette, európai életmód, emberek másként, saját hagyományai, európai élet, helyhatósági választok, elmúlt kilenc, soroksári Táncsics, helyhatósági választások, közösségi oldalán, munkacsoport tagjaként, önkormányzati választás, országos politikai, választásokon való, 3000 négyzetméteres, legmodernebb technológiával, tatabányai központ, országban négy, német tulajdonú, normalitáshoz pedig, egymástól eltérő,
© 2013 TVN.HU Kft.