Belépés
Fidelitas: Ózd jobbikos városvezetése cserbenhagyta a helyi családokat
... támogatási formával", annak megszüntetéséről azonban "mélyen hallgat és igyekszik azt a legnagyobb titokban tartani" - közölte a Fidelitas elnökhelyettese.
Úgy vélte: ezzel ismét bebizonyosodott, hogy a jobbikos településvezetőnek és csapatának "Az ózdiakért és Ózdért" jelmondata üres ígérgetés, a mindennapokban csak saját, önös érdekeik vezérlik őket.
Dulai Nikolett sz...
2020-01-20 19:32:31
Zsírégető, C-vitaminban dús táplálékok
... rendszeresen szerepelt a kivi, az eper, a brokkoli és az ananász is. Egy hónap elteltével a kutatásban részt vevőknek nőtt az állóképességük, és a C-vitamin zsírégető hatása is bebizonyosodott.

Azok az emberek, akik nem fogyasztanak C-vitaminban gazdag táplálékokat, legfőképpen a hasukra híznak, illetve a derékkerületük nő meg drasztikusan. A C-vitamin megfelelő szin...
2020-01-18 21:59:25
5 táplálék, amely felgyorsítja a zsírégetést
... jó hatással van az egészségre. Továbbá az étkezés előtt vagy alatt elfogyasztott néhány evőkanálnyi citromlé csökkenti a vércukoringadozást. Egy egereken végzett tanulmány során bebizonyosodott, hogy a citromban lévő polifenolok megakadályozzák a hízást és a zsír felgyülemlését a szervezetben. Ha szeretné, étkezés közben megihat egy pohár citromos vizet, vagy ráfacsarhatja egy cit...
2020-01-18 19:30:00
A fahéj gyógyhatásairól


A fahéjat érdemes rendszeresen használni, mert egy rendkívül egészséges fűszernövényről van szó, amely tele van antioxidánsokkal. Ezek az antioxidánsok - vagyis a polifenolok - védelmet jelentenek a szervezet számára az oxidatív stresszt, illetve krónikus b...
2020-01-18 19:13:56
DK: azok a nagycsaládosok kapjanak autóvásárlási támogatást, akik egyébként nem tudnának autót venni
... hétüléses autóinak eladása. Arató Gergely hangsúlyozta, hogy egy ilyen jármű ára 8-11 millió forint között van, ehhez ad a kormány családonként 2,5 millió forint támogatást.
Bebizonyosodott, hogy a kabinet családtámogatási rendszere azoknak ad, akiknek egyébként is van pénzük - értékelt. Hozzátette, tudják, hogy a kedvezményt nem csak a gazdagok veszik igénybe, de "mégiscsak ...
2020-01-17 12:31:36
Vérereink egészségéért
... artériák egészségének megőrzésében kiemelkedő szerepe van az egészséges táplálkozásnak.

Az egyik táplálék, amely segít egészségesen tartani az artériákat, a zab. A zabról bebizonyosodott, hogy csökkenteni tudja az LDL-koleszterin szintjét, ami jó hatással van az artériákra is.

A bab kiváló forrása az oldható rostnak, amely hozzájárul az artériák rugalmasab...
2020-01-16 20:51:09
Nagyon egészséges : fekete bors
... fájdalmat és a duzzanat kialakulását. De még az asztma és a különféle légúti allergiák tüneteinek csökkentésében is szerepet játszhat.

A fekete borssal kapcsolatban az is bebizonyosodott, hogy segíthet a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór tüneteinek kezelésében is.

A fekete bors elősegítheti a vércukorszint anyagcseréjét és javulást eredményezhet a túlsúlyos s...
2020-01-16 20:25:36
Sikerült a kihalás szélén álló orrszarvúalfaj újabb embrióját létrehozni
... el a 30 éves Najinnal is, mielőtt ki nem fut az időből" - idézet a minisztérium és a szakértők közleménye Thomas Hildebrandtot, a német Leibnitz zoológiai intézet kutatóját.
Bebizonyosodott, hogy az eljárás biztonságos, és rendszeresen végre lehet hajtani, mielőtt a nőstény ki nem öregedne.
A következő lépésben kiválasztják a dajkaanyaságra alkalmas nőstényt a kenyai Ol ...
2020-01-15 13:41:28
Rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi a szegedi Fidesz
...
Tápai Péter sajtótájékoztatóján azt mondta, bebizonyosodott, a városházán törvénytelen dolgok folynak, Botka László kollégáit elítélték, mert teljesen jogtalanul osztogattak parkolóbérleteket a városban. Hozzátette: azért voltak ilyen kelendőek a bérletek, mert akkor is igen drága volt a parkolás.
A Fidesz kezdeményezi, hogy a rendkívüli közgyűlésen tekintsék át a parkol...
2020-01-14 14:29:44
Fidesz: választási csalást készített elő a baloldal Győrben
... és hogyan hajtották végre. Ezek a nyilatkozatok rendelkezésre állnak és pontosan le van írva bennük, hogy kik voltak az ellenzéki pártok megbízottjai - fogalmazott.
"Ismét bebizonyosodott, hogy az ellenzéki pártoknak semmi sem szent, bármire képesek, hogy hatalomhoz és pénzhez jussanak, akár a legaljasabb bűncselekmények elkövetésé árán is" - hangoztatta.
Hozzátette: a ...
2020-01-11 13:21:35
1 2 3 ...........................170 171 ..............255 256 ..............339 340 341 
Címkék: Dulai Nikolett, Arató Gergely, Thomas Hildebrandtot, Tápai Péter, Botka László, helyi családokat, fahéj gyógyhatásairól, nagycsaládosok kapjanak, kihalás szélén, szegedi Fidesz, baloldal Győrben, legnagyobb titokban, mindennapokban csak, hónap elteltével, kutatásban részt, hasukra híznak, étkezés előtt, egereken végzett, citromban lévő, zsír felgyülemlését, pohár citromos, fahéjat érdemes, rendkívül egészséges, antioxidánsok &#8211, polifenolok &#8211, szervezet számára, oxidatív stresszt, ilyen jármű, kormány családonként, kabinet családtámogatási, gazdagok veszik, egészséges táplálkozásnak, egyik táplálék, zabról bebizonyosodott, oldható rostnak, artériák rugalmasab, duzzanat kialakulását, különféle légúti, fekete borssal, fekete bors, vércukorszint anyagcseréjét, szakértők közleménye, német Leibnitz, eljárás biztonságos, következő lépésben, dajkaanyaságra alkalmas, városházán törvénytelen, rendkívüli közgyűlésen, nyilatkozatok rendelkezésre, ellenzéki pártok, ellenzéki pártoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.