Belépés
Koronavírus - Meghosszabbíthatják a korlátozásokat az angliai Leicesterben
... koronavírus-fertőzések számának leicesteri megugrásáról érkező hírek, amelyek azt mutatják, hogy Nagy-Britannia még nem tudhatja teljesen maga mögött a járványt.
Hozzátette: többször bebizonyosodott, hogy a helyi kiterjedésű korlátozó intézkedések alkalmasak a fertőzés terjedésének megfékezésére, és szükség esetén ezt a módszert kell alkalmazni Leicesterben is.
Nagy-Brit...
2020-06-29 15:14:37
Illegális bevándorlás - Bakondi: az elfogott embercsempészek és az illegális migránsok száma is emelkedett
... el a hatóságok, mint tavaly egész évben.
Kifejtette, az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt az országok lezárták határaikat. A hadsereg és rendőri erők bevetésével bebizonyosodott, hogy ha megvan a szükséges politikai akarat, a határokat le lehet zárni.
Ennek következtében sok migráns rekedt a görög szigeteken és a balkáni útvonal országaiban. Most viszont megs...
2020-06-27 21:42:45
Koronavírus - Horvátországban több mint két hónap óta a legtöbb fertőzöttet regisztrálták
... az elmúlt egy napban nem történt haláleset, a Covid-19 betegség következtében elhunytak száma hivatalosan 109-ről 111-re emelkedett. A két eset még áprilisban történt, de azóta bebizonyosodott, hogy a fertőzés következményében haltak meg.
Szlovéniában az új koronavírussal fertőzöttek számának növekedése miatt a kormány csütörtöktől kötelezővé tette a szájmaszk viselését zárt...
2020-06-25 15:11:53
Maca - ősi szupertáplálék


A macát már évszázadok óta használják az Andokban az emberek termékenységének és egészségének javítására. A macáról bebizonyosodott, hogy fokozza a libidót, javítani tudja a hormonegyensúlyt és növeli az immunitást.

A maca - a hozzáértők szerint ̵...
2020-06-22 22:08:17
Adaptogén gyógynövények
... a férfiaknál.

Peru kincse: maca
A maca vagy macagyökér miközben csökkenteni tudja a stresszt, termékenységfokozó hatással is rendelkezik. A macával kapcsolatban bebizonyosodott, hogy pozitívan hat a libidóra is.

A gyógynövény amellett, hogy segít a hangulat fokozásában, még szexuális diszfunkció esetén is hatásos lehet. Ilyen például a merevedési zavar f...
2020-06-22 22:02:23
A citromfű gyógyhatásairól
... számtalan egészségügyi hatással is rendelkezik. Többek között megnyugtatja az idegeket és segít az elalvásban is.

A szorongás és a stressz
A gyógynövénnyel kapcsolatban bebizonyosodott, hogy számtalan egészségügyi előnnyel bír. Az egyik ilyen a szorongás csökkentése, de eredményesen használható depresszió és nagyfokú stressz esetén is.

A gyógynövény csil...
2020-06-17 00:33:58
A citromfű gyógyhatásairól
... számtalan egészségügyi hatással is rendelkezik. Többek között megnyugtatja az idegeket és segít az elalvásban is.

A szorongás és a stressz
A gyógynövénnyel kapcsolatban bebizonyosodott, hogy számtalan egészségügyi előnnyel bír. Az egyik ilyen a szorongás csökkentése, de eredményesen használható depresszió és nagyfokú stressz esetén is.

A gyógynövény csil...
2020-06-17 00:17:45
Krónika 1. rész (napirend előtt: költségvetés)
... munkahely megteremtésének a lehetőségét feláldozva - bírált.
A kabinet gazdaságpolitikája az összeszerelőüzemekre és nem a magas hozzáadott értékű munkahelyekre épül, pedig bebizonyosodott, hogy egy válság során elsőként az előbbiek szűnnek meg - közölte a képviselő, aki szerint az önkormányzatokat érintő megszorítások lehetetlenné teszik az erős helyi gazdaságok felépítését....
2020-06-08 15:22:01
A C-vitamin-hiány
... szívet is beteggé teheti

Sajnos évente rengetegen szenvednek el szívrohamot és egyre több embernek van valamilyen szívbetegsége. A legutóbbi kutatások alkalmával bebizonyosodott, hogy a C-vitamin-hiány kárt tehet az érrendszerben és felelőssé tehető az egyes szívbetegeségek kialakulásáért is. Mivel a szervezet C-vitamin-készlete hamar kimerül, így azt minden esetben...
2020-06-08 12:53:54
Trianon 100 - Orbán: Magyarország ismét győzelemre áll
... súlyosbított 200 év után egy nagy európai birodalom társnemzeteként léptünk be a 20. század kapuján - emlékeztetett. Hozzáfűzte: bár évszázadok alatt sok magyar esett el a csatatereken, bebizonyosodott, hogy a magyar nemzet mindig újra feláll.
Megjegyezte: a magyarok kálváriáján az asszonyoknak külön hely jár, mert mindig ők pótolták a vérveszteségeket, nekik köszönhető, hogy...
2020-06-06 14:22:10
1 2 3 ............................174 175 ..............261 262 ..............347 348 349 
Címkék: angliai Leicesterben, elfogott embercsempészek, illegális migránsok, legtöbb fertőzöttet, citromfű gyógyhatásairól, helyi kiterjedésű, fertőzés terjedésének, módszert kell, elmúlt hónapokban, országok lezárták, szükséges politikai, görög szigeteken, balkáni útvonal, fertőzés következményében, kormány csütörtöktől, szájmaszk viselését, emberek termékenységének, macáról bebizonyosodott, maca &#8211, hozzáértők szerint, maca vagy, macával kapcsolatban, gyógynövény amellett, hangulat fokozásában, merevedési zavar, gyógynövénnyel kapcsolatban, egyik ilyen, szorongás csökkentése, gyógynövény csil, lehetőségét feláldozva, magas hozzáadott, válság során, előbbiek szűnnek, önkormányzatokat érintő, erős helyi, legutóbbi kutatások, egyes szívbetegeségek, nagy európai, magyar nemzet, magyarok kálváriáján, asszonyoknak külön, vérveszteségeket, termékenységének, önkormányzatokat, következményében, hormonegyensúlyt, gyógyhatásairól, bebizonyosodott, embercsempészek, társnemzeteként, horvátországban,
© 2013 TVN.HU Kft.