Belépés
Önkormányzat 2019 - Tarlós: a vitáról való vita méltatlan és álságos
... közleményében - amelyet a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön juttatott el az MTI-hez - azt írta: egyre nagyobb a káosz az "agyon reklámozott" főpolgármester-jelölti vita körül. Bejelentkezett Berki Krisztián, Puzsér Róbert is, Karácsony Gergely pedig közben "levelenként átlagban háromszor" kettejük vitáját követeli. Mindeközben viszont a korábbi felvetéskor Tarlós István által em...
2019-09-12 16:22:27
Kalász Márton költő 85 éves - Egy félreértett házi feladat indította el a pályán
... 2004-es kilépési hullámra és a róla ekkor Németországban is terjesztett rágalmakra, ahogy az írószervezet pénztelenségére sem, noha ezen a saját eszközeivel megpróbált enyhíteni. Bejelentkezett például Demján Sándor üzletemberhez, aki ettől fogva éveken keresztül küldött pénzt az írószövetségnek, de a költő lakóhelye, a 11. kerület is támogatta a szervezetet.
Kalász Márton az...
2019-09-08 15:01:38
A romániai vendégéjszakák száma 1,1 százalékkal csökkent az első fél évben
... a növekedés nem tudta kompenzálni a külföldi turisták által eltöltött vendégéjszakák számát, amely 12,3 százalékkal, 2,109 millióra csökkent.
A kereskedelmi szálláshelyekre bejelentkezett vendégek száma 4,4 százalékkal, 5,034 millióra mérséklődött. Az idei első fél évben a román turisták száma 0,7 százalékkal, 3,963 millióra csökkent, míg a külföldi turisták száma a kereskede...
2019-08-02 13:51:55
A válság szélén táncol az Öt Csillag Mozgalom és a Liga kormánya Olaszországban
...
Meg nem erősített olasz sajtóértesülések szerint Ligát vezető Matteo Salvini péntekre bejelentkezett Sergio Mattarella olasz államfőhöz, hogy a kormány további sorsáról egyeztessen.
Matteo Salvini azt is hozzátette, hogy nem kíván részt venni a pénteki kormányülésen.
Matteo Salvini miniszterelnök-helyettes, aki egyben belügyminiszter is, csütörtökön Helsinkiből üzen...
2019-07-18 21:52:55
Mike Pompeo: a kínai ujgurok helyzete "az évszázad szégyenfoltja"
... tízmilliós ujgur közösség muszlim vallású és Kína nyugati részén, autonóm tartományban él.
Beszédében Mike Pompeo kitért arra is,hogy Kubában nem engedélyezték a konferenciára bejelentkezett evangéliumi keresztény vezetők washingtoni utazását, a múlt héten a kubai hatóságok a repülőtéren akadályozták meg indulásukat.
Bírálta az amerikai politikus Irán egyházpolitikáját...
2019-07-18 18:31:56
Vicces dolgok
... azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail c...
2019-01-12 18:41:19
MÖSZ: megbízott pénzügyi biztos a szövetségnél
... szervezőknek két ringet kellett megvásárolniuk a nemzetközi szövetség szponzorától, amelyekre nem volt szükségük. A vártnál kisebb bevételeket azzal indokolta, hogy az előzetesen bejelentkezett 81 ország 500 versenyzője helyett csak 63 ország 361 ökölvívója jött el Budapestre.
A jövőt illetően az elnök úgy látja, hogy a szövetség működésében is vannak jelenleg olyan kiadások,...
2018-12-15 14:52:04
Sargentini-jelentés - Ujhelyi: ha most jelentkezne, Magyarországot nem vennék fel az unióba
... strasbourgi ülésteremben: "hazaáruló!" Mint közölte, a plenáris vita egyértelműen megmutatta, hogy Orbán Viktor kiiratkozott a konzervatív-keresztény jobboldal politikusai közül és bejelentkezett az Európa-ellenes szélsőjobboldal vezetőjének.
"Ez hosszú távú károkat okoz hazánknak!" - tette hozzá az MSZP-s képviselő.
Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője közösségi ol...
2018-09-11 19:35:18
A Barca védője barátkozni akart,
... gyakorolhatja-e edzésen a szabadrúgásokat Messiékkel. Miközben a nyáron 35 millió euróért érkezett a középhátvéd posztra a francia Clément Lenglet a Sevillától, Mináért több klub is bejelentkezett, a Manchester United 60 millió eurót ajánlott érte, az Everton pedig kölcsönben vinné.
,,Nem tudom megmondani, mit hoz a jövő, de nyugodt vagyok. 23 évesen még előttem az élet,...
2018-08-01 18:20:45
Szabadfogású és női birkózó ob - Sastin Marianna aranyéremmel tért vissza
...
A hazai szövetség tájékoztatása kiemelte, a női mezőny szenzációja volt, hogy a 62 kilogrammos kategóriába bejelentkezett a 2013-as világbajnok. Sastin a tavalyi országos bajnokságon szerepelt legutóbb, most három és fél hónappal kisfia születése után tért vissza a szőnyegre.
Szabadfogásban a friss kaszpijszki Eb-bronzérmes Nagy Mihály ezúttal 79 helyett 86 kilóba neveze...
2018-05-20 07:23:01
1 2 3 ........31 32 .....47 48 .....62 63 64 
Címkék: Kalász Márton, Csillag Mozgalom, Mike Pompeo, Sastin Marianna, Főpolgármesteri Hivatal, Bejelentkezett Berki Krisztián, Puzsér Róbert, Karácsony Gergely, Tarlós István, Demján Sándor, Matteo Salvini, Sergio Mattarella, Beszédében Mike Pompeo, Minneapolisból Floridába, Orbán Viktor, Jávor Benedek, Párbeszéd EP-képviselője, Clément Lenglet, Manchester United, Eb-bronzérmes Nagy Mihály, vitáról való, félreértett házi, romániai vendégéjszakák, válság szélén, kínai ujgurok, évszázad szégyenfoltja, korábbi felvetéskor, róla ekkor, írószervezet pénztelenségére, saját eszközeivel, költő lakóhelye, külföldi turisták, kereskedelmi szálláshelyekre, idei első, román turisták, kormány további, pénteki kormányülésen, konferenciára bejelentkezett, múlt héten, kubai hatóságok, repülőtéren akadályozták, amerikai politikus, utazási időpontot, férj pénteken, feleség pedig, következő napon, férj bejelentkezett, e-mailt feleségének, nemzetközi szövetség, vártnál kisebb, előzetesen bejelentkezett, jövőt illetően,
© 2013 TVN.HU Kft.