Belépés
Frissítő céklaleves
... alaplében puhára főzzük, sózzuk-borsozzuk, az utolsó 5 percben hozzátesszük az apróra vágott kaprot.
2. Közben a többi zöldséget is felkockázzuk, a retket karikákra vágjuk. A céklalevet nem öntjük ki, mert szükségünk lesz rá!
3. Ha a karalábé puha, levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, és megvárjuk, míg kicsit hűl (ha szükséges, utánafűszerez...
2010-07-12 22:58:55
1 
Címkék: apróra vágott, többi zöldséget, retket karikákra, karalábé puha, kockára vágott, utánafűszerez, felkockázzuk, hozzátesszük, zöldségeket, céklaleves, szükségünk, hozzáadjuk, céklalevet, szükséges, levesszük, zöldséget, alaplében, borsozzuk, megvárjuk, karikákra, frissítő, karalábé, percben, kockára, tűzről, vágott, kicsit, vágjuk, öntjük, retket, utolsó, apróra, sózzuk, főzzük, puhára, kaprot, közben, többi,
© 2013 TVN.HU Kft.