Belépés
LMP: súlyosabban kell büntetni a környezetszennyező cégeket!
... alelnöke visszahívását.
Ungár Péter azt felelte, hogy képviselőtársa a honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke, illetve a NATO parlamenti közgyűlésének tagja és az is marad, "amíg fizikailag ez lehetséges".
Demeter Márta korábban egy, a Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tett iratbetekintésére hivatkozva azt mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Flóra nevű lánya egy...
2018-12-07 10:51:05
Tuzson: a fogyasztóvédelmi ellenőrzések a biztonságot garantálják
... rámutatott arra, az ünneplés békéje azt is jelenti, hogy fogyasztóvédelmi problémák miatt nem kell bosszankodni. Ezért a következő időszakban folytatódnak az ellenőrzések, hogy kiszűrjék a fizikailag, valamint a pénztárcára veszélyt jelentő termékeket.
Az államtitkár a karácsonyi fogyasztóvédelemi ellenőrzések eddigi tapasztalatairól elmondta, a legnagyobb hiányosság az árfel...
2018-12-04 14:41:57
Tarlós: Budapesten nincs igazi bázisa az antiszemitizmusnak
... vagyunk értük" - mondta.
Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija arról beszélt: "lassan 30 éve, hogy Magyarországon a zsidó közösség nemcsak fizikailag van biztonságban, hanem spirituálisan is megélheti az identitását". Ez a harminc év pedig "felelősséggel is felruház" - mondta.
Megjegyezte ugyanakkor, még mindig vannak olyan zsi...
2018-12-02 20:32:12
2018. November 22., csütörtöki Napiszöveg
... elhagyatott helyre, hogy csak maguk legyenek.).
Támogatta az apostolait, akik vele
tartottak az útjain. Jézus az ígéretéhez
hűen nekünk is segít, de ehhez nem
kell fizikailag közel lennünk hozzá.
Égi királyként továbbra is együttér-
zően bánik a követőivel. Irgalmasan
a segítségünkre siet a ,,megfelelő időben",
ha gondok em...
2018-11-27 19:27:37
Férfi kosárlabda vb-selejtező - Ivkovics Sztojan: a csapategység a mi erényünk
... válogatott, ráadásul Eszéken a vendégszurkolóknak járó 175 jegy is gyakorlatilag elfogyott már" - jelentette ki a szövetség első embere.
Vojvoda Dávid, a gárda legjobb dobója elmondta, fizikailag és lelkileg is készen állnak, majd óva intett attól, hogy bárki lebecsülje a legjobbjaik nélkül felálló horvátokat.
"Nem lesznek ott az NBA-játékosok, de sokan érkeznek top bajn...
2018-11-27 11:49:31
Horoszkóp
... felfogású, lusta, önző, féltékeny.
Az Ikrek csillagjegy

május 21 - június 21

Uralkodója : Merkúr, Elem : Levegő

Kép

Fizikailag és szellemileg rendkívül mozgékony. Élénk, intelligens, értelmes, kíváncsi, ügyes, talpraesett.

Sokoldalú, minden érdekli, de hiányzik belőle az elmélyülés, az alaposság...
2018-11-27 08:03:36
Férfi kézilabda BL - A Veszprém visszavágott a svéd bajnoknak
... pedig kettesével szerezték a gólokat a csapatok.
A veszprémiek a mostani szezonban szinte minden szoros mérkőzésen, mindkét félidőben nagyjából húsz perc után elfáradtak fejben és fizikailag egyaránt, most azonban kitartott a kezdeti lendületük. A vendégek vezetőedzője a 24. percben már másodszor kért időt, csapata Valter Chrintz eredményessége ellenére hétgólos hátrányban v...
2018-11-17 23:04:30
Keringésjavító ételek
... közülük.

A rossz vérkeringés okozhat fájdalmat, izomgörcsöt, zsibbadást, emésztési problémákat vagy hideg kéz-láb szindrómát.

De sokszor egészséges emberek, sportolók vagy fizikailag aktív emberek is szeretnék gyorsítani a vérkeringésüket annak érdekében, hogy, hogy fokozzák a teljesítményüket és elősegítsék az utána következő regenerálódást.

Bár a...
2018-11-15 15:13:52
Eltűnt,majd megkerült munkakönyv
... Örökösen zokogtam és szerettem volna meghalni!!! Már vacsorát sem készítettem, és amikor este megjött az ifjúság menekültek a szobájukba!
*
Ekkor megterveztem hogyan tudnék fizikailag is elkülönülni tőle. Megszüntettem az ebédlőt és leválasztva a nappalitól, beköltöztem oda. Majd, amikor elértem azt az időpontot, amikor végre elindíthattam a nyugdíjazásomat és sikerült ...
2018-11-12 04:24:27
Tisza István halálának századik évfordulójára rendeztek emlékülést Budapesten
... akkora tekintély, mint Ferenc József.
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, az emlékülés védnöke úgy fogalmazott, hogy Tisza István "talpig férfi" volt: szellemileg és fizikailag egyaránt alkalmas személy, aki egész élete során fejlesztette adottságait.
Nem értették meg, de nagyságát mindenki elismerte - jelentette ki.
Protestáns ősnemes volt, aki a magya...
2018-10-29 15:32:30
1 2 3 ..................241 242 .........361 362 .........481 482 483 
Címkék: Ivkovics Sztojan, Tisza István, Ungár Péter, Demeter Márta, Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison, Orbán Viktor, Köves Slomó, Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség, Vojvoda Dávid, Valter Chrintz, Ferenc József, Kásler Miklós, fogyasztóvédelmi ellenőrzések, biztonságot garantálják, svéd bajnoknak, ünneplés békéje, következő időszakban, pénztárcára veszélyt, karácsonyi fogyasztóvédelemi, legnagyobb hiányosság, zsidó közösség, segítségünkre siet, szövetség első, gárda legjobb, legjobbjaik nélkül, mostani szezonban, kezdeti lendületük, vendégek vezetőedzője, rossz vérkeringés, vérkeringésüket annak, utána következő, ifjúság menekültek, emberi erőforrások, emlékülés védnöke, fogyasztóvédelmi, teljesítményüket, tapasztalatairól, vérkeringésüket, nyugdíjazásomat, regenerálódást, miniszterelnök, keringésjavító, eredményessége, magyarországon, képviselőtársa, visszahívását, repülőbázison, spirituálisan, magyarországi, közgyűlésének, évfordulójára, segítségünkre, felelősséggel, elindíthattam, megszüntettem,
© 2013 TVN.HU Kft.