Belépés
Az S&P csődveszélyre figyelmeztet Ukrajnában
...
A nemzetközi hitelminősítő pénteken Londonban bejelentette, hogy Ukrajna hosszú futamidejű szuverén devizaadósságának besorolását az eddigi "CCC plusz"-ról egy fokozattal "CCC"-re rontotta, és az új osztályzatra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást hagyott érvényben.
A "CCC" osztályzati sáv már rendkívüli fizetési kockázatokra figyelmezteti a befekt...
2014-02-21 10:32:52
Mit hoz a konyhakert az Ön konyhájára?
... termelés csak öntözött területen ...
2014-02-19 10:53:27
Stabilra javította Olaszország adósbesorolásának kilátását a Moody's
... egyebek mellett az olasz gazdaság és az euróövezeti periféria egészének adósminőségi és finanszírozási kockázataival indokolva a lépést.
A Moody's annak idején az addigi "A3"-ról két fokozattal - a köztes "Baa1" kihagyásával - a jelenlegi "Baa2"-re rontotta az olasz szuverén besorolást, és az új osztályzaton is negatív kilátást hagyott érvényben.
Ezt a besorolási kilátás...
2014-02-15 07:04:34
Az MNB milliárdos tudomány- és oktatásfejlesztési programot indít
... jegybank MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye szerint az első öt évben évi kétmilliárd forintot fordít a Pallasz Athéné Közgondolkodási Programra, amelynek különböző elemei a tudományos fokozattal rendelkező kutatók, PhD hallgatók, egyetemisták és szakkollégiumok mellett a nem pénzügyre szakosodott érdeklődők számára is elérhetők lesznek.
Az MNB egyidejűleg több területen ...
2014-02-14 12:43:18
Mélyen a spekulatív sávba minősítette vissza Ukrajnát a Fitch
... nemzetközi hitelminősítő péntek este Londonban bejelentette, hogy Ukrajna hosszú futamidejű szuverén devizaadós-kötelezettségeinek kockázati besorolását az eddigi "B mínusz"-ról egy fokozattal "CCC"-re, a rövid lejáratú devizaadósság osztályzatát "B"-ről "C"-re rontotta.
A Fitch az Ukrajnában honos kereskedelmi adósok lehetséges legmagasabb besorolásának országplafonját is "B...
2014-02-07 19:30:35
Kritikus hiba miatt érdemes frissíteni a Flash lejátszót!!
... érinti, Linux esetében pedig a 11.1.202.335-ös és korábbi változatokat kell frissíteni a biztonsági rés befoltozásához.

Az Adobe Windowson és MacOS-en a legmagasabb prioritási fokozattal látta el a frissítést. A hiba kiaknázásával a támadók akár teljes ellenőrzést is szerezhetnek a sérülékeny Flash Playert futtató gépek felett, ami nem csak azért aggasztó, mert az ehhez...
2014-02-06 14:27:24
Hitelminősítők: még nem érinti az amerikai besorolást az adósságlimit-határidő közeledése
... hitelminősítőnél lenne a legjobb besorolásnál alacsonyabb államadós-osztályzata. A Standard & Poor's ugyanis már 2011-benmegvonta az Egyesült Államoktól az "AAA" szuverén osztályzatot, egy fokozattal "AA plusz"-ra süllyesztve a besorolást.
Az S&P annak idején azzal a véleményével indokolta e döntését, hogy az akkori adósságlimit-emelési vita lezárásaként létrejött államháztar...
2014-02-05 18:34:37
Leminősítette Ukrajnát a Moody's
... világ legnagyobb hitelminősítő csoportja péntek éjjel, az európai és amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy Ukrajna államkötvény-osztályzatát az eddigi "Caa1"-ről egy fokozattal "Caa2"-re rontotta, és az új osztályzatra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást hagyott érvényben.
Ukrajna "Caa2" besorolása - amely más hitelminősítők módszerta...
2014-02-01 07:03:53
A spekulatív sáv mélyére minősítette vissza Ukrajnát az S&P
...
A nemzetközi hitelminősítő kedd este Londonban bejelentette, hogy Ukrajna hosszú és rövid futamidejű szuverén devizaadósságának besorolását az eddigi "B mínusz/B"-ről egy fokozattal "CCC plusz/C"-re rontotta, és az új osztályzatra is további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást hagyott érvényben.
A "CCC" osztályzati sáv már rendkívüli fizetési kockázatokra fig...
2014-01-28 20:17:26
Fitch: kezelhető a közép-európai négyek finanszírozási igénye
... hitelminősítő közül jelenleg a Standard & Poor's tartja nyilván a leggyengébb, "BB" államadós-besorolással. A Moody's Investors Service hosszú távú magyar szuverén osztályzata ennél egy fokozattal jobb, "Ba1", amely e cég besorolási módszertana alapján azonos a Fitch Ratings "BB plusz" hosszú futamú magyar szuverén devizaadós-minősítésével.
Magyarország államadós-osztályzatai...
2014-01-27 18:15:20
1 2 3 .............41 42 43 ......62 63 ......82 83 84 
Címkék: Leminősítette Ukrajnát, Pallasz Athéné Közgondolkodási Programra, Adobe Windowson, Flash Playert, Egyesült Államoktól, Investors Service, Fitch Ratings, spekulatív sávba, amerikai besorolást, közép-európai négyek, nemzetközi hitelminősítő, olasz gazdaság, euróövezeti periféria, olasz szuverén, besorolási kilátás, tudományos fokozattal, rövid lejáratú, legmagasabb prioritási, hiba kiaknázásával, támadók akár, sérülékeny Flash, legjobb besorolásnál, véleményével indokolta, fokozattal jobb, hitelminősítőnél, szakkollégiumok, országplafonját, közgondolkodási, hitelminősítők, befoltozásához, finanszírozási, csődveszélyre, besorolásának, hitelminősítő, kockázataival, leminősítette, figyelmezteti, minősítésével, devizaadósság, kiaknázásával, osztályzaton, osztályzatra, változatokat, bejelentette, kihagyásával, figyelmeztet, adósságlimit, osztályzatot, adósminőségi, lehetőségére, besorolással, kockázatokra, lezárásaként, egyetemisták, magyarország, osztályzatai, szerezhetnek, osztályzatát, véleményével, államkötvény,
© 2013 TVN.HU Kft.