Belépés
Tizennégy egészestés animációt láthat a közönség az idei Anilogue fesztiválon
... avantgárd alkotó Voltaire Candide című művéből tervezett animációs...
2018-11-20 13:05:18
Meghaladta a másfél milliárd forintot a CIG Pannónia adózott eredménye az első háromnegyed évben
... háromnegyed éves életbiztosítási új szerzés csaknem elérte a 2,2 milliárd forintot, ami 6 százalékkal több, mint 2017 hasonló időszakában. A nem-életbiztosítási szegmensben a csoport tovább folytatta a portfoliótisztítást és a lakossági casco állomány kifuttatását, ezzel magyarázható nettó 263 millió forint állománycsökkenés.
A CIG Pannónia saját tőkéje a 2017. év végi 9,015 ...
2018-11-20 12:02:22
Első lépésben a nagyberuházásokat támogatja és 25 milliárd forintból gazdálkodik a székelyföldi gazdaságfejlesz
... Romániában lényegében a többségi nemzet egyetértésével bonyolítják le a gazdaságfejlesztési programot. Az ehhez szükséges politikai tárgyalásokat a magyarság helyi érdekvédelmi szervezete folytatta le. Azt is megjegyezte, hogy nem lenne értelme olyan formában gazdasági programokat hirdetni, hogy utána a főhatalmat gyakorló állam lecsap a megtámogatott vállalkozásokra. Hozzátette: ...
2018-11-20 12:01:57
Bővítette mezőtúri gázüzemét az O&GD Central Kft.
... foglalkoztat. A jövőben mélyíteni tervezett újabb fúrások és esetlegesen megtalált újabb gázmezők termelésbe állítása folyamatos a közép- és kelet-magyarországi régiókban.
A cég kutatásokat folytat a Körös, Nádudvar, Újléta, Berettyóújfalu, Mogyoród, Nagykáta és Ócsa kutatási területeken.
Breitner Dániel elmondta: a Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2016 végén Szolnokon a Pr...
2018-11-20 11:49:23
Horváth Gabriella lett a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára
...
Az MKSZ honlapjának hétfői beszámolója szerint az eddigi főtitkár, Novák András operatív igazgatóként folytatja, feladata a szövetség szervezetének vezetése lesz, egyben az MKSZ igazgatótanácsának elnöki posztját is betölti....
2018-11-19 19:18:56
Megfosztották párttisztségeitől Gabriela Firea bukaresti szociáldemokrata főpolgármestert
... beavatása nélkül, legfeljebb néhány bizalmasával konzultálva, egymaga hozza meg a legfontosabb döntéseket, elakasztja a főváros számára fontosprojekteket, ellene pedig lejárató kampányt folytat. Úgy vélekedett: mind a párt és a kormány megítélése, mind az ország jövője szempontjából hasznos lenne, ha Dragnea visszalépne.
Firea bukaresti főpolgármesterként a párt legnagyobb vá...
2018-11-19 17:58:39
EP-választás - Manfred Weber: a "nacionalizmus szelleme" a fő ellenfél az EP-választás kampányában
... EPP-nek "világos programja" is lesz, amely egyértelműen tartalmazza majd a többi között azt, hogy a jobbközép erőket összefogó pártcsalád szerint véget kell vetni az illegális migrációnak, de folytatni kell a valóban segítségre szoruló, elesett menekültek támogatására szolgálóáttelepítési programokat - tette hozzá.
Kifejtette: elképzelése szerint a kampánynak arról is szólni...
2018-11-19 17:48:55
Brexit - Szijjártó: a jelenlegi állás szerint reális esély van a magyar célkitűzések teljesülésére
... határátlépése törvényes volt".
Mint mondta, uniós kollégái közül senki nem vetette fel hétfőn az ügyet, a macedón külügyminiszterrel azonban december elején kétoldalú megbeszélést folytatnak a brüsszeli NATO-találkozó margóján.
"Magyarország számára Macedónia támogatása nem párt- vagy kormányszimpátia kérdése" - fogalmazott.
Emellett megismételte a kormány álláspont...
2018-11-19 17:18:56
Krónika 5. rész (kérdések)
... jár el.


LMP: mit várhatunk a kormánytól, ha eddig csökkentette, pusztította Budapest zöldfelületeit?

Csárdi Antal (LMP) azt kérdezte: a kormány a jövőben is folytatja-e az elmúlt kilenc évben jellemző Budapest-politikát, amelynek során a főváros zöldfelületeit csökkentő, pusztító beruházások indultak el.Ide sorolra a Liget-projektet, a Ludovika campus ...
2018-11-19 15:39:35
Krónika 2. rész (napirend előtt: Gruevszki-ügy, migráció, népesedés)
... miniszterelnök Magyarországra?
Nikola Gruevszki nem menekült - jelentette ki -, Macedónia ugyanis a hivatalos magyar álláspont szerint biztonságos ország. Nem is politikai üldözött - folytatta -, hanem a választásokon megbukott volt politikus, akit korrupció, bűncselekmény miatt ítélte el, és jogos büntetésének letöltése elől menekült el.
Szégyenletesnek nevezte, hogy ...
2018-11-19 13:28:32
1 2 3 ..............2924 2925 .......4386 4387 ........5847 5848 5849 
Címkék: O&GD Central Kft, Horváth Gabriella, Magyar Kézilabda Szövetség, Gabriela Firea, Manfred Weber, Voltaire Candide, Breitner Dániel, Novák András, Csárdi Antal, Nikola Gruevszki, idei Anilogue, másfél milliárd, első háromnegyed, nagyberuházásokat támogatja, székelyföldi gazdaságfejlesz, jelenlegi állás, magyar célkitűzések, csoport tovább, lakossági casco, többségi nemzet, ehhez szükséges, magyarság helyi, főhatalmat gyakorló, megtámogatott vállalkozásokra, jövőben mélyíteni, eddigi főtitkár, szövetség szervezetének, legfontosabb döntéseket, főváros számára, kormány megítélése, ország jövője, párt legnagyobb, többi között, jobbközép erőket, illegális migrációnak, valóban segítségre, kampánynak arról, brüsszeli NATO-találkozó, kormány álláspont, elmúlt kilenc, főváros zöldfelületeit, hivatalos magyar, választásokon megbukott, kormányszimpátia, szociáldemokrata, gazdaságfejlesz, vállalkozásokra, főpolgármestert, szégyenletesnek, életbiztosítási, zöldfelületeit, magyarországra, miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.