Belépés
Devizahitelek - Kidolgozta javaslatát a bankszövetség
...
Kovács Levente ismertetése szerint odafigyelnek a peres ügyekre is, valamint két olyan új pontot is rögzítettek a javaslatban, amelyek a civil szervezetekkel folytatott egyeztetések eredménye. Az egyik újdonság, hogy a bankok hozzájárulásával előrébb hozzák a kilakoltatási moratóriumot. Eszerint november 1-jétől nem kezdeményeznek kilakoltatást. A másik újítás, hogy a kilakol...
2013-10-26 14:13:45
Melyik a szélsőségesebb politikai erő, a Jobbik, vagy a baloldal?
..."Hitler nemzeti szocialista pártja baloldali volt"
-Mesélnél erről hogy ez a baloldaliság miben is nyílvánult meg?
-
A bolsevik ellenesség nem igazán baloldali. A tőkésekkel folytatott tárrgyalások és az azoktól jövő pénzekkel kampányolás és hatalom építés sem baloldali gondolkodásra utal. Az első politikai foglyok, a táborokban a német kommunistapártok tagjai szimpa...
2013-10-26 12:01:39
Bán Mór Hunyadiról szóló regénysorozata
... rombolás. A démonikus terjeszkedés.

A démonikus hatalom világában nincs szabad akarat, és nem létezik a szerelem; minden a világuralom szempontjainak rendelődik alá. Az ellene folytatott harc elkerülhetetlen; az emberi közösség küzdelme az embertelenséggel szemben.

Ez a magyar irodalomban nem újdonság, a Szigeti veszedelem ugyanezt a küzdelmet állítja elénk. ...
2013-10-26 00:41:17
Martonyi: Magyarország helye az Európai Unióban van
... törvényeket illetően", de - mint emlékezetett rá - azokat a magyar törvényhozás az Európai Bizottság vagy az Alkotmánybíróság ajánlásainak megfelelően módosította, illetve párbeszédet folytatott a Velencei Bizottsággal is.
Martonyi elmondta, hogy a kormány "kíméletlen harcot" folytat a Jobbik ellen. "Több, mint ellenfélnek" - válaszolta a külügyminiszter arra a kérdésére, hog...
2013-10-25 20:46:55
MNB-program - Több mint 700 milliárd forint értékben kötöttek hitelszerződést kkv-kal
... bankváltás lehetőségével. Elsősorban a kis- és közepes bankok, valamint a takarékszövetkezetek ügyfelei váltottak hitelintézetet.
A maximált kamatmarzs ellenére az ügyfelekért folytatott versenynek és a garanciaszervezetek közreműködésének köszönhetően nem csak a legjobb minősítésű vállalkozások tudtak részt venni a programban.
Az I. pillérben várakozáson felüli, 61 sz...
2013-10-25 19:27:11
Napi Horoszkóp - Nők Lapja Cafe-tól - 2013. 10. 25.
... igazat.Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szánj időt arra, hogy a gyerekeiddel legyél. A péntek délután alkalmas az extra játékhoz, az extra nevetéshez és a kicsikkel folytatott őszinte beszélgetésekhez. Nyugodtan bohóckodj, nem kell attól tartanod, hogy ezzel csorbul a tekintélyed.Halak (II. 20. - III. 20.)

Varázslato...
2013-10-25 18:59:04
A szakágvezető szerint sikeres évet zártak a hazai gyorsaságimotorosok
... szakember pénteken azt mondta az MTI-nek, hogy bár a sportág nem került az állam által támogatottak közé, s a saját lábán kellett megállnia, ennek ellenére a szlovák szövetséggel második éve folytatott együttműködésnek köszönhetően nemcsak a magyar, hanem az IMRC bajnokságot is megrendezte. Utóbbiban a magyarok mellett cseh, szlovák, román és lengyel motorosok indultak.
"Ebbe...
2013-10-25 18:26:01
Orbán figyelmeztette a magyarokat: lehallgatnak benünket az
... az országok önkéntes alapon csatlakozhatnak, és magukra nézve vállalhatják az igazodást ilyen szabályokhoz.

Kérdésre válaszolva Orbán Viktor közölte, hogy a Mol ügyéről nem folytatott tárgyalást horvát hivatali partnerével, hiszen a kérdést nem politikai szinten kell kezelni, hanem gazdasági és jogi tárgyalások révén lehet rendezni.

Hunhír.info - mti
...
2013-10-25 18:17:27
EU-csúcs - Orbán: Ukrajnával alá fogják írni a társulási megállapodást
... bizonytalanságban kelljen élnünk. Az eset gyengíti a transzatlanti együttműködést." - jelentette ki az üggyel kapcsolatban.
Kérdésre válaszolva Or...
2013-10-25 15:45:26
Titkos adatgyűjtés - Romano Prodi szerint őt már tíz évvel ezelőtt is lehallgatták
... olasz politikus hozzátette, biztosan tudja, hogy tíz évvel ezelőtt, amikor 1999 és 2004 között az Európai Bizottság elnöke volt, lehallgattákaz Eni olasz kőolajvállalat akkori elnökével folytatott telefonbeszélgetéseit. Ezeket nem sokkal később a nemzetközi sajtóban látta vissza amerikai forrásból idézve.


"A hangom bekerült az Echelon programba, és attól kezdve, m...
2013-10-25 15:25:15
1 2 3 ..........1066 1067 1068 1093 1094 ......1640 1641 .....2186 2187 2188 
Címkék: Európai Unióban, Napi Horoszkóp, Lapja Cafe-tól, Romano Prodi, Kovács Levente, Európai Bizottság, Velencei Bizottsággal, Orbán Viktor, szélsőségesebb politikai, szakágvezető szerint, társulási megállapodást, peres ügyekre, civil szervezetekkel, egyik újdonság, bankok hozzájárulásával, kilakoltatási moratóriumot, másik újítás, baloldaliság miben, bolsevik ellenesség, tőkésekkel folytatott, azoktól jövő, első politikai, német kommunistapártok, démonikus terjeszkedés, démonikus hatalom, világuralom szempontjainak, ellene folytatott, emberi közösség, embertelenséggel szemben, magyar irodalomban, küzdelmet állítja, magyar törvényhozás, külügyminiszter arra, maximált kamatmarzs, ügyfelekért folytatott, legjobb minősítésű, gyerekeiddel legyél, péntek délután, extra játékhoz, extra nevetéshez, kicsikkel folytatott, állam által, saját lábán, szlovák szövetséggel, magyarok mellett, országok önkéntes, igazodást ilyen, eset gyengíti, transzatlanti együttműködést, üggyel kapcsolatban, nemzetközi sajtóban,
© 2013 TVN.HU Kft.