Belépés
Krémek sütikhez, édes mártások
... kezd,
beleszeletelünk 10 dkg vajat és habosra keverjük. Jól lehûtjük,
még egyszer átkeverjük, végül belevegyítünk 2 dl tejszínből vert
kemény habot.

Csokoládés gesztenyekrém
........................

Három tojássárgáját 15 dkg cukorral és 1/2 csomag vaníliás cukorral
habosra keverünk, majd 1/2 dl tejjel hígítva - gyenge t...
2010-10-25 19:32:15
ToRTaKRéMeK
... habosra keverjük.
Mandulakrém
Az alapvajkrémbe 12 dkg lehéjazott, darált, vagy mozsárban megtört fehér mandulát keverünk, vaníliával ízesítjük, habosra, simára keverjük.
Gesztenyekrém
Az alapvajkrémbe 20 dkg kész gesztenyepürét keverünk, rummal, vaníliával megízesítjük, habosra, simára kikeverjük.
Karamellkrém
25 dkg cukrot kis lábasban sárgára pir...
2010-10-16 19:52:03
gOFRI (OSTYA) tÖLTELÉKEK
... mokkáskanál rumaroma, ha gyerekek is esznek belőle), fél citrom leve, 1 evőkanál porcukor.
Az összes hozzávalót jól kikeverem, és nem nagyon vastagon megkenem vele az ostyát.
Gesztenyekrém
Hozzávalók: 20 dkg gesztenyemassza, 1 dl meggybefőttlé (vagy 2 evőkanálnyi nem nagyon édes meggyszörp + víz, 1 dl-re kiegészítve).
A gesztenyemasszát a befőttlével jól kikeve...
2010-10-13 05:35:29
Birs alagút
... őzgerincformát hűtőszekrénybe állítjuk és a süteményt fél napon át így dermesztjük. Ezután vágódeszkára borítjuk, és a fóliát lehúzzuk róla.
A ,,birsalagutat" a maradék gesztenyekrémmel megkenjük, rövid ideig hűtőszekrényben dermesztjük, azután olvasztott csokoládéval egyenletesen bevonjuk. Végül a durvára vágott pirított dióval megszórjuk. Ha a bevonata megszilárd...
2010-10-01 16:19:02
Gesztenyekrém
Gesztenyekrém
Az alapvajkrémbe 20 dkg kész gesztenyepürét keverünk, rummal, vaníliával megízesítjük, habosra, simára kikeverjük....
2010-09-24 05:58:35
]Csokoládés gesztenyekrém.
Csokoládés gesztenyekrém.
Három tojássárgáját 15 dkg cukorral és 2 csomag vaníliás cukorral habosra keverünk, majd 2 dl tejjel hígítva - gyenge tűzön - sűrű krémmé főzzük. A krémet a tűzről levéve tovább keverjük, majd amikor hűlni kezd, beleteszünk 3 szelet meglágyított csokoládét, 10 dkg puha vajat, jól kikeverjük, végül elvegyítjük 1 kg áttört vagy lereszelt gesztenyema...
2010-09-24 05:55:51
Piskótatorta, gesztenye- és cs
... 8 dkg finomliszt, 1 dkg kakaópor, 3 tojás, 1 tojássárgája, 10 dkg kristálycukor, fél csomag vaníliás cukor.
Csokikrém: fél liter tejszín, 8 dkg tej tortabevonó csokoládé.
Gesztenyekrém: 3 csomag zselatin, 2,5 dl tejszín, 12 dkg gesztenyepüré, 4 dkg porcukor, 1 evőkanál rum.
Díszítés: 8 dkg lekvár, 2,5 dl tejszín, 20 dkg gesztenyepüré, 12 kompót meggyszem.
Előké...
2010-09-24 05:02:03
Konyakos gesztenyekocka
... cukor
Az öntethez: 5 dkg kakaó, 7 dkg cukor, 1 dl tejszín
A gesztenyemasszát összekeverjük a cukorral, a habbá vert tejszínnel és a konyakkal. A piskóta lapot kettévágjuk, a gesztenyekrém felével megkenjük és megszórjuk a meggyel. Ráhelyezzük a másik tésztalapot és megkenjük a maradék gesztenyekrémmel. Az öntethez összefőzzük a tejszínt a kakaóval, és a cukorral. Ha kihű...
2010-09-23 06:06:15
Torta
... narancshéjat is lehet bele reszelni. A krém 1/3-ad részét kivesszük és 10 dkg előzőleg kikevert margarinnal, egy kis rum hozzáadásával 25 dkg gesztenye masszával összekeverjük. Ez lesz a gesztenyekrém. A fennmaradt vanília krémbe még melegen egy kis rum hozzáadásával ízlés szerint 1-2 evőkanál kakaót keverünk. A kihűlt masszát 20 dkg habosra kevert margarinnal összeelegyítjük. ...
2010-09-09 21:04:11
5. Gesztenyekrém (16 szeletes
Az alapvajkrémbe 20 dkg gesztenyepürét keverünk, ízlés szerinti mennyiségben rummal, vaníliával ízesítjük, habosra, simára keverjük.
Elkészítési idő: 50 perc
Energiatartalom: 715 kJ/ 170 kcal...
2010-08-29 17:05:00
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: összes hozzávalót, fóliát lehúzzuk, maradék gesztenyekrémmel, durvára vágott, bevonata megszilárd, tűzről levéve, gesztenyemasszát összekeverjük, habbá vert, piskóta lapot, gesztenyekrém felével, másik tésztalapot, öntethez összefőzzük, fennmaradt vanília, kihűlt masszát, gesztenyekrémmel, gesztenyemasszát, beleszeletelünk, hűtőszekrényben, gesztenyemassza, összeelegyítjük, energiatartalom, gesztenyekocka, őzgerincformát, hűtőszekrénybe, gesztenyepürét, tojássárgáját, gesztenyekrém, alapvajkrémbe, meggybefőttlé, kristálycukor, összekeverjük, hozzáadásával, gesztenyepüré, belevegyítünk, tojássárgája, csokoládéval, narancshéjat, piskótatorta, karamellkrém, megízesítjük, egyenletesen, vágódeszkára, birsalagutat, meglágyított, mennyiségben, tortabevonó, elkészítési, dermesztjük, kettévágjuk, ráhelyezzük, kiegészítve, tésztalapot, margarinnal, befőttlével, mokkáskanál, evőkanálnyi, gesztenyema, tortakrémek, összefőzzük, elvegyítjük, mandulakrém, beleteszünk, kikeverjük, hozzávalók, megszórjuk, tejszínnel, meggyszörp, töltelékek,
© 2013 TVN.HU Kft.