Belépés
Strasbourgi lövöldözés - Szijjártó: a jelenlegi információk szerint nincs magyar érintett
... intézkedések miatt, ők rendőri utasításra órákat töltöttek egy lépcsőházban. Az éjszaka folyamán strasbourgi képviselet végig kapcsolatban volt a csoportot vezető egyetemi tanárral, aki hajnalban azt mondta, hogy mind a kilencen épségben visszaértek a szállásukra.
Bármilyen magyar érintettség esetén a francia hatóságok azonnal értesítik a párizsi nagykövetséget - közölte Szij...
2018-12-12 10:31:15
Illegális bevándorlás - Rendőrökre támadtak Németországban egy menedékkérőket befogadó állomáson
...
A közlemény szerint hajnalban többen rátámadtak a biztonsági szolgálat munkatársaira, majd elbarikádozták magukat az állomás egyik épületében, egy lakásban. Az összetűzés miatt csaknem 100 rendőrt vezényeltek a helyszínre, köztük egy különleges bevetési egységet.
A rendőröket a többi között utcakövekkel dobálták meg. Az incidens közben tűz keletkezett az épületben, amely...
2018-12-11 17:15:33
Meteorológiai szolgálat: hidegörvény közeledik
... szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és plus 1 fok, a legmagasabb hőmérséklet 1-7 fok között várható.
Szerdán szakadozik a felhőzet, szórványosan valószínű zápor, hózápor. Hajnalban délnyugaton ónos eső is előfordulhat. A szél néhol megerősödik. Napközben plusz 1-6 fokig melegszik a levegő.
Csütörtökön már távolodik a hidegörvény. A hétvégéig számottevő csapadék s...
2018-12-10 18:31:56
BÉT - Mínuszok várhatók a tőzsdén
... hétfői európai nyitásra is rányomhatja a bélyegét.


Ballai Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője az MTI-nek, elmondta, folytatódhat a múlt heti negatív hangulat a tőzsdéken. Hajnalban Ázsiában erős mínuszok jellemezték a kereskedést és a határidős jegyzések azt mutatják, hogy Nyugat-Európában is hasonló események várhatók. Mindez a magyar tőzsdére is át fog ragadni....
2018-12-10 08:50:56
Francia zavargások - A párizsi tüntetők tíz százaléka került őrizetbe
... esetet kell kivizsgálnia, közülük száz kiskorúakat érint. A fővárosban őrizetbe vettek nyolcvan százaléka nem párizsi, hanem vidékről érkezett.
Párizsban az előállítások már szombat hajnalban, a tüntetések előtt megkezdődtek, de a miniszter tagadta, hogy azok a tiltakozó akciók megakadályozására szolgáltak volna. A tárcavezető elmondta, hogy vagy valamilyen szabálysértés eset...
2018-12-10 07:04:01
A jövő héten is borús, csapadékos idő várható
... eső. Helyenként megerősödik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul.
Szerdán elszórtan valószínű zápor, hózápor, hajnalban délnyugaton ónos eső is előfordulhat. Néhol megerősödhet a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 2, a maximumhőmérséklet 1 és 7 fok között alakul.
Csütörtökön nem valószínű csap...
2018-12-09 16:32:25
Elrendelték a soroksári gyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását
... a legszigorúbb kényszerintézkedés alkalmazható.
A gyilkosság áldozata egy 36 éves helyi nő volt, akit 2013. szeptember 25-én este kocogás közben támadtak meg. Holttestére másnap hajnalban a szokásos futóútvonalához közeli bozótosban találtak rá. Támadója lemeztelenítette, speciális matrózcsomókat használva megkötözte, brutálisan megverte, megbecstelenítette, majd megfojtotta....
2018-12-07 16:51:56
Szent Ambrus püspök és egyháztanító 12.07
... forrásvizet hozzá? Nincs más lehetőségem, csak a könnyeim. S ha a te lábadat már megáztattam a könnyeimmel, talán magam is megtisztulok."
Szent Ambrus
Ambrus nagyszombaton hajnalban halt meg. Püspöki templomában ravatalozták föl, és éjszaka a katekumeneket holtteste jelenlétében keresztelték meg. A legenda szerint többen ragyogó csillagot láttak a ravatal fölött. M...
2018-12-07 11:00:22
Balázs Éva: A Jégtündér ajándéka
... után először...
2018-12-06 21:49:38
Elkezdődött az M5-ös csengelei pihenőjében elkövetett gyilkosság pere Szegeden
... lőfegyverét, és tavaly december 4-én Hegyeshalomra hajtott.
A sértett is megérkezett a határra - egy osztrák állampolgárságú munkatársával együtt -, majd továbbindult Röszke felé. Hajnalban megállt az M5-ös autópálya csengelei pihenőjénél, leparkolt és utastársával együtt elaludt.
A vádlott is megállt a pihenőben, meggyőződött róla, hogy ismerőse elaludt, magához vette...
2018-12-06 11:11:17
1 2 3 ..................899 900 ..........1349 1350 .........1798 1799 1800 
Címkék: Szent Ambrus, Balázs Éva, Ballai Zoltán, Raiffeisen Bank, Hajnalban Ázsiában, jelenlegi információk, menedékkérőket befogadó, párizsi tüntetők, jövő héten, soroksári gyilkosság, éjszaka folyamán, csoportot vezető, kilencen épségben, francia hatóságok, párizsi nagykövetséget, közlemény szerint, biztonsági szolgálat, állomás egyik, összetűzés miatt, különleges bevetési, többi között, incidens közben, legalacsonyabb hőmérséklet, legmagasabb hőmérséklet, szél néhol, hétvégéig számottevő, múlt heti, határidős jegyzések, magyar tőzsdére, fővárosban őrizetbe, tüntetések előtt, miniszter tagadta, tiltakozó akciók, tárcavezető elmondta, gyilkosság áldozata, szokásos futóútvonalához, katekumeneket holtteste, legenda szerint, ravatal fölött, osztrák állampolgárságú, gyanúsítottjának, lemeztelenítette, állampolgárságú, letartóztatását, futóútvonalához, matrózcsomókat, legalacsonyabb, nagykövetséget, németországban, elbarikádozták, menedékkérőket, szabálysértés, katekumeneket, munkatársaira, nagyszombaton,
© 2013 TVN.HU Kft.