|
|
|
... sütjük, kb negyed óráig. Dobozban sokáig eláll.
KRÉM: A lisztet és a tejet sűrűre főzzük, ha langyos , hozzákeverjük a többi hozzávalót. Két tésztát összeragasztunk, reszelt sajtba hengergetjük.
#1850
2009. március 21. 22:06
Válaszolj!
Villám Zsuzsanna
Töltött báránysült
800 g r bárán... |
2013-12-23 09:29:35 |
|
|
|
|
|
|
... sütjük, kb negyed óráig. Dobozban sokáig eláll.
KRÉM: A lisztet és a tejet sűrűre főzzük, ha langyos , hozzákeverjük a többi hozzávalót. Két tésztát összeragasztunk, reszelt sajtba hengergetjük.
#277
2009. március 21. 22:11
Válaszolj!
Üzenet törlése
Felhasználó kitiltása
Becker Piroska... |
|
2011-03-20 08:31:04 |
|
|
|
|
|
|
... vízben. Ha kihűlt, krumplinyomón átnyomjuk, megsózzuk és hozzákeverünk annyi lisztet, hogy keményebb tésztát kapjunk. A tésztát kisodorjuk majd csíkokra vágjuk. A csíkokat henger alakúra hengergetjük, és 3-4 cm-es darabokra elvágjuk, majd liszttel megszórjuk, hogy ne ragadjanak össze. Felteszünk egy fazékban vizet főni, kis olajat teszünk bele, hogy a nudlik ne ragadjanak össze, m... |
2010-12-03 21:03:05 |
|
|
|
|
|
|
... vágjuk. Minden négyzetre egy szem, kimagozott szilvát teszünk, és minden szilvát picit megcukrozunk, és megszórjuk fahéjjal. A tésztát összefogjuk a szilván, gyors mozdulattal gombóccá hengergetjük. Lobogva forró, picit sós vízben főzzük ki úgy, hogy azonnal megkeverjük, amikor beletettük, mert szeret leragadni az aljára. Ha felemelkedtek a vízszínére, még adunk nekik két-három pe... |
|
2009-09-11 15:45:03 |
|
|
|
|