Belépés
A gyümölcssaláta egészséges
... előnyökkel is rendelkezik. Amennyiben narancsot is adunk a gyümölcssalátánkhoz, úgy fokozhatjuk más tápanyagok, például a vas felszívódását. A narancs segít fenntartani az egészséges immunrendszert, javítja a szív egészségét, szabályozza a vérnyomást, megakadályozza a bőr károsodását és enyhíti a székrekedést.

Bogyós gyümölcsök közül tehetünk szedret is a salátánkba, am...
2023-03-23 21:48:56
Kamilla tea
... hatásairól még folynak a vizsgálatok, a legújabb kutatások azt mutatják, hogy a kamilla antibakteriális tulajdonságokkal is ren...
2023-03-23 05:33:01
A mézes citromos meleg víz hatása az egészségre
... pozitív hatásai vannak a mézes citromos meleg víznek.

Nagyszerűen méregteleníti a szervezetet. A méz és a citrom nagyon hasznos a szervezetünk számára, hiszen erősítik az immunrendszert, ami így hatékonyabban tud megküzdeni a kórokozókkal szemben.

Ez az ital a bőr megtisztításában is aktívan részt vesz. A bőrünk sok mindennek van kitéve a nap folyamán, példáu...
2023-03-22 21:53:25
A méhpempőről
... köszönhetően.

Ezenkívül vizsgálatot végeztek tejre allergiás rágcsálókkal, és megfigyelték, hogy a méhpempő alkalmazása csökkentette az anafilaxiás sokk kockázatát.

Erősíti az immunrendszert
A méhpempő fogyasztása számos előnnyel jár immunrendszerünk számára, erősíti azt, amikor baktériumokkal küzd.
Ezen kívül a méhpempőben zsírsavakat is találunk, ...
2023-03-17 21:58:14
D-vitaminban gazdag táplálékok
... vinni.

Ha télen szeretnénk a szervezetünk D-vitamin-szükségletét kielégíteni, akkor nincs is más dolgunk, mint tojást fogyasztani, hiszen ez a táplálék is bővelkedik ebben az immunrendszert is erősítő vitaminban. A tojás nemcsak D-vitaminban bővelkedik, hanem fehérjében, B12-vitaminban, foszforban, szelénben, riboflavinban és kolinban is.

Miért van szükségün...
2023-03-14 22:33:35
A májunk jelez, ha baj van
... egészségére. Többek között megzavarja a máj méregtelenítő funkcióit, illetve negatív hatással van a tápanyagok anyagcseréjére. Mindemellett megnehezíti a szervezet oxigénfelvételét és az immunrendszert is gyengíti.

A zsírmájbetegség kialakulásában sok minden szerepet játszik. Az egyik a nagy mennyiségű kalóriafelvétel, de a magas cukortartalmú és a feldolgozott élelmisz...
2023-02-25 20:13:47
Immunerősítés
... lehet szüksége, de egyénenként változhat hogy mely értékhez esik közelebb az alvásigényünk.

A nem megfelelő, vagy rossz minőségű alvás kimeríti a szervezetet, gyengíti az immunrendszert és hajlamosíthat fertőzésekre, megbetegedésekre.


Rendszeres mozgás
A rendszeres, könnyű mozgás (kb. heti 150 perc) gyorsítja a sejtek regenerálódását, csökkenti a ...
2023-02-18 19:46:21
Kurkuma, az erős antioxidáns
... koleszterin szintet.

A WHO (World Health Organization) kifejezetten javasolja a kurkuma használatát.

A kurkuma gyökérből izolált lipopoliszacharidok erősítik az immunrendszert.

A kurkuma in vitro kísérletekben képes volt elpusztítani a Gram-pozitív szalmonella baktériumokat, emellett gombaölő tulajdonsággal is rendelkezik.

A kurkuma legé...
2023-02-15 10:17:11
Tele van C-vitaminnal – káposzta
... antociánok azonban segítenek a gyulladás szabályozásában.

A C-vitamin nagyon sok feladatot lát el az emberi szervezetben. Segít például a kollagén előállításában és az immunrendszert is erősíti. Ezen kívül a növényi táplálékokból segíti a vas felszívódását is.

A fitoszterolokkal és az oldhatatlan rostokkal teli káposzta segíthet az emésztőrendszer egészségéne...
2023-02-15 10:13:10
Így gyógyítottak sikerrel komoly betegségeket régen
... fokhagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint segítik eltávolítani a veszélyes mérgező és salak anyagokat a sejtekből, egyben ellenállóvá teszi, és erősíti az immunrendszert.

SÁRGARÉPA:
Ma már tudjuk, a sárgarépa fogyasztása gyógyító hatással van a szem és bőrproblémákra, feljavítja a szem vérkeringését és működését. Továbbá csökkenti a kol...
2023-02-06 13:00:37
1 2 3 .....................255 256 ..........383 384 ...........510 511 512 
Címkék: World Health Organization, gyümölcssaláta egészséges, mézes citromos, májunk jelez, erős antioxidáns, narancs segít, egészséges immunrendszert, szív egészségét, legújabb kutatások, kamilla antibakteriális, citrom nagyon, szervezetünk számára, kórokozókkal szemben, méhpempő alkalmazása, anafilaxiás sokk, méhpempő fogyasztása, méhpempőben zsírsavakat, tojás nemcsak, tápanyagok anyagcseréjére, szervezet oxigénfelvételét, zsírmájbetegség kialakulásában, nagy mennyiségű, magas cukortartalmú, feldolgozott élelmisz, sejtek regenerálódását, kurkuma használatát, kurkuma gyökérből, kurkuma legé, gyulladás szabályozásában, emberi szervezetben, kollagén előállításában, növényi táplálékokból, oldhatatlan rostokkal, emésztőrendszer egészségéne, emberi sejt, veszélyes mérgező, sárgarépa fogyasztása, szem vérkeringését, oxigénfelvételét, immunrendszerünk, tulajdonságokkal, fitoszterolokkal, megbetegedésekre, megtisztításában, regenerálódását, antibakteriális, szabályozásában, emésztőrendszer,
© 2013 TVN.HU Kft.