Belépés
Gondolatok Advent 2. vasárnapja - Szükség a pusztára
... nem, jó lesz ,,kitakarítani": ne maradjon a gyónás az ünnepek előtti napokra!
Az érkező Úr útjait mi is építjük. Az útépítés nem könnyű feladat, de igen hasznos: az út kapcsolatot teremt helyiségek, emberek között. Az útépítő kemény munkával egyengeti a talajt: dombokat bont, és völgyeket tölt fel.
Akarom-e én is lebontani önzésem, önteltségem hegyeit, és felt...
2019-12-07 20:52:34
Harmónia......
... élőknek szerelmi kísértés, megcsalás, megcsalatás esélye. Párkeresők számára új kapcsolat lehetősége.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a külvilággal is fontos tartani a kapcsolatot, nem csak a belső hanggal. Vizsgáld meg, hogy nem esel-e át a ló másik oldalára, azaz nem túl fontos-e neked a külvilág véleménye.
Mennyire befolyásolják döntéseidet a külső elvárás...
2019-12-07 16:04:11
Mai harmónia kártyám
... szerelmi kísértés, megcsalás, megcsalatás esélye. Párkeresők számára új kapcsolat lehetősége.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a külvilággal is fontos tartani a kapcsolatot, nem csak a belső hanggal. Vizsgáld meg, hogy nem esel-e át a ló másik oldalára, azaz nem túl fontos-e neked a külvilág véleménye.
Mennyire befolyásolják döntéseidet a külső elvárások...
2019-12-07 09:54:42
Harmónia......
... lélektárssal, vagy ikerlélekkel, alacsony szinten ismeretséget hoz egy házas emberrel. Lehet jel összeköltözésre - szétköltözésre is. Párkapcsolatban élők számára szilárd alapokon álló, tartós kapcsolatot, a család egységét jelenti.

Ezt mondja neked:
A ház belső énünk - az önismeret útján járó embernek jelzés, hogy jó úton halad.
Gondolkodj el azon, fontos-e...
2019-12-06 18:00:29
Harmónia......
... üzenete: Mekkora az esélyed MA egy kalandra? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Ha kapcsoltban vagy, akkor a mai nap a teljes egyetértésé, azonosulni tudsz kedvesed énjével. Ha kapcsolatot keresel, akkor könnyedén rezonálsz a másik nem titkos hívójeleire.

Ezt mondja neked:
Játszd azt, hogy a dolgok ellentétpárját keresed! Érdekes felismeréseket hozhat számodr...
2019-12-06 17:41:24
A fogamzásgátló tabletta strukturális változást okoz az agyban egy új tanulmány szerint
... méretét.
"Drámai különbséget találtunk az agyi struktúra méretében azoknál a nőknél, akik fogamzásgátló tablettát szedtek, azokhoz képest, akik nem. Ez a bevezető kutatás erős kapcsolatot mutat a fogamzásgátló tabletta hatása és annak az agyra gyakorolt potenciális strukturális hatása között, ezért további kutatásokra van szükség ebben a kérdésben" - mondta Lipton.
A kut...
2019-12-05 15:42:14
Tüzet nyitott egy tengerész a Pearl Harbor-i támaszponton, három halott
... támaszpont közleményében csak annyi áll, hogy az elkövető a haditengerészet alkalmazottja volt.
David Ige, Hawaii kormányzója közölte: a Fehér Ház a történtek után azonnal felvette a kapcsolatot vele és minden szükséges segítséget megígért.
Szombaton lesz a Pearl Harbor elleni támadás emléknapja. 1941. december 7-én támadták meg ugyanis a japánok a támaszpontot, lemészár...
2019-12-05 07:04:42
Bűn
..."Bármi bűn lehet, ha az Istennel való kapcsolatot megrontja."

- Martyn Lloyd-Jones -...
2019-12-03 21:28:26
Eddig soha nem látott szögből vizsgálta a Nap plazmakilövelléseit egy kutatócsoport
... mágnes mezők dinamikus interakciója szolgál a szpikulák hajtóerejéül, és az így keletkezett szpikulák juttatnak el óriási mennyiségben nem-termális energiát a napkoronába, közvetlen kapcsolatot teremtve így a légkör alsó rétegeiben zajló mágneses aktivitás és a koronafűtés között" - olvasható az összegzésben.
Az ELTE csillagásza beszámolt arról is, hogy hamarosan az eddigiekn...
2019-12-03 14:01:29
Rekordot jelentő csaknem 1300 kilométert tett már meg egy tigris Indiában
... kell majd fogni és átszállítani a legközelebbi erdőbe "az esetleges kellemetlen találkozások elkerülése" érdekében.
Az illetékesek amiatt is aggódnak, hogy nemsokára elvesztik a kapcsolatot az állattal, mivel a nyakörv akkumulátora hamarosan lemerül.
A szakértők szerint a tigrisek száma nő Indiában, az állatok élőhelye azonban zsugorodik és nem mindig van bőséges táplálé...
2019-12-02 20:22:26
1 2 3 ...........1172 1173 ......1758 1759 ......2343 2344 2345 
Címkék: Gondolatok Advent, Pearl Harbor-i, David Ige, Fehér Ház, Pearl Harbor, Martyn Lloyd-Jones, fogamzásgátló tabletta, tigris Indiában, ünnepek előtti, útépítő kemény, belső hanggal, külvilág véleménye, külső elvárás, külső elvárások, házas emberrel, család egységét, önismeret útján, teljes egyetértésé, dolgok ellentétpárját, agyi struktúra, bevezető kutatás, agyra gyakorolt, haditengerészet alkalmazottja, történtek után, kapcsolatot vele, szpikulák hajtóerejéül, légkör alsó, koronafűtés között, legközelebbi erdőbe, esetleges kellemetlen, illetékesek amiatt, nyakörv akkumulátora, szakértők szerint, tigrisek száma, állatok élőhelye, párkapcsolatban, összeköltözésre, haditengerészet, szétköltözésre, ellentétpárját, felismeréseket, kutatócsoport, fogamzásgátló, befolyásolják, alkalmazottja, közleményében, kalkulátorunk, összegzésben, találkozások, kitakarítani, legközelebbi, átszállítani, támaszpontot, támaszponton, strukturális, segítségével, ismeretséget, ikerlélekkel, interakciója, lélektárssal, akkumulátora,
© 2013 TVN.HU Kft.