Belépés
Két szentről neveztek el túraútvonalat az Appenninekben
... a Fájdalmas Szűzről nevezett Szent Gábort a fiatalok védőszentjének; 1920. május 18-án megszületett Karol Wojtyła, a későbbi II. János Pál pápa, aki a fiatalokkal mindig egyedülálló kapcsolatot ápolt, és 1985. június 30-án felkereste a Fájdalmas Szűzről nevezett Szent Gábor kegyhelyét Abruzzóban.
A két szentről elnevezett útvonal Szent Gábor kegyhelyétől indul és a Szent II. ...
2020-07-07 14:18:30
Révész Máriusz: kerékpáros paradicsommá válhat a Felső-Tisza vidéke
... külföldről is sok turista fog eljönni - tette hozzá Révész Máriusz.
Tilki Attila fideszes országgyűlési képviselő köszöntőjében elmondta, cél, hogy kerékpárutakkal is megteremtsék a kapcsolatot Tokaj-Hegyalja és a Felső-Tisza között, ehhez azonban újabb kerékpárutak építése szükséges.
Az esemény előtt kerékpáros csoport tekert végig a Záhony és Zsurk közötti, frissen kit...
2020-07-07 14:11:43
Kiépül a bizalom, elmélyülnek az érzések, és a két ember egy
... hanem néha kifejezetten bosszantó, amit művel. Kiderül, hogy nagyobb csomagot hozott magával, mint amennyit az első hetekben megmutatott - vagy amennyit a másik észrevett. De a kapcsolatot még ez sem feltétlenül veszélyezteti, mert a két embert immár erős érzelmi szál köti össze.

Kocsis Gábor
...
2020-07-06 14:02:44
Ferenc pápa vasárnap délben: 07.05
... himnuszt zeng az Atyának, amiért kinyilatkoztatta a szegényeknek és az egyszerűeknek a mennyek országának titkát; aztán feltárja a közte és az Atya között meglévő bensőséges és egyedülálló kapcsolatot; végül pedig arra hív, hogy menjünk hozzá, kövessük őt, hogy megkönnyebbülést találjunk.
Először is Jézus az Atyát dicséri, mert országának, országa igazságának titkait elrejtet...
2020-07-06 08:48:39
Útravaló – 2020. július 5
... csúfolódás, de mindez nem akadály. Ereje nem abból van, hogy mit gondolnak róla az emberek, vagy mit mondanak neki, mit reagálnak. Az ő ereje abból van, hogy egy az Atyával. Ezt a mély kapcsolatot nem kezdheti ki semmi és senki.
Ezt a kapcsolatot csak azok értik meg, akik a kicsinyek közül valók, akik alázatosan el tudják helyezni magukat az Istennel, a Teremtővel való kapcso...
2020-07-05 08:17:08
Harmónia......
... virág pedig jó benyomás keltésének eszköze.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt őszinteségre, tisztaságra, világosságra épülő, egyenrangú kapcsolatot - vagy annak esélyét - mutatja. Szól a vágyak beteljesüléséről is.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy szimbolikus ablakunk kinyitása csak rajtunk múlik, tőlünk függ, mennyi fény...
2020-07-04 14:17:18
Sarlós Boldogasszony és az aratás
... hivatalosan használta, ugyanis jómódú ember lévén vehetett magának ill. a családjának cséplőgépet. Ettől kedve mindenki csak gépes kis Józsinak emlegette. Józsi bácsival haláláig igen jó kapcsolatot ápoltunk, mert nem csak a cséplőgéphez értett, hanem a tangóharmonikához is. Így aztán ő lett a falu igazi nótafája. Senki ne úgy képzelje el, hogy iszogatott és nótázott, dehogy. Józs...
2020-07-02 17:03:59
A Fehér Ház tájékoztatja törvényhozók egy csoportját az oroszok által Afganisztánban fizetett állítólagos pénzj
...
Sajtótájékoztatóján McEnany közölte: a törvényhozók csoportjában mind demokrata párti, mind republikánus politikusok jelen lesznek, Donald Trump amerikai elnök kabinetfőnöke már felvette a kapcsolatot ez ügyben a kongresszussal.
A hétvégén a The New York Times című amerikai lap arról írt, hogy orosz ügynökök állítólag bizalmasan pénzt ajánlottak "az afgán tálibokhoz köz...
2020-06-29 21:23:17
Mai harmónia kártyám
... lélektárssal, vagy ikerlélekkel, alacsony szinten ismeretséget hoz egy házas emberrel. Lehet jel összeköltözésre - szétköltözésre is. Párkapcsolatban élők számára szilárd alapokon álló, tartós kapcsolatot, a család egységét jelenti.

Ezt mondja neked:

A ház belső énünk - az önismeret útján járó embernek jelzés, hogy jó úton halad.
Gondolkodj el azon, fon...
2020-06-29 07:47:16
Az Atlético Madrid megkétszerezné Milik fizetését
...
A több európai klub által is csábított támadónak az AS spanyol lap szerint évi ötmillió eurót ajánl az Atlético, amely állítólag már fel is vette a kapcsolatot a játékossal, akinek jövő nyáron jár le a szerződése itáliai együttesénél.
Az SSC Napoli - sportigazgatója, Cristiano Giuntoli révén - a hét elején kilátásba helyezte, hogy eladja a 26 éves futballistát, ha nem ho...
2020-06-27 12:01:22
1 2 3 ...........1193 1194 ......1790 1791 ......2386 2387 2388 
Címkék: Révész Máriusz, Sarlós Boldogasszony, Fehér Ház, Atlético Madrid, Fájdalmas Szűzről, Szent Gábort, Karol Wojtyła, János Pál, Szent Gábor, Szent II, Tilki Attila, Kocsis Gábor, Sajtótájékoztatóján McEnany, Donald Trump, York Times, Cristiano Giuntoli, oroszok által, fiatalok védőszentjének, fiatalokkal mindig, kapcsolatot Tokaj-Hegyalja, esemény előtt, első hetekben, másik észrevett, mennyek országának, mély kapcsolatot, kapcsolatot csak, kicsinyek közül, vágyak beteljesüléséről, családjának cséplőgépet, cséplőgéphez értett, falu igazi, törvényhozók csoportjában, afgán tálibokhoz, házas emberrel, család egységét, önismeret útján, több európai, szerződése itáliai, megkönnyebbülést, kinyilatkoztatta, beteljesüléséről, kerékpárutakkal, sportigazgatója, összeköltözésre, párkapcsolatban, védőszentjének, afganisztánban, szétköltözésre, kongresszussal, megkétszerezné, egyszerűeknek, túraútvonalat, párkeresőknek, köszöntőjében, appenninekben, veszélyezteti, kabinetfőnöke, boldogasszony, országgyűlési, tájékoztatja,
© 2013 TVN.HU Kft.