Belépés
Baszk csirke
... pirítunk. A csirkéket kis darabokra vágjuk, sót, borsot, bazsalikomot teszünk rá, s az olajban elősütjük. Sok fokhagymát teszünk bele, nyakon öntjük vörösborral, teszünk bele b...
2010-12-07 15:04:33
Csirke majdnem kínai módra
... csirkehúsokat kiszedjük a léből, ha kihűlt kicsontozzuk, és 4-5 cm-es kockákra vágjuk. A kockákat megkenjük mézzel, és a forró olajban pirosra pirítjuk.

Közben elkészítjük a mártást: a ketchupot, darált mogyorót, szerecsendiót és a tejfölt összekeverjük, majd feltesszük főni. Állandó keveréssel felfőzzük. A mártásnak sűrűnek kell lenni, hogy ha leöntjük vele a húskockák...
2010-12-07 14:49:16
Házias lasagne
... megdinsztelek 1 apróra vágott vöröshagymát, rárakom a darált húst, amit kifehéredésig sütök, ezután hozzáadom a sűrített paradicsomot, 1 tk oreganót, 1 tk kakukkfüvet, 1 tk bazsalikomot, 4 ek ketchupot, ízlés szerint sót, borsot. Ha túl sűrű lenne a mártás, vízzel felöntöm, és összeforralom. Kivajazom a sütőedényt, alulra rakok egy keveset a fokhagymás mártásból. Rárakok egy réteg...
2010-12-04 22:54:28
Fokhagymás húspástétom
...
A dobozából kibontott vagdalthúst és a burgonyát apró lyukú darálón ledaráljuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és összezúzott fokhagymát. Ezután beledolgozzuk a tejfölt, a mustárt, a ketchupot és a borssal, sóval ízesítjük. Hozzáadjuk a megpuhított margarint, és az egészet habosra keverjük. (Elektromos habverővel szinte pillanatok alatt elvégezhető.) Meleg vagy hideg szendv...
2010-12-04 15:59:04
Paradicsomos húsgombócok
... majd dió nagyságú gombócokat formálunk belöle. Lisztben megmártjuk, és a felforrósított olajban addig sütjük, amíg szép színe le...
2010-12-03 13:16:42
ZÖLDSÉGES kakasPECSENYE
... majd a kakashús kis darabjait egyenként, mindkét oldalán elősütöm. A vörösborral felöntöm, beleszórom a fűszereket, belekeverem a tisztított és pépesre zúzott fokhagymát, a mustárt, a ketchupot, a sót, és a kuktát lezárom. Ha felforrt, takaréklángon 1 órán át főzöm. Ezután a húsdarabokat kiveszem, és tűzálló tálra rakom. A visszamaradt levet elkeverem a konyakkal, és ha szükséges,...
2010-12-03 05:06:13
NÁPOLYI csirke
... vajat habzásig hevítem a liszttel (pirítani nem szabad!), felöntöm a meglangyosított tejjel és az időközben megpuhult csirke pecsenyelevével. Simára keverve sűrűre főzöm. Hozzákeverem a ketchupot és a nagyon apróra vagdalt főtt sonkát, sóval, borssal ízesítem, és jól kiforralom. Tűzálló tálra rendezem a szarvacskatészta felét, ráfektetem a csirkedarabokat, rálocsolok egy keveset ...
2010-12-02 06:33:38
ÉDES-SAVANYÚ KÍNAI csirke
... burgonyaliszttel, hozzáadom a felvert tojásokat, majd ebben a mártásban megforgatom a csirkehús-csíkokat. Bő, forró olajban pirosra sütöm. Az olajból kivéve melegen tartom. Ezután összekeverem a ketchupot, a borecetet, a cukrot, a rizslisztet, kevés sót is teszek bele, és három deci főzőlében elkeverem. Jól összeforralom, hogy sűrű legyen. Tálaláskor a sült csirkedarabok köré öntö...
2010-12-02 06:20:18
SZÓJÁS CSIRKEmell
... felforrósított vajon átsütöm. A húscsíkokat átteszem egy másik serpenyőbe. A visszamaradt vajas pecsenyelén barnára pirítom a megtisztított és finomra vágott fokhagymát, majd belekeverem a ketchupot és a fűszereket. Jól összeforralom, és hozzákeverem az almareszelőn lereszelt uborkát, ezután az egészet ráöntöm a csirkemell-csíkokra. Fedő alatt, kis lángon puhára párolom, közben gy...
2010-12-02 06:07:35
CSIRKEmell BELLA MÓDRA
... bors és borsmenta, ízlés szerint só.
A csirkemelleket úgy csontozom ki, hogy négy egyforma darabot kapjak. Jól megsózom, és 10 percig állni hagyom. Közben a tejszínbe belekeverem a ketchupot, a megtisztított és szétzúzott fokhagymát, a finomra vagdalt petrezselyemzöldet, a borsot; a borsmentát, a darált diót, a csipetnyi cukrot és a sót. A csirkemelldarabokat vastagon bekenem...
2010-12-02 05:43:39
1 2 3 ............40 41 42 ......60 61 .....79 80 81 
Címkék: ÉDES-SAVANYÚ KÍNAI, SZÓJÁS CSIRKEmell, CSIRKEmell BELLA MÓDRA, olajban elősütjük, kockákat megkenjük, forró olajban, tejfölt összekeverjük, mártásnak sűrűnek, darált húst, sűrített paradicsomot, fokhagymás mártásból, dobozából kibontott, burgonyát apró, megpuhított margarint, egészet habosra, felforrósított olajban, vörösborral felöntöm, kuktát lezárom, húsdarabokat kiveszem, visszamaradt levet, meglangyosított tejjel, időközben megpuhult, nagyon apróra, szarvacskatészta felét, felvert tojásokat, mártásban megforgatom, olajból kivéve, sült csirkedarabok, húscsíkokat átteszem, másik serpenyőbe, visszamaradt vajas, almareszelőn lereszelt, egészet ráöntöm, tejszínbe belekeverem, finomra vagdalt, darált diót, csipetnyi cukrot, szarvacskatészta, burgonyaliszttel, csirkedarabokat, meglangyosított, pecsenyelevével, csirkemelleket, felforrósított, takaréklángon, összeforralom, csirkehúsokat, kakaspecsenye, megtisztított, beledolgozzuk, szerecsendiót, kifehéredésig, megdinsztelek, csirkedarabok, összekeverjük,
© 2013 TVN.HU Kft.