Belépés
Európai Bizottság: romlott a bírói függetlenség megítélése az elmúlt évben Magyarországon
... a helyzetet, mint az ezredforduló után csatlakozott országokban.
Magyarországon a huszonnyolc EU-tag között az állampolgárok hátulról a tizedik helyre, míg a cégek a második legrosszabbra értékelték a bíróságok függetlenségét. Ez egy, illetve négy hellyel rosszabb az egy évvel korábbi jelentésben szereplő helyezésnél. Ezúttal a lakosságnak mintegy 43 százaléka nevezte jónak v...
2019-04-26 13:03:04
Brexit - Párizs: fel kell készülni a legrosszabbra
...
"Fel kell készülni a legrosszabbra, a legjobbat remélve természetesen, de felkészülve a legrosszabbra, és már csak két hetünkmaradt rá" - fogalmazott az államtitkár egy, a hivatalában rendezett vállalati találkozón.
"A vállalkozásoknak mobilizálni kell magukat, nem szabad, hogy azt a benyomást keltsék, hogy a jelenleg folyó tárgyalások egy olyan forgatókönyv számára nyi...
2019-03-25 18:21:03
EU-csúcs - Juncker: kölcsönösségre van szükség az EU és Kína közötti kereskedelmi kapcsolatban
... stratégiáját, vagy akár a Lisszaboni Szerződés 50. cikkének visszavonása is, amely a brit kormány hatásköre" - mondta Tusk.
"A Brexit sorsa brit barátaink kezében van. Mi felkészültünk a legrosszabbra, de a legjobbakat reméljük. Mint tudják, a remény hal meg utoljára" - tette hozzá.
Újságírói kérdésre válaszolva Tusk közölte, hogy nem változott az EU álláspontja, továbbr...
2019-03-22 18:32:07
EU-csúcs - Juncker: kölcsönösségre van szükség az EU és Kína közötti kereskedelmi kapcsolatban
... stratégiáját, vagy akár a Lisszaboni Szerződés 50. cikkének visszavonása is, amely a brit kormány hatásköre" - mondta Tusk.
"A Brexit sorsa brit barátaink kezében van. Mi felkészültünk a legrosszabbra, de a legjobbakat reméljük. Mint tudják, a remény hal meg utoljára" - tette hozzá.
Újságírói kérdésre válaszolva Tusk közölte, hogy nem változott az EU álláspontja, továbbr...
2019-03-22 17:22:15
EU-csúcs - Kétlépcsős megközelítésről állapodtak meg a Brexit-határidő hosszabbításának ügyében
... londoni ratifikációt, mást már nem tud felajánlani.
"Reméljük, hogy az egyezményt jóváhagyja majd a brit parlament, de akármi is történik, az EU készen áll minden eshetőségre, a legrosszabbra is" - emelte ki.
"Az első naptól kezdve egységesek vagyunk. Mindent megtettünk, ami módunkban állt" - húzta alá.
Leszögezte: meghozták a szükséghelyzeti intézkedéseket az úgyne...
2019-03-22 07:05:18
Brexit - Az EU nemet mond az újratárgyalásra, a brit üzleti szektor szerint még nagyobb a bizonytalanság
... szintén leszögezte, hogy nem tárgyalható újra a Brexit-feltételekről szóló szerződés, sem külön az ír-északír tartalékmegoldás.
"Készen kell állnunk minden forgatókönyvre, a legrosszabbra is" - hangsúlyozta, hozzátéve: növeli a szabályozatlan Brexit kockázatát a brit parlament alsóházának előző napi szavazása az újratárgyalás kezdeményezéséről.
Ugyanettől tartanak a brit...
2019-01-30 20:02:37
Brexit - Juncker: növeli a rendezetlen kiválás kockázatát az előző napi londoni szavazás
... feltételeiről szóló szerződés, ahogy benne a brit belpolitikai konfliktus alapját képező, úgynevezett ír-északír tartalékmegoldás sem.
"Készen kell állnunk minden forgatókönyvre, a legrosszabbra is" - hangsúlyozta.
Hozzátette ugyanakkor, hogy hisz a demokratikus intézményekben, ezért még mindig lát esélyt arra, hogy végül sikerül majd tető alá hozni a megállapodást, és é...
2019-01-30 17:32:57
Brexit - Káosztól tart a nemzetközi sajtó
... egész EU-ra nézve".
Ennek nagy a valószínűsége, mert "egyáltalán semmi nem utal arra, hogy Nagy-Britannia észhez tér" - írták, hozzátéve, hogy az EU-nak fel kell készülnie a legrosszabbra, mert a londoni alsóház képviselőinek egy része "fundamentalista, akik szinte vallásos szenvedéllyel" törekednek a Brexitre, és ugyan kisebbséget alkotnak, de elég sokan vannak ahhoz, hogy "...
2019-01-16 14:11:30
45 lecke az életben /Norvég/ - 25 képben
... gyertyát, vess tiszta ágyat, végy díszes köntöst
22. Gyújts gyertyát, vess tiszta ágyat, végy díszes köntöst! Ne tartogasd különleges alkalmakra. Ez az a nap! 22. Készülj fel a legrosszabbra, aztán ússz az árral.


13
23.Ne várj öregkorodig! Légy különc és már most öltözz lilába!
24. A legfontosabb nemi szerv az emberi agy.

14
25. Ra...
2018-12-11 12:30:45
Nora Mörk: elvesztettem a hitemet
... szükség.
A norvég portál cikke szerint minden bizonnyal a porc sérült meg a térdében, de a pontos diagnózist csak az orvosi beavatkozás során lehet felállítani. Mörk úgy fogalmazott, a legrosszabbra, vagyis újabb féléves kihagyásra számít.
"Ez lesz a nyolcadik térdműtétem, de csak az első alkalom, amikor lelkileg összetörtem, elvesztettem a bátorságomat és a motivációmat...
2018-10-01 19:04:05
1 2 3 ..........34 .....51 .....67 68 
Címkék: Európai Bizottság, Nora Mörk, Lisszaboni Szerződés, bírói függetlenség, elmúlt évben, brit üzleti, rendezetlen kiválás, előző napi, nemzetközi sajtó, ezredforduló után, huszonnyolc EU-tag, állampolgárok hátulról, tizedik helyre, második legrosszabbra, bíróságok függetlenségét, lakosságnak mintegy, legjobbat remélve, hivatalában rendezett, vállalkozásoknak mobilizálni, benyomást keltsék, jelenleg folyó, olyan forgatókönyv, brit kormány, legjobbakat reméljük, egyezményt jóváhagyja, brit parlament, első naptól, szükséghelyzeti intézkedéseket, ír-északír tartalékmegoldás, szabályozatlan Brexit, újratárgyalás kezdeményezéséről, brit belpolitikai, demokratikus intézményekben, londoni alsóház, legfontosabb nemi, norvég portál, porc sérült, pontos diagnózist, orvosi beavatkozás, nyolcadik térdműtétem, első alkalom, hosszabbításának, tartalékmegoldás, vállalkozásoknak, fundamentalista, szükséghelyzeti, megközelítésről, újratárgyalásra, kölcsönösségre, függetlenségét, intézkedéseket, magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.