|
|
|
... csontos részeit vágjuk darabokra és sózzuk be. Egy lábas alját kenjük meg alaposan zsírral, terítsük bele a káposzta felét, szórjuk meg szükség szerinti pirospaprikával, tegyük rá a libadarabokat, majd terítsük rá a többi káposztát is, végül ezt is paprikázzuk meg. Amennyiben a liba nem elég kövér, az egészet locsoljuk meg kevés zsírral. Ezt követően öntsünk rá egy pohár vizet és ... |
2011-08-26 15:21:26 |
|
|
|
|
|
|
... comb, 5 dkg gomba, 2-3 db sárgarépa, 1 nagy fej vöröshagyma, 5 dl. Szt. Márton bora, 3 evokanál olaj, 2 evokanál liszt, rozmaring, fokhagyma, só, feketebors
Elkészítés A libadarabokat megsózzuk, borsozzuk, és hirtelen, forró olajban mindkét oldalát átsütjük.
Ezután megtisztítjuk és felszeleteljük a gombát, apróra vágjuk a hagymát, és karikákra vágjuk a sárgarépát. ... |
|
2010-10-23 08:21:34 |
|
|
|
|
|
|
... sárgarépa
1 nagy fej vöröshagyma,
5 dl. Szt. Márton bora,
3 evokanál olaj,
2 evokanál liszt,
rozmaring, fokhagyma, só, feketebors
Elkészítés:
A libadarabokat megsózzuk, borsozzuk, és hirtelen, forró olajban mindkét oldalát átsütjük.
Ezután megtisztítjuk és felszeleteljük a gombát, apróra vágjuk a hagymát, és karikákra vágjuk a s... |
2009-11-11 15:50:10 |
|
|
|
|
|
|
... sárgarépa
1 nagy fej vöröshagyma,
5 dl. Szt. Márton bora,
3 evokanál olaj,
2 evokanál liszt,
rozmaring, fokhagyma, só, feketebors
Elkészítés A libadarabokat megsózzuk, borsozzuk, és hirtelen, forró olajban mindkét oldalát átsütjük.
Ezután megtisztítjuk és felszeleteljük a gombát, apróra vágjuk a hagymát, és karikákra vágjuk a sárgarépát. Mi... |
|
2008-11-07 18:40:43 |
|
|
|
|
|
|
... evőkanál szójaszósz
7 dl víz
Egy lábosban keverd össze a narancs levét a vízzel, a mézzel, a szójaszósszal, és add hozzá a vékonyra szelt citromkarikákat. Forrald fel. A libadarabokat néhány órán át (még jobb, ha egy éjszakára) pácold ebben a szószban, majd tepsire fektetve a húst, alufóliával befedve süsd készre.
... |
|
2007-11-15 16:53:07 |
|
|
|
|
|
|
... szójaszósz
• 7 dl víz
Egy lábosban keverd össze a narancs levét a vízzel, a mézzel, a szójaszósszal, és add h... |
2007-11-07 05:58:07 |
|
|
|
|
|
|
... sárgarépa
1 nagy fej vöröshagyma,
5 dl. Szt. Márton bora,
3 evőkanál olaj,
2 evőkanál liszt,
rozmaring
fokhagyma
só
feketebors
A libadarabokat megsózzuk, borsozzuk, és hirtelen, forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Ezután megtisztítjuk és felszeleteljük a gombát, apróra vágjuk a hagymát, és karikákra vágjuk a sárgarépát. ... |
2006-11-11 18:57:45 |
|
|
|
|