Belépés
Káposztás liba
... csontos részeit vágjuk darabokra és sózzuk be. Egy lábas alját kenjük meg alaposan zsírral, terítsük bele a káposzta felét, szórjuk meg szükség szerinti pirospaprikával, tegyük rá a libadarabokat, majd terítsük rá a többi káposztát is, végül ezt is paprikázzuk meg. Amennyiben a liba nem elég kövér, az egészet locsoljuk meg kevés zsírral. Ezt követően öntsünk rá egy pohár vizet és ...
2011-08-26 15:21:26
Márton Lúdja - boros libapecse
... comb, 5 dkg gomba, 2-3 db sárgarépa, 1 nagy fej vöröshagyma, 5 dl. Szt. Márton bora, 3 evokanál olaj, 2 evokanál liszt, rozmaring, fokhagyma, só, feketebors

Elkészítés A libadarabokat megsózzuk, borsozzuk, és hirtelen, forró olajban mindkét oldalát átsütjük.
Ezután megtisztítjuk és felszeleteljük a gombát, apróra vágjuk a hagymát, és karikákra vágjuk a sárgarépát. ...
2010-10-23 08:21:34
Boros Libapecsenye
... sárgarépa
1 nagy fej vöröshagyma,
5 dl. Szt. Márton bora,
3 evokanál olaj,
2 evokanál liszt,
rozmaring, fokhagyma, só, feketebors

Elkészítés:

A libadarabokat megsózzuk, borsozzuk, és hirtelen, forró olajban mindkét oldalát átsütjük.
Ezután megtisztítjuk és felszeleteljük a gombát, apróra vágjuk a hagymát, és karikákra vágjuk a s...
2009-11-11 15:50:10
Szuper libás receptek
... sárgarépa
1 nagy fej vöröshagyma,
5 dl. Szt. Márton bora,
3 evokanál olaj,
2 evokanál liszt,
rozmaring, fokhagyma, só, feketebors

Elkészítés A libadarabokat megsózzuk, borsozzuk, és hirtelen, forró olajban mindkét oldalát átsütjük.
Ezután megtisztítjuk és felszeleteljük a gombát, apróra vágjuk a hagymát, és karikákra vágjuk a sárgarépát. Mi...
2008-11-07 18:40:43
Libasült
... evőkanál szójaszósz
7 dl víz

Egy lábosban keverd össze a narancs levét a vízzel, a mézzel, a szójaszósszal, és add hozzá a vékonyra szelt citromkarikákat. Forrald fel. A libadarabokat néhány órán át (még jobb, ha egy éjszakára) pácold ebben a szószban, majd tepsire fektetve a húst, alufóliával befedve süsd készre.

...
2007-11-15 16:53:07
Mézes szirupban sült.......
... szójaszósz
• 7 dl víz

Egy lábosban keverd össze a narancs levét a vízzel, a mézzel, a szójaszósszal, és add h...
2007-11-07 05:58:07
Márton napja
... sárgarépa
1 nagy fej vöröshagyma,
5 dl. Szt. Márton bora,
3 evőkanál olaj,
2 evőkanál liszt,
rozmaring
fokhagyma

feketebors

A libadarabokat megsózzuk, borsozzuk, és hirtelen, forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Ezután megtisztítjuk és felszeleteljük a gombát, apróra vágjuk a hagymát, és karikákra vágjuk a sárgarépát. ...
2006-11-11 18:57:45
1 
Címkék: Márton Lúdja, Boros Libapecsenye, Elkészítés, lábas alját, káposzta felét, többi káposztát, egészet locsoljuk, pohár vizet, libadarabokat megsózzuk, lábosban keverd, narancs levét, vékonyra szelt, libadarabokat néhány, citromkarikákat, pirospaprikával, felszeleteljük, libadarabokat, megtisztítjuk, szójaszósszal, libapecsenye, vöröshagyma, paprikázzuk, alufóliával, sárgarépát, feketebors, elkészítés, szójaszósz, amennyiben, libapecse, sárgarépa, borsozzuk, rozmaring, fokhagyma, karikákra, megsózzuk, szirupban, éjszakára, káposztás, locsoljuk, darabokra, káposztát, evokanál, receptek, átsütjük, terítsük, káposzta, szerinti, alaposan, hirtelen, evőkanál, libasült, lábosban, fektetve, vékonyra, szószban, követően, mindkét, oldalát, szórjuk, olajban, befedve, narancs, tepsire, öntsünk, hagymát, zsírral, egészet, csontos, forrald, részeit, szükség,
© 2013 TVN.HU Kft.