Belépés
Asztalitenisz Extraliga - Érvényesült a papírforma az elődöntőkben
... felálló Szécsény - egy-egy találkozót nyertek.
A nőknél is hasonló volt a forgatókönyv, a favorit Budaörs meccset sem vesztve bizonyult jobbnak a Kecskemétnél és az Erdért SE is magabiztosan verte a Statisztikát.
A helyosztókra hétfőn kerül sor. Az esemény zárt kapus, az M4 Sport a második versenynapról is élőben közvetít.
Eredmények:
férfiak, elődöntő:Pécsi TE...
2020-06-28 18:30:21
Labdarúgó NB I - Nem tudott győzni, kiesett a Debrecen
... negyedórája, a Paks jól szervezett védelmével szemben azonban komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani a hazaiak. A vendégek aztán teljesen váratlanul vezetést szereztek, és a folytatásban magabiztosan őrizték előnyüket, kontratámadásaikkal pedig többször is zavart okoztak a Loki védelmében.
A szünet után is a DVSC birtokolta többet a labdát, mezőnyfölénye azonban helyzete...
2020-06-27 19:42:54
Labdarúgó NB I - Ferencváros elleni győztes góllal búcsúzott Fehérvártól Juhász Roland
... a játékába sok hiba csúszott. A játékrész utolsó percében tizenegyeshez jutott a Fehérvár, miután Marcel Heister kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül: a büntetőt Juhász Roland magabiztosan bombázta a kapuba.
A fordulást követően többet birtokolták a labdát a vendégek, helyzeteik is akadtak, de a befejezéseknél pontatlanok voltak. A Vidi jobban behúzódott a saját térfelér...
2020-06-23 21:56:12
Magyar Kupa - A Mezőkövesd legyőzésével nyolcadszor a Honvédé a trófea
... viszont egyik csapatnak sem volt. A hajrára valamelyest fokozódott a nyomás a Honvéd kapuján, azonban Tujvelnek t...
2020-06-03 22:24:07
Papírforma eredmények a kajak-kenusok edzésversenyén
... Lakatos Zsanett, majd Nagy Bianka lett kettejük mögött a harmadik.
Délután a tavaly világbajnoki ezüstérmes Balla, Takács duó a papírformát igazolva mindkét C-2 500 méteres versenyt magabiztosan nyerte, mindkét alkalommal több hajóhosszal verte a Bragato Giada, Kisbán Zsófia kettőst.
"Idén még nem láttam komplett bójasort, izgalmas volt újra versenyezni, de az izmaim kic...
2020-06-02 20:02:33
MKIK: 33 milliárd forint támogatást kaphatnak a vidéki vállalkozások
... automatizálására is fordíthatják.
Czimbalmos Levente, a program szakmai vezetője a közleményben elmondta, a Modern Vállalkozások Program célja, hogy a kérelmező vállalkozások magabiztosan tudjanak választani, és megbízható termékekhez jussanak, ehhez a garanciát a program szakértői és tanácsadói hálózata jelenti.
A szakértői segítség bevonása mellett szól, hogy a Ginop-1...
2020-05-27 12:02:00
Magyar Kupa - Fehérvári döntetlenjével először döntős a Mezőkövesd
... bombagóljával szépített a hazai csapat. Tovább rohamozott a Fehérvár, mégis a Mezőkövesd járt közelebb a gólhoz: Mihajlo Meszhi lövését a léc alól piszkálta ki Kovácsik Ádám.
Magabiztosan őrizte a kedvező eredményt a vendéggárda annak ellenére, hogy Stopira fejesgóljával egyenlítettek a hazaiak. A kupadöntőt érő gólért elkeseredetten harcoltak a fehérváriak, a csereként beál...
2020-05-26 20:23:07
Mindkét számban duplázás a kajak-kenusok edzésversenyén
... folytatjuk a munkát" - idézte a kajak-kenu szövetség honlapja Dombvári Bencét.
Kenu kettes 1000 méteren a fiatal Adolf Balázs és Fejes Dániel annak ellenére nyert mindkét versenyben magabiztosan, hogy mindketten a jobb oldalon eveznek, így előzetesen kevesen hittek bennük.
"Edzéseken is próbálgattuk a balos szelet, mert számítottunk arra, hogy ez várhat ránk" - mondta a...
2020-05-26 17:33:27
Egy szavazáson Nadal lett minden idők legjobb spanyol sportolója
...
A Marca spanyol sportnapilap a rendkívül illusztris neveket felvonultató nyolcaddöntőtől írta ki a versenyét honlapjának olvasói számára. A szavazáson Nadal végig magabiztosan menetelt: sorrendben az autóversenyző Carlos Sainznál (94/6 százalék), majd két kerékpárosnál, előbb Alberto Contadornál (94/6), aztán Miguel Indurainnál (83/17) bizonyult jobbnak, a döntőben pedig a ko...
2020-05-16 11:52:07
Koronavírus - Putyin: az orosz hatóságok a megelőzésre törekednek
... tudjuk, hogy mit kell tennünk a helyzet bármilyen alakulása esetén, és azt tesszük, ami szükséges"- hangoztatta.
Igyekezett megnyugtatni hallgatóságát, hogy az ország vezetése magabiztosan ura a helyzetnek, és Oroszországnak megvannak a szükséges erőforrásai és tartalékai ahhoz, hogy megvédje az embereket, és támogassa a gazdaságot a koronavírus terjedése közepette.
"Min...
2020-04-19 11:21:07
1 2 3 ..........................169 170 .............253 254 .............337 338 339 
Címkék: Asztalitenisz Extraliga, Labdarúgó NB, Fehérvártól Juhász Roland, Magyar Kupa, Erdért SE, Pécsi TE, Marcel Heister, Juhász Roland, Lakatos Zsanett, Nagy Bianka, Bragato Giada, Kisbán Zsófia, Czimbalmos Levente, Modern Vállalkozások Program, Mihajlo Meszhi, Kovácsik Ádám, Dombvári Bencét, Adolf Balázs, Fejes Dániel, Carlos Sainznál, Alberto Contadornál, Miguel Indurainnál, kajak-kenusok edzésversenyén, vidéki vállalkozások, szavazáson Nadal, orosz hatóságok, megelőzésre törekednek, favorit Budaörs, helyosztókra hétfőn, esemény zárt, második versenynapról, vendégek aztán, folytatásban magabiztosan, szünet után, játékrész utolsó, tizenhatoson belül, büntetőt Juhász, fordulást követően, befejezéseknél pontatlanok, saját térfelér, hajrára valamelyest, tavaly világbajnoki, papírformát igazolva, program szakmai, közleményben elmondta, kérelmező vállalkozások, program szakértői, szakértői segítség, hazai csapat, kedvező eredményt, vendéggárda annak, csereként beál, kajak-kenu szövetség, fiatal Adolf,
© 2013 TVN.HU Kft.