Belépés
Spurgeon - Augusztus 17
... torkát minden gonoszságnak!

Nincs olyan bűn, amiért érdemes lenne elkárhozni! Megéri-e neked egy kis tobzódás, kicsapongás és féktelenség, ha a pokol örök tüze következik utána? Megfelelő kárpótlás-e egy vagy két óráig tartó könnyelmű szórakozás az örökkévaló tűzért, ami egy csepp vízzel sem enyhíthető?

Kérlek, legyél józan! Ne tékozold el lelkedet semmiségek...
2022-08-16 19:47:57
Rózsás gondolatok
... János/
Hajdan a szerelmesek egy a nagy világtól távol eső "Senki szigete" után vágyakoztak, ahol millió rózsa illatozik, enyhe szellő susog és aranyosan csillog a verőfény. Ma inkább megfelel az ízlésüknek egy háromemeletes fővárosi palota, a melyben a bútor van rózsafából, a selyem suhog és a csillogó arany kézzel fogható.

Munkác...
2022-08-15 20:00:49
Ananász és a köszvény
... kiválóan hat: a bromelain segít a szervezetnek abban, hogy minél nagyobb mennyiségű quercetint képes legyen felszívni.

Fogyaszthat bromelain port, tablettát vagy kapszulát; a megfelelő kiválasztásához beszéljen az orvosával.

Figyelmeztetés:
Ha allergiás a bromelainra vagy az ananászra, ne fogyassza egyiket se. Néhányan olyan mellékhatásokról számolnak be...
2022-08-15 11:30:35
Régente
Régente a hallgatás jeles eszköze volt az erények útján való haladásnak, de manapság már olyan a dolgok folyása, hogy a beszéddel szerzünk inkább érdemet. Gyakran sem tudományos szavak, sem sok bölcsesség nem szükséges, elég arra a megfelelő határozottság.

Joseph Othmar von Rauscher
...
2022-08-14 20:42:26
Szívvédő gyógynövények és fűszerek
... rossz koleszterin, vagyis az LDL szintje mérséklődjön, és ezzel mind a szívroham, mind a stroke kialakulásának kockázata csökkenhet.

A Cayenne-borsnak kitüntetett szerepe van a megfelelő véráramlásban. Egy kapszaicin nevű vegyületet tartalmaz, amely támogatja a vér megfelelő áramlását, de a vérnyomás csökkentésében is szerepet vállal. Ha rendeződik a vérnyomás és a vérá...
2022-08-14 20:25:34
Az Igazság pillanata
Eljön holnap. Nem vittem túlzásba a tanulást, a tesztre készültem, nem szép dolog ezt így bevallani, de munka mellett enyire futotta. Pénzt nem adnak érte, akkor minek törjem magamat. Tudom, hogy ez a hozzáállás rossz, de ha a vizsgabiztos is segít, akkor az mindent elárul a vizsgáról.
Ma három tesztem volt, mindegyik megfelelt....
2022-08-14 19:41:15
Az öregedés és a szív egészsége
... kockázatokat.

Nemcsak a szívünk, az artériák is öregszenek, a kor előrehaladtával egyre merevebbek lesznek. A szívizom is sokat veszít a rugalmasságából. Ez nagyon megnehezíti a vér megfelelő pumpálását, ami megnöveli a szívbetegségek kialakulásának esélyét.

A magas vérnyomás kialakulására mintegy 70 százalék esélyünk van, ahogy betöltjük az 50. életévünket. ...
2022-08-14 19:03:39
Kurkuma és a hasnyálmirigyrák
... hasnyálmirigyrák győzte le Patrick Swayze, híres amerikai színészt és Steve Jobs-t, az Apple vállalat legendás elnökét is.

A témában jártas szakemberek szerint a hasnyálmirigyrák megfelelő életmóddal és táplálkozással jó eséllyel megelőzhető. de úgy tűnik, az Ázsiában oly népszerű fűszernövény, a kurkuma is fontos szerepet játszhat a prevencióban.

Az alterna...
2022-08-13 20:59:39
Harmonia.......
... szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Belátás hatja át.

Hold - változás, termékenység női princípium

Személyiséged a holdfázisoknak megfelelően változik, most igen erős hatással van rád a Hold. Jelentheti, hogy holdkóros módjára viselkedsz, vagyis elmélkedésed, befelé fordulásod, érzékenységed már zavarja a normális életedet....
2022-08-13 17:02:14
Istennek teljes beszéde igen tiszta,pajzs...
... igen tiszta, pajzs az ahhoz folyamodóknak." (Péld 30,5)

"Minden embernek megvan az a kiváltsága, hogy hozzájusson a Bibliához, Isten Igéjéhez. Isten így szól: Kiálts hozzám és megfelelek, nagy dolgokat mondok néked, megfoghatatlanokat, amelyeket nem tudsz. (Jer 33,3) Isten Igéjével a kezében minden ember közösségben maradhat Istennel bárhova sodorja is a sors , ha maga...
2022-08-13 14:47:27
1 2 3 ...............4546 4547 .......6819 6820 ........9091 9092 9093 
Címkék: Joseph Othmar, Patrick Swayze, Steve Jobs-t, Isten Igéjéhez, Isten Igéjével, szív egészsége, pokol örök, örökkévaló tűzért, csepp vízzel, háromemeletes fővárosi, selyem suhog, csillogó arany, bromelain segít, szervezetnek abban, megfelelő kiválasztásához, bromelainra vagy, hallgatás jeles, erények útján, dolgok folyása, beszéddel szerzünk, megfelelő határozottság, stroke kialakulásának, megfelelő véráramlásban, kapszaicin nevű, vérnyomás csökkentésében, tesztre készültem, hozzáállás rossz, mindent elárul, szívbetegségek kialakulásának, magas vérnyomás, témában jártas, hasnyálmirigyrák megfelelő, holdfázisoknak megfelelően, normális életedet, ahhoz folyamodóknak, kezében minden, hasnyálmirigyrák, mellékhatásokról, rugalmasságából, kiválasztásához, előrehaladtával, táplálkozással, kialakulásának, csökkentésében, szívbetegségek, figyelmeztetés, holdfázisoknak, háromemeletes, folyamodóknak, határozottság, személyiséged, gyógynövények, véráramlásban, érzékenységed, kialakulására, kockázatokat, szervezetnek,
© 2013 TVN.HU Kft.