Belépés
Nincs Cím
... a legbátrabbakat, s vissza sem jőnek, míg a hó le nem szakad.

Pitymallatkor csakugyan fölkerekedtek, s útközben vadászgatván, mentek, mendegéltek elébb, elébb. Ahol az éjszaka meglepte őket, ott szállást vertek, megháltak, s reggel ismét továbbmentek.

Már rég túl voltak az országuk határán, s minél tovább mentek, annál jobban tetszett erdő-mező. Szemmel be ne...
2021-09-30 22:00:12
Ezerarcú csodálatos méz
... hétköznapokban.

A propolisz pedig az egyik legerősebb természetes gyulladáscsökkentőnek és fájdalomcsillapítónak számít, a fogfájástól kezdve ízületi fájdalmakat is nagyszerűen kezeli.

Ez meglep, nem hallottam még, hogy a propolisz jó a fogfájásra.

Igen, a propolisztinktúra nagyon jó erre a problémára. Magam is kipróbáltam amikor fogműtét után prob...
2021-08-31 20:23:47
Küzdelmes időszak
...
2021-08-17 22:59:07
Az évszázad esküvője, ami egy rémálom kezdete volt
... titokban maradt: a címkéhez egy 18 karátos, fehér gyémántokkal kirakott, arany lópatkót is odavarrtak, hogy meghozza a szerencsét Dianának. A ruhatervezők később azt nyilatkozták, Dianát meglepte a dolog, de megérintette a figyelmesség, hiszen alapvetően ragaszkodik a hagyományokhoz.

Parfümillat lengte be a menyasszonyi ruhát

Barbara Daly volt, aki Diana esk...
2021-07-31 23:00:42
keresve az értelmet abban, amiben nincs

Ha semmiképp sem tudsz csöndben, észrevétlenül meglépni, csapj lármát! Dalolj torkod szakadtából, legyen virág a gomblyukadban, tarts rézkürtöt a kezedben, üljön a válladon rikácsoló papagáj, zsebedből kandikáljon ki csaholó kutyakölyök. Minél képtelenebb a látvány, annál jo...
2021-07-15 17:51:15
Pozsony
... éppen itt az ideje! Nagy dolgokat nem tervezek idén nyárra, egyrészt bizonytalan a helyzet, nekem nincs külföldön olyan rokonom, ismerősöm, ahol szállást kapnék, így nem kockázta...
2021-06-10 16:21:44
Keresgélek
... versek.
Ideje kelnem, énekelnem!
Már surrogások kelnek bennem,
kis mozgások, halk cirrenések:
szárnyát próbálja már a lélek,
de még várok, még keresgélek.

Úgy meglep ez az új világ, hogy
a hang a torkomon akadt
és nem találok szavakat.

Munka... Szédítő iramok,
új emberek és új dalok.
Isten is új arcát mutatja,...
2021-06-08 14:31:19
Hosszú időn át volt jégmentes Grönland
... kutatócsoport jelentette be a napokban, hogy most első alkalommal vettek tüzetesebben szemügyre egy évtizedekkel ezelőtt kinyert komoly grönlandi jégmintát, az eredmények pedig igencsak meglepték őket, mivel ebből arra a következtetésre jutottak, hogy a terület hosszabb időn keresztül volt teljesen jégmentes. Az adatokból jobb betekintést kapunk a ránk váró jövőbe is.

A...
2021-04-14 22:45:17
Hosszú időn át volt jégmentes Grönland
... kutatócsoport jelentette be a napokban, hogy most első alkalommal vettek tüzetesebben szemügyre egy évtizedekkel ezelőtt kinyert komoly grönlandi jégmintát, az eredmények pedig igencsak meglepték őket, mivel ebből arra a következtetésre jutottak, hogy a terület hosszabb időn keresztül volt teljesen jégmentes. Az adatokból jobb betekintést kapunk a ránk váró jövőbe is.

A...
2021-04-14 22:44:43
Bolondozás hónapja április
... várta.

A hollandok, ha tehetik, feketére, vagy fehérre mázolják a beugratott arcát, vagy hátulról meglepve őt, valamit a ruhája alá dugnak. Elterjedt szokás, hogy rábeszélik az illetőt, foltozza be a ruhájának hátán lévő lyukat, amely persze nem létezik.
Belgiumba...
2021-04-12 17:09:17
1 2 3 ..............360 361 .......540 541 .......719 720 721 
Címkék: Nincs Cím, Illés József, Barbara Daly, évszázad esküvője, rémálom kezdete, értelmet abban, éjszaka meglepte, országuk határán, propolisz pedig, egyik legerősebb, fogfájástól kezdve, propolisztinktúra nagyon, szakadékhoz érkezett, függőhíd vezet, döntés megszületett, szerencsét Dianának, ruhatervezők később, menyasszonyi ruhát, válladon rikácsoló, torkomon akadt, évtizedekkel ezelőtt, eredmények pedig, következtetésre jutottak, terület hosszabb, adatokból jobb, ránk váró, beugratott arcát, ruhájának hátán, következtetésre, hétköznapokban, hagyományokhoz, legbátrabbakat, észrevétlenül, gomblyukadban, kutatócsoport, pitymallatkor, fölkerekedtek, ruhatervezők, gyémántokkal, megszületett, tüzetesebben, évtizedekkel, nyilatkozták, vadászgatván, továbbmentek, figyelmesség, menyasszonyi, megérintette, parfümillat, betekintést, képtelenebb, természetes, kockáztatni, bizonytalan, fogfájástól, ragaszkodik, szakadékhoz, fájdalmakat, mendegéltek, szakadtából, kipróbáltam, kandikáljon, nagyszerűen, kutyakölyök, keresgélek, szerencsét,
© 2013 TVN.HU Kft.