Belépés
Egykor lakható lehetett a Vénusz
...
A Goddard Űrkutató Intézet munkatársa, Michael Way az európai bolgótudományi kongresszusonmutatta be kutatási eredményeit, amelyek új fényt vetnek a Vénusz éghajlatának történetére és információval szolgálhatnak a hasonló pályán keringő exobolygók lakhatóságára vonatkozóan - írja a PhysOrg tudományos-ismeretterjesztő oldal.
Negyven éve a NASA Pioneer Venus nevű projektje...
2019-09-23 21:02:36
Londoni elemzők: a világgazdaság "még" nincs a recesszió szélén
... cég számításai szerint ez 2020-ban 0,7 százalékra lassítaná a fejenkénti globális GDP-érték növekedési ütemét.
A tanulmány szerint mindez és a többi kockázati tényező egyenként még mindig nem lenne elégséges ahhoz, hogy a világgazdaság recesszióba kerüljön.
Ha azonban e tényezők egyes kombinációi egyszerre hatnak - például 110 dolláros hordónkénti olajárhoz a feltörekvő ...
2019-09-23 20:02:31
Kilenced a Szent Angyalokhoz 3 nap
... legyőzted a sátánt. Istentől kaptál erőt és hatalmat, hogy alázatoddal megsemmisítsd a sötétség hatalmának kevélységét. Könyörögve kérünk, segíts, hogy szívünk igazán alázatossá váljék, és mindig rendíthetetlen hűséggel teljesítsük Isten akaratát, hogy minden szenvedésben és bajban erőslelkűek legyünk, és majdan megállhassunk Isten ítélőszéke előtt! (Tengernek Csillaga II/5.)...
2019-09-23 18:38:24
Ima
... üljük,

hit megvallója, immár szünet nélkül

boldog az égben.

Egyszerű pap volt, vezette a népet,

szent életével tanúságot tett ő,

kedvét kereste mindig az Istennek

gyermeki szívvel.

Most azért kérjük, járjon közben értünk,

tengernyi vétkünk bocsánatot nyerjen,

s ő vezéreljen könyörgés...
2019-09-23 18:36:19
Szilvalekváros holdbukta bögrésen
... félbehajtjuk, és a széleit alaposan összecsipkedjük, lapogatjuk. Fog kifolyni a szilvalekvárból, ez teljesen természetes!

5. Egy tepsire tesszük őket úgy, hogy a következőt a sorban mindig úgy rakjuk a tepsibe, hogy az előtte lévő lapos(csípett) felét fedje egy kicsit. Ez megakadályozza, hogy kinyíljanak sütés közben!

6. Hagyjuk a buktákat tíz percet pihenni,...
2019-09-23 18:04:33
Mount Fuji: Erik Sumo nyolc év után készített új lemezt
... Korábban ő írta a Liza, a rókatündér japán szövegeit is" - mesélte Tövisházi Ambrus.
Beszélt arról, hogy két és fél év munkája van a lemezben és türelmesnek kellett lennie magához, ami nem mindig volt könnyű. "Elégedett csak két nappal az anyag befejezése előtt, augusztus végén lettem az anyaggal, addig sokszor éreztem úgy, hogy ez soha nem fog összeállni lemezzé".
A nyi...
2019-09-23 15:01:40
Zelk Zoltán: Őszi mese
... legfelső ágán élt a kis falevél. Mostanában nagyon szomorú volt. Hiába jött játszani hozzá a szellő, csak nem vidult fel.
-Miért nem hintázol velem? - kérdezte a szellőcske. -Láttam, most mindig egy kismadárral beszélgetsz. Ugyan, mennyivel mulatságosabb ő nálamnál? No, de találok én is más pajtást!
A falevél erre sírva fakadt.
-Ne bánts, szellőcske, tudhatnád, menn...
2019-09-23 14:52:05
Informatikai fejlesztésekre kap forrást a kormánytól az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet
... intézmény így lecserélheti régi, elavult eszközeit.
Győri Ottilia (Fidesz-KDNP), Budakeszi polgármestere arról beszélt, hogy a XII. kerület és Budakeszi határában működő OORI-val Budakeszi mindig is együtt dolgozott, és a Pest megyei város is pályázni tudott EBP-forrásokra.
Hozzátette: e programnak köszönhetően a budakeszi szakrendelőt is fejleszteni tudták, az orvosi mű...
2019-09-23 14:01:46
Külföldön...
Mindig is furcsa volt belegondolni régen hogy milyen lehet külföldön lenni?
Mielőtt kimentem volna külföldre , előtte már jártak ki családtagok is , ők többnyire repülőgéppel.
Aztán pár évvel később úgy jött össze hogy az egész család kimehetett külföldre 10 napra.
Ez volt az első utazásom külföldre. Egy külföldi buszjárattal mentünk ki , az út nagyon hosszú volt....
2019-09-23 12:19:02
Maradj távol!
... gyönyörűségről. ,,Hátrányos helyzetben voltak." És azt hiszik, addig nem is lehetnek igazán elégedettek, amíg átfogó tapasztalatot nem nyernek a világról.

A bűn sohasem jön egyedül. Mindig vannak beépített kockázatai és súlyos következményei. Ha csak egyetlen - mindegy, melyik - bűnnel első alkalommal tapasztalatot szerzünk, akkor ezzel a gyötrelemnek és lelkiismer...
2019-09-23 11:25:15
1 2 3 ...........16833 16834 .....25250 25251 ......33666 33667 33668 
Címkék: Szent Angyalokhoz, Mount Fuji, Erik Sumo, Zelk Zoltán, Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, Goddard Űrkutató Intézet, Michael Way, NASA Pioneer Venus, Tengernek Csillaga II, Tövisházi Ambrus, Győri Ottilia, OORI-val Budakeszi, recesszió szélén, európai bolgótudományi, hasonló pályán, fejenkénti globális, tanulmány szerint, többi kockázati, világgazdaság recesszióba, sötétség hatalmának, széleit alaposan, tepsire tesszük, sorban mindig, előtte lévő, rókatündér japán, anyag befejezése, kismadárral beszélgetsz, falevél erre, budakeszi szakrendelőt, egész család, első utazásom, külföldi buszjárattal, ismeretterjesztő, összecsipkedjük, szilvalekvárból, rehabilitációs, fejlesztésekre, megakadályozza, gyönyörűségről, szilvalekváros, következményei, rendíthetetlen, bolgótudományi, polgármestere, világgazdaság, információval, lakhatóságára, szolgálhatnak, tapasztalatot, mulatságosabb, megállhassunk, megsemmisítsd, lecserélheti, repülőgéppel, informatikai, éghajlatának, köszönhetően, belegondolni, gyötrelemnek,
© 2013 TVN.HU Kft.